Idi pitaj amara sto mu je dao produzeni odmor, a ne ovako napadat momka koji sigurno nije svojevoljno ostao jos koji dan na odmorulikusa je napisao/la:sta je to Adilovic pa da se ne pojavi na prozivci ?arelinho je napisao/la:cuj neozbiljnolikusa je napisao/la:Krajnje neozbiljno pa vi vidite ...![]()
ljudi ne smiju otici na odmor sa svojim djevojkama :S :S
donijeli su nam titulu i neka uzivaju na odmoru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
A sta si to ti pa pises takve komentare ? Puno vi sebi uzimate za pravo.likusa je napisao/la:sta je to Adilovic pa da se ne pojavi na prozivci ?arelinho je napisao/la:cuj neozbiljnolikusa je napisao/la:Krajnje neozbiljno pa vi vidite ...![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
94gruezi je napisao/la:Koje je godiste ovaj zajmovic
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Pa nije ni Urdinov bio na prozivci, sredjuje neke papire. Adilovic je nesto hasta zato je i dobio dan vise slobodno a Svraka fakticki nije odmaro zbog repke.aS_Roma je napisao/la: Sto se mene tice nije problem, al po ovom su njih 4 samo ovojili titulu i oni su glavni, ne znam sto jedan vas Tomic recimo ili Urdinov nije zakasnio, valjda ista pravila vaze za sve igrace, da je povrijedjen ili ima nekih obaveza pa OK , al da odmara na moru, a ostali treniraju nidje veze
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jadranko Bogičević sutra putuje u Izrael
-
- Kontakt:
Nemojte je napdati, ona se razumije u fudbal, prati to već duže vrijeme, evo sutra će mjesec dana, pa daje sebi za pravo da komentariše neke stvari o kojima pojma nema.bagrcavi je napisao/la:A sta si to ti pa pises takve komentare ? Puno vi sebi uzimate za pravo.likusa je napisao/la:sta je to Adilovic pa da se ne pojavi na prozivci ?arelinho je napisao/la: cuj neozbiljno![]()
-
- Kontakt:
ne brinite za golmana, tu je gušo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica 

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
E tugo moja, rječnika i govanalikusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica
a pored toga jos zenskoplavetniloo je napisao/la:E tugo moja, rječnika i govanalikusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica
ko mi kaze,primitivac iz pecineplavetniloo je napisao/la:E tugo moja, rječnika i govanalikusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica

-
- Kontakt:
Ti takva si kriva što nema raje na Grbavici, ne daš gledat u sebelikusa je napisao/la:ko mi kaze,primitivac iz pecineplavetniloo je napisao/la:E tugo moja, rječnika i govanalikusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovicaotjeraste odavde i malo raje sto ima ,kao i sa Grbavice uostalom !
Tako je 
Mladen Zeljković novi je fudbaler Željezničara. On je parafirao dvogodišnju vijernost aktuelnom bosanskohercegovačkog prvaku, a proteklu polusezonu s mnogo uspjeha nosio je dres banjalučkog Borca.
Pored njega, ugovor bi u narednim danima mogao potpisati i Sead Bučan čime bi se definitivno otvorio prostor za odlazak Benjamina Čolića, jednog od najtraženijih igrača bh. prvaka.

Mladen Zeljković novi je fudbaler Željezničara. On je parafirao dvogodišnju vijernost aktuelnom bosanskohercegovačkog prvaku, a proteklu polusezonu s mnogo uspjeha nosio je dres banjalučkog Borca.
Pored njega, ugovor bi u narednim danima mogao potpisati i Sead Bučan čime bi se definitivno otvorio prostor za odlazak Benjamina Čolića, jednog od najtraženijih igrača bh. prvaka.
Evo prica se da ce Ronaldo ponovo u United.....Samo da pitam ako neko zna, imamo li mi ista para od tog transfera?
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Imamo, 2 puta slijetao ovdje na aerodrom, moramo imat nesto.sekula je napisao/la:Evo prica se da ce Ronaldo ponovo u United.....Samo da pitam ako neko zna, imamo li mi ista para od tog transfera?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koliko je to u procentima, ne mogu nigdje da nadjem.....exbabilon je napisao/la:Imamo, 2 puta slijetao ovdje na aerodrom, moramo imat nesto.sekula je napisao/la:Evo prica se da ce Ronaldo ponovo u United.....Samo da pitam ako neko zna, imamo li mi ista para od tog transfera?
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
To ces morat sam na kalkulatoru, uvrsti nekako njegova dnevna primanja i broj minuta koje je ovdje proveo i doci ces do neke brojke sigurno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Šampion krenuo sa pripremama
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... pripremama" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... pripremama" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Haj ti u kuhinju pravi doručak ostavi se foruma.likusa je napisao/la:Jest dajem si za pravo,imam svake godine sezonsku,kupujem u fan shopu,gledam Želju svaku utakmicu od 7 godine,ne palim baklje od kojih željo dobije toliko kazni.... IMAM SVA MOGUCA PRAVA ,HOCES JOS STA DA TI NABROJIM ?nabijem i vas i adilovica
DRUG NEBI TI PUNCA
Treba neko ući na onaj njihov tamo forum pa sve to rasturiti tamo se prave kojekakve ujdurme protiv kluba, da klub ucjenjeuju sa njihovim bakljama, NAZOVI navijača Ultrasa sa juga.
Ko voli svoj klub ne pravi mu štetu pa koliko su nas ti nazovi navijači koštali u evropi 30000 EVRA bog te pa to ni najveći dušman ne može napraviti svom klubu, i onda neki pametnjakovići meni kažu da sam pitar.
Ma ja da sam vlasnik kluba vaše slike bi bile na ulazima vi na stadion ušli nebi nikad više.

Ko voli svoj klub ne pravi mu štetu pa koliko su nas ti nazovi navijači koštali u evropi 30000 EVRA bog te pa to ni najveći dušman ne može napraviti svom klubu, i onda neki pametnjakovići meni kažu da sam pitar.
Ma ja da sam vlasnik kluba vaše slike bi bile na ulazima vi na stadion ušli nebi nikad više.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D