Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 13 jun 2013, 10:03

neno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.

pa zar nije stao na noge,posle povrede :?:

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 13 jun 2013, 10:24

neno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.
ja mislim da su krizni u pitanju.. barem je tako na trenutak izgledalo. steta

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 jun 2013, 18:17

Prema nezvaničnim informacijama, koje su objavljene na klupskom forumu, saznajemo da će Bertans odsustvovati sa terena oko pola godine.
Samo naprijed Saraj'vo!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 13 jun 2013, 23:20

jel on njima najbolji igrac ?, koliko se sjecam on nas je u latviji razvalio :D
Jesu li nam puno vece sanse ako on ne igrA ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2013, 23:27

anti_zli je napisao/la:jel on njima najbolji igrac ?, koliko se sjecam on nas je u latviji razvalio :D
Jesu li nam puno vece sanse ako on ne igrA ?

nije nas on razvalio,ima drugi bertans.oni su svi podjednaki.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 jun 2013, 23:51

bertans nije reprezentativac BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 14 jun 2013, 00:12

Gdje Bertans nije bitan igrač???Vi ste ludi ko to kaže..To je novi Mirza Teletovic u Euroligi te je pitanje vremena kad ce da predje u NBA..Ko ga je gledao zna o kakvom se igrači i potencijalu radi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jun 2013, 00:15

nerminh74 je napisao/la:bertans nije reprezentativac BiH
Ali jeste Latvije sa kojom otvaramo Europsko prvenstvo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 jun 2013, 00:49

Znamo kako su nas Latvijci uzimali sa Bertansom na 4 gdje je Mirza morao izlaziti visoko na njega jer ima dobar šut, a ako bi promašio hvatali bi ofanzivne skokove pored Kikanovića.
Samo naprijed Saraj'vo!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 11:47

Dairis Bertans je nas mucio :arrow: nije Davis :!: kako ste mi zaboravni ;)
Latvia je pokrivena na svim poz. podjednako ,stim da ce im se pridruziti nba igrac.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jun 2013, 12:04

Mucio je i Davis u Sarajevu, pogadj'o trojke ko lud

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 jun 2013, 12:04

lumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucio :arrow: nije Davis :!: kako ste mi zaboravni ;)
Latvia je pokrivena na svim poz. podjednako ,stim da ce im se pridruziti nba igrac.
Nije bitno ko nam je zabijao, bitno je da je ovaj Bertans izuzetno dobar igrač i iskreno bojao sam se ko ga može od naših čuvati. Slabo ko, a ako ga krene šut belaj pravi a često ga krene i kretao bi ga još više da DUle ne rotira često. Izuzetno će biti slabiji bez njega i u pravu je nkeo ko je napisao da je novi Teletović, po meni čak i opasniji jer ima i ulaz. Nije trenutno bolji ali će biti vrhunski igrač sto posto.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jun 2013, 12:19

lumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucio :arrow: nije Davis :!: kako ste mi zaboravni ;)
Nije nas Davis mucio, samo nam sasuo cetiri nemoguce trice ;)

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 12:59

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Nije bitno ko nam je zabijao, bitno je da je ovaj Bertans izuzetno dobar igrač i iskreno bojao sam se ko ga može od naših čuvati. Slabo ko, a ako ga krene šut belaj pravi a često ga krene i kretao bi ga još više da DUle ne rotira često. Izuzetno će biti slabiji bez njega i u pravu je nkeo ko je napisao da je novi Teletović, po meni čak i opasniji jer ima i ulaz. Nije trenutno bolji ali će biti vrhunski igrač sto posto.

ko bolan ima ulaz,sem 3ice nema nista, sto brojke i pokazuju.nba i bertans,ne ide to.

@neno, davis nije bio prvo ime latvije ;)

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 jun 2013, 14:09

lumani je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:

ko bolan ima ulaz,sem 3ice nema nista, sto brojke i pokazuju.nba i bertans,ne ide to.

Momak je sjajan atleta. Imao je strašne blokade sad u finalnoj seriji. A šut za 3 poena mu je najjača strana.
Samo naprijed Saraj'vo!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jun 2013, 14:38

Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu jos jednom.

Ostalo je samo ime.....

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 14 jun 2013, 15:51

Rasprava sa @lumani o jednom klubu iz RS ili Srbije i jednom igraču koji igra za taj klub nema smisla.Ja sam stekao utisak da jednostavno čovjek nece realno da ocijeni te igrače i te klubove i konstantno potcjenjiva klubove i igrače.Reći da Bertans nema ništa osim šuta je totalno besmisleno,reći da Bertans nema šanse za NBA je smiješno jer koje imalo realan i čak ko se nerazumije mnogo u košarku mogao je bar kroz ovu sezonu da vidi sve mogućnosti i sve kvalitete tog igrača.Bertans je veliki gubitak za Latviju a nasoj reprezentaciji bi bilo dobro da ne bude povrijeda i da dobijemo Latviju koja ce i bez Bertansa biti neugodan protivnik.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 16:22

To ti kao kazes lumani ne voli RS ?citao je lumani takve price i westermanu,lucicu,nedovicu itd...sve su to nba potenciali za vas..no,kako je pocela ova rasprava?jedan forumas je zamjenio 2 bertansa,misleci da je davis utrpao 25 poena Bih,cisto da ga ispravim spomenuo sam pravog bertansa.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 16:29

neno#4 je napisao/la:
Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu jos

Nemam potrebe da ti ne vjerujem,kada sam gledao utakmice kao i ti ;) trice preko ruke,zar sam tvrdio da nije?znas i sam da je drugi bertans vise napravio,sto ne znaci da ce na e.p tako da bude.ja licno se nadam ,da ce bertans da igra na e.p, ako se mi bojimo 3,4 igraca partizana,ne trebamo ici na e.p. :idea:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: perun i 17 gostiju.