Postao/la Sportfanatik » 14 jun 2013, 12:57
Danny Welbeck dobio je dosta prilika prošle sezone, međutim nije bio toliko ubojit koliko bi se možda očekivalo. Jedan od glavnih razloga za to je i igranje na neuobičajenoj poziciji...
Mladi napadač Manchester Uniteda Danny Welbeck upisao je 40 nastupa prošle sezone međutim postigao je samo dva pogotka. Golgetersku sušu je lako objasnio pozicijom koju je morao igrati.
"Ukupno gledajući, mislim da sam podignuo razinu igre i da je moja igra napredovala. Ono što me ne veseli je broj pogodaka, ali opet igrao sam na poziciji krila i to se značajno odrazilo na moj golgeterski učinak."
Za razliku od Manchester Uniteda gdje se mučio u prilikama, za englesku reprezentaciju je bio ubojitiji.
"U reprezentaciji sam igrao u vrhu napada, sudjelovao na velikim natjecanjima i zabijao pogotke. Znam da kada ponovno zaigram na svojoj poziciji, da ću zabijati golove", dodao je Welbeck.
Iako ga ne raduje napadački učinak, Welbecku je najvažnije da je od pomoći momčadi. "Sretan sam što sam pomogao momčadi u borbi za naslov prvaka i stvarno nije važno igram li na krilu ili u vrhu napada. U svakom slučaju, trebao sam zabiti više golova."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN