Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 14 jun 2013, 11:03

peppo_owen je napisao/la:zar ima neko da sumnja u Aspasa.Cim je to Spanac to mora valjat.Nadam se da ce narednih dana rijesiti pitanje stopera,Toby ili Papa.Spominje se cifra od oko 10m za onog malog iz barce.a to je svakako previse.↲nego kakve su sanse da Eriksen i Henrik dodju?Cudno,povezujemo se konstantno sa 5-6 istih igraca,za razliku od proslog roka kad je pola Evrope povezano sa nama
Ja nesumnjam u Aspasa, jer od njega ništa ne očekujem. Sumnjam u Rodgersa.
Znaš kako je. Borini je igrao u Romi i imao je veoma dobru sezonu iza sebe jer je igrao napadača. Potom je došao u Liverpool i igrao je krilo gdje se nikako nije snašao. Assaidi je imao odličnu sezonu iza sebe, u Liverpoolu nikakvu jer nije igrao.
Evo i sada Aspas dolazi kao napadač, koji priznati se mora, zna sa lijevom nogom. Ako on bude igrao napadača u formaciji 4-4-2, onda se može očekivati nešto od njega. Ali, ako on bude igrao krilo, onda nismo ništa postigli. Nije brz, borben jeste, nije nešto fizički jak ( lahko je bacati ovu hudu odbranu u Primeri koja ne igra duel igru ) ... Ako bude igrao krilo = Borini 2 samo malo jeftiniji.

Ali, ja mislim da je on došao kao zamjena ili Boriniji ili Downingu. Više mislim da je ovom drugom jer je stariji, ima veću platu i nije ga doveo Rodgers. Onda neka sjedi na klupi. Poznavajući trenera i ekipu koju imamo, ovo je njegova trenutna kombinacija:

-----Lucas-----Gerard-----
-Sturidge-Allen-Coutinho-
----------Suarez------------

Ganja se Heno da zamjeni Allena, koji će opet zamjeniti u prvoj postavi Lucasa jer ga Rodgers ne voli zbog stila igre i to je to što se tiče igre naprijed.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jun 2013, 11:08

a dal je ikome palo na pamet da su Heno/Eriksen ustvari zamjene za Kapitena :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 14 jun 2013, 11:21

Henderson je napisao/la: Ja nesumnjam u Aspasa, jer od njega ništa ne očekujem. Sumnjam u Rodgersa.
Znaš kako je. Borini je igrao u Romi i imao je veoma dobru sezonu iza sebe jer je igrao napadača. Potom je došao u Liverpool i igrao je krilo gdje se nikako nije snašao. Assaidi je imao odličnu sezonu iza sebe, u Liverpoolu nikakvu jer nije igrao.
Evo i sada Aspas dolazi kao napadač, koji priznati se mora, zna sa lijevom nogom. Ako on bude igrao napadača u formaciji 4-4-2, onda se može očekivati nešto od njega. Ali, ako on bude igrao krilo, onda nismo ništa postigli. Nije brz, borben jeste, nije nešto fizički jak ( lahko je bacati ovu hudu odbranu u Primeri koja ne igra duel igru ) ... Ako bude igrao krilo = Borini 2 samo malo jeftiniji.

Halal ti ćufta ;) :mrgreen:
Ipak on je slobodniji od Borinija. Talijan meni nekako ukočen, može nešto ali to je nedorečeno :?
Pogledah ovaj gore snimak i mogu reći i da fino igra i na krilu i špica sad kako će to biti na Anfieldu ostaje da vidimo.
Zna povući loptu za razliku od Downinga koji povuče i odma centaršutira a ovaj zna fino proći u16 ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 jun 2013, 12:14

Ganja se Heno da zamjeni Allena, koji će opet zamjeniti u prvoj postavi Lucasa jer ga Rodgers ne voli zbog stila igre i to je to što se tiče igre naprijed.
Ja mislim da se Heno/Eriksen dovode zato što će da zamijene Hendersona, kojeg kao i Allena vidim samo u rotaciji...

-Sturidge-Heno/Eriksen-Coutinho-
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jun 2013, 12:19

BeyKopites je napisao/la:
Ja mislim da se Heno/Eriksen dovode zato što će da zamijene Hendersona, kojeg kao i Allena vidim samo u rotaciji...

-Sturidge-Heno/Eriksen-Coutinho-
Kao što vidiš, Hendersona nisam spomenuo nikako, jer mislim da će se oporavkom Allena, Henderson povući sa zelenog terena a vrlo moguće i sa klupe. Allen, Suso, Henderson, Shelvey, dva su viška kako god okreneš. Shelveya prodati, Susa posuditi i onda ostaje izbor Allen ili Hendo. S obzirom da je Allen trenerov miljenik, ima manju plaću mislim da je Henderson na listi za odstrijel.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jun 2013, 12:51

Zar Suso nije otisao u Swansea na posudbu il sam to sanjao?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 jun 2013, 12:58

slika

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jun 2013, 13:48

Nije lose poceo prelazni rok, izgleda da su se sjetili da trebaju poceti sa poslom na vrijeme :D Mozda im sad Glen matematicar brze sabira troskove i dugove :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 jun 2013, 15:09

http://www1.skysports.com/football/news ... n-mistakes" onclick="window.open(this.href);return false;

čak 3 liverpoolova igrača.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 14 jun 2013, 15:35

Borini je u Romi bio all rounder,Aspas takoder u Celti.Argument za to su njihovi golovi i asistencije gdje se tacno vidi njihovo kretanje,ubacivanje...tako da je glupo pricati da Rodgers izmislja "toplu vodu" sa njihovim pozicijama.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 14 jun 2013, 16:08

slika
:lol: :lol: :lol:
novi Felaini :lol: :lol: samo mu jos treba 60 cm visine
LIVERPOOL FC

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jun 2013, 16:14

Aspas je ipak svestraniji od Borinija, veci radijus kretanja, on je radnik, kao Suarez, pokriva dosta, i ne treba da bude napadac, jer on to i nije, vec klasicna "lazna devetka", kao takav moze da ide na krilo i to desno pogotovo jer ima dobru levicu. Takodje je tehnicki daleko jaci od Borinija i samim tim ne treba porediti tu dvojicu.

Valjda je neko vec shvatio da ce Brendan 4-3-3, sa vise ofanzivnijih igraca koji ce biti veca opasnost po gol, nego koristiti Downinga i njemu slicne krilne igrace koji igraju dalje od gola, dakle krilni napadaci.
Zamisao je da Coutinho ili ostane levo, Suarez desno i Sturridge u sredini (na papiru, na terenu se naravno desavaju razne rotacije) ili Coutinho predje u sredini kao 10-ka, a da trojka bude Suarez - Sturridge - Aspas. Ali otom potom, ni ja ne ocekujem za sada puno od Aspasa, ali je definitivno upgrade na Downinga kantu.
Brendan je takodje pokazao da se ne plasi menjati sistem, pa smo vidjali i 3-5-2, i 4-4-2, pokazajuci sve vise svoje siroko znanje i netvrdoglavost da se drzi jedne te iste stvari.

Jos nesto, da se vratim na Borinija. On je u Romi igrao krilo, ali je to bila free role pozicija pa je delovao kao setajuci spic po krilu, nesto kao Ronaldo u Realu (naravno ne poredim kvalitet boze sacuvaj, vec slicnost rola na terenu) i zato je bio daleko ubitacniji i izgledao kao pravi "poacher". Kada je dosao, nije se snasao, i potrebna je bila adaptacija, ali videli smo kada se vratio posle povrede, bio je daleko opasniji, tako da ce svakako biti bitan dzoker sa klupe.

Takodje se nadam pojacanju Luisa Alberta, momak zaista deluje vrlo dobro na terenu, kreativan je i mislim da bi mogao da napravi "impact" slican kakav je Coutinho napravio.
Jos jul nije poceo, a vec dva pojacanja, klub odlicno radi nema sta...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jun 2013, 16:32

Carragher23 je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
novi Felaini :lol: :lol: samo mu jos treba 60 cm visine
Ja sve kontam da ti nemaš više od 13 godina :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jun 2013, 16:48

Potpisali smo tamo nekog Aspasa čiji je najveći uspjeh u karijeri spašavanje Celte u zadnjem kolu Primere a pojedinci ga nahvališe kao da smo potpisali Ryberija. :roll:
Da je dobar ne bi igrao za Celtu u 25-toj godini, da je dobar igrao bi za Španiju, da je dobar ne bi koštao 7,7 miliona funti, da je dobar ne bi ga mi doveli.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jun 2013, 16:53

Henderson je napisao/la:Potpisali smo tamo nekog Aspasa čiji je najveći uspjeh u karijeri spašavanje Celte u zadnjem kolu Primere a pojedinci ga nahvališe kao da smo potpisali Ryberija. :roll:
Da je dobar ne bi igrao za Celtu u 25-toj godini, da je dobar igrao bi za Španiju, da je dobar ne bi koštao 7,7 miliona funti, da je dobar ne bi ga mi doveli.
Hendo, kad ga vidimo na djelu reci cemo dali je dobar ili ne. Do tada macku "od rep" (sto bi rekli nasi :) ) to misljenje. I Torresa je chelsea platio 50m funti i bio je medju najboljim napadacima svijeta kod nas i sta je bilo kad je otiso :O - katastrofa (dajem samo primjere da nista ne mora da znaci kakav ce ko biti) :D

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 16:55

Rizo, ovo ti je klasični primjer nekog pokušaja da dobijemo Michua sezone 2013/2014.
Ko zna, mozda i ubodete s ovim. :D
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jun 2013, 16:57

kako sere lik :roll: :roll: samo ne znam dokle :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jun 2013, 16:58

Henderson je napisao/la:Potpisali smo tamo nekog Aspasa čiji je najveći uspjeh u karijeri spašavanje Celte u zadnjem kolu Primere a pojedinci ga nahvališe kao da smo potpisali Ryberija. :roll:
potpisali smo tamo nekog Coutinha ciji je najveci uspjeh igranje pod Benitezom,potpisali smo nekog igraca koji je samo sjedio na klupi.Da je dobar ne bi kostao 10mil i igrao bi za vec za Brazil.No ipak je tu.Coutinho.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jun 2013, 17:00

Niko nije presrecan, ali shvati poziciju u kojoj je klub koji nema veliki budzet kao City i nema LS. Koga ti zapravo ocekujes sem mladih talenata i tako nekih anonimusa koji mogu da naprave veliki udar, a ne moraju ???
LFC idem rutom polakog razvijanja, jer, LFC nema tu srecu da su vlasnici bogati pa da daju veliki novac odmah za transfere. Tj, cak smo i imali na pocetku kada je klub trebao da se trgne sa tim novcem, ali je Kenny zakazao.

Imas gomilu primera igraca koji su igrali u slabijim klubovima do kasnih godina, pa su sada tamo gde jesu. Falcao bio U21 u Riveru, a imao 23 godine, ejjj, nije bio cak ni u rezervama. Dosao u Porto sa 24 godine i tek su ga priznali u Atleticu kao velikog igraca. Necu ja sad da poredim potencijale obojice, samo treba gledati drugacije malo na stvari i sacekati da vidimo sta on moze ovde u PL i gde ce igrati.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jun 2013, 17:23

Misliš ono Škrtel najbolji igrač Slovačke i kapiten, Agger kapiten Danske, Gerard najbolji igrač Engleske, Henderson najbolji igrač Engleske do 21 godinu, Coates najbolji mladi igrač Južne Amerike, Suarez najbolji strijelac i igrač Ajaxa, Carrol najbolji igrač i strijelac Newcastla, Adam najbolji igrač Blackpoola, Downing najbolji igrač Aston Ville i kreator najviše šansi u toj ekipi, Pacheco zlatna kopačka EP u svojoj generaciji ... :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.