NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
ocekivana pobjeda.da se hoce vise zavrsiti,da idem barem na posao normalan.
al se sparsi sinoc najedoše banana samo tako, mislim da su im svi igraci koji su bili na terenu popili bar po jednu 

nema potpisa
A ti si tu kao kakav dezurni javi se samo kad Heat pobijedi. Logicno je da cu otici spavati, necu se javljat u 9 ujutro a legao u 6.Sportfanatik je napisao/la:Kad Heat dobije kako zamre tema
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Sjajna utakmica sinoć, nažalost otišla na stranu Heata. Mene samo jedna stvar čudi, a to da većina piše kako je lebron donio pobjedu. Apsolutno netačno, Wade je uništio sinoć SAS, al' dobro valjda zbog popularnosti kraljica mora biti najbolja uvijek. Imao je odličnu partiju, da se ne lažemo, al' je Wade imao bolju.
P.S. Ko je proglašen igračem utakmice?
P.S. Ko je proglašen igračem utakmice?
Nama je Željo svetinja jedina.
Jbg, rekao sam da cu zaspat i dogodilo se
Sad mi je strasno zao sto nisam pogledao utakmicu. Sljedeca ce biti zanimljiva. Mislim da Miami nece vise izgubiti, ali to je samo moje misljenje

Sad mi je strasno zao sto nisam pogledao utakmicu. Sljedeca ce biti zanimljiva. Mislim da Miami nece vise izgubiti, ali to je samo moje misljenje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odlican mec. Vrhunska odbrana je donijela pobjedu, a i tu je, kao i u napadu prednjacio Flash. 6 ukradenih lopti jbt. Eh da hoce to koljeno da sredi... 

- GunnerEmir
- Kontakt:
"We're guarding him with five guys. We understand what kind of player he is. He's the best player in the world, so we're respecting him as that. We're trying to make his life as difficult as possible every time he touches the ball.”
-- Spurs forward Tim Duncan on defending LeBron James
-- Spurs forward Tim Duncan on defending LeBron James
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
2:2, kul. Ovo ide u 7 utakmica.
Apsolutno Wade donio pobjedu, uživao sam u njegovoj predstavi, Lebronče je dalo 7 poena u zadnjih 1.40 susreta kad je sve bilo rješeno
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ne želim počinjati neku raspravu, no James nije nikakav leader u Heatu. Veći leader je bio u Cavsima gdje je uzima loptu kada je gorjelo, vamo ima Wadea koji mu redovno pokriva leđa.
Jednostavno je tako.
Jednostavno je tako.
Pa pogledajte pre-game pripremu igraca Heata i vidjece te koje tu i dalje glavni lider ekipe. James je najbolji igrac ekipe, ali je lider Wade. On je i dalje kapiten ekipe.
Nema potrebe tu se sta pricati, to se i prije znalo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
to se podrazumjeva, mislim da to niko nije doveo u pitanje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
tivra se nazad,i pogledaj ko je drzao govore protiv indiane
zna se ko je gazda i ko dize wade iz mrtvih zadnje 2 godine.po potrebi i bosh galami.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo pre game situacijeBIHfan je napisao/la:Pa pogledajte pre-game pripremu igraca Heata i vidjece te koje tu i dalje glavni lider ekipe. James je najbolji igrac ekipe, ali je lider Wade. On je i dalje kapiten ekipe.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Wade je uvijek bio miran. Pogledajte mu treninge na youtube gdje se znoji kao u sauni a nikako ne mijenja izraz lica. Čovjek je led.
Nisam mislio na leadera u nekoj priči, mislio sam leader na terenu kada zagusti.
Nisam mislio na leadera u nekoj priči, mislio sam leader na terenu kada zagusti.
ovo mu je prva dobra partija,price vam padaju u vodu 

isto se zna ko je jamesu psovao i naredjivao protiv dallasa, neupitno je da je wade najveci autoritet u timu heata ali daleko od toga da je james nebitan po tom pitanju, nisam ga mislio osporiti vezano za to nego samo potvrdit da je ipak wade u heatu iznad svihlumani je napisao/la:tivra se nazad,i pogledaj ko je drzao govore protiv indianezna se ko je gazda i ko dize wade iz mrtvih zadnje 2 godine.po potrebi i bosh galami.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ko uzme game 5 taj je vjerovatno i pobjednik ove serije
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Wadea i Bosha (protiv indiane se vidio nije) nigdje nije bilo cijeli PO, imali extra tekmu obojica sinoc i najednom oni neki lideri.
James je srce ruke i lopata u Heatu, to je valjda svima poznato.
Wade je samo respect.
James je srce ruke i lopata u Heatu, to je valjda svima poznato.
Wade je samo respect.
- schweinsteiger
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo pre game situacijeBIHfan je napisao/la:Pa pogledajte pre-game pripremu igraca Heata i vidjece te koje tu i dalje glavni lider ekipe. James je najbolji igrac ekipe, ali je lider Wade. On je i dalje kapiten ekipe.
Nema potrebe tu se sta pricati, to se i prije znalo.![]()
To uopste nije bilo sinoc,u bijelim su dresovima,a igrali su u crnim sinoc.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.