zar im nije umro onaj neki u bendu ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
umrla 2-ica, veliki Paul Graytyler durden je napisao/la:![]()
zar im nije umro onaj neki u bendu ?
Od svih danasnjih naravno.tyler durden je napisao/la:Tema je šega![]()
Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M4kaveli je napisao/la:Od svih danasnjih naravno.tyler durden je napisao/la:Tema je šega![]()
Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
no zato moze ovo :juznjak> je napisao/la:Taj album sto sam ja postavio uopste nije Folkerski pod 1 . Pod dva . Louis nije narodnjak ,lik je umjetnih ,jedan od rijetko skolovanih muzicara,on je bio vise je Jazz pjevac s tim da je u svojim pjesmama imao malo tog primjese Folka . No to su radili Plaavi orkestar,Dino Merlin,Bjelo Dugme ,itd. Taj album s Juznim vjetrom je specifican po tome sto je uradjen u tom nekom stilu gdje se spojio Jazz,Orijent i Rock muzika. Nesto sto za JV nije bio problem jer ,istina da je to prvenstveno bio Folk bend,istina kada spomnes njihovo ime odmah te asocira na Sinana ili Kemala. Medjutim,ti muzicari su bili Rockeri koji su odrasli uz Roling Stonse, (basista i gitarista) i nikakav im problem nije bio da spoje to sve i pjevacu daju adekvatne pjesme koje je on otpjevao fenomenalno . Pjesme u vrijeme kada su snimljene uopste nisu bile zapazene...tek u moru nekvaliteta i svakavkih pjevaca one su same nasle put do slusalaca poslije toliko godina . Sto je najbolji dokaz o tome kakv je to album . Ja jesam teski narodnjak zasto sto od Folka slusam samu staru gardu koja je pjevala smisljene tekstove i koja je imala kvalitetnu muziku . Slusam isto whitesnake ,Roy Orbisona,Michael Jacksona (od mene sigurno ne postoji veci fan ) Phil Collingsa itd. O muzici samnon ne moze raspravljati generacija Justin Bibera sigurno ne moze raspravljati
[youtube][/youtube]
Ovo ni Metallica ne moze
Samo jos dublje ukopavas Lousia (ako more dubljejuznjak> je napisao/la:Taj album sto sam ja postavio uopste nije Folkerski pod 1 . Pod dva . Louis nije narodnjak ,lik je umjetnih ,jedan od rijetko skolovanih muzicara,on je bio vise je Jazz pjevac s tim da je u svojim pjesmama imao malo tog primjese Folka . No to su radili Plaavi orkestar,Dino Merlin,Bjelo Dugme ,itd. Taj album s Juznim vjetrom je specifican po tome sto je uradjen u tom nekom stilu gdje se spojio Jazz,Orijent i Rock muzika. Nesto sto za JV nije bio problem jer ,istina da je to prvenstveno bio Folk bend,istina kada spomnes njihovo ime odmah te asocira na Sinana ili Kemala. Medjutim,ti muzicari su bili Rockeri koji su odrasli uz Roling Stonse, (basista i gitarista) i nikakav im problem nije bio da spoje to sve i pjevacu daju adekvatne pjesme koje je on otpjevao fenomenalno . Pjesme u vrijeme kada su snimljene uopste nisu bile zapazene...tek u moru nekvaliteta i svakavkih pjevaca one su same nasle put do slusalaca poslije toliko godina . Sto je najbolji dokaz o tome kakv je to album . Ja jesam teski narodnjak zasto sto od Folka slusam samu staru gardu koja je pjevala smisljene tekstove i koja je imala kvalitetnu muziku . Slusam isto whitesnake ,Roy Orbisona,Michael Jacksona (od mene sigurno ne postoji veci fan ) Phil Collingsa itd. O muzici samnon ne moze raspravljati generacija Justin Bibera sigurno ne moze raspravljati
[youtube][/youtube]
Ovo ni Metallica ne moze