Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
fataj se HIIT treningahanniz je napisao/la:Ima li ko neki dnevni/sedmični program za dobijanje trbušnih mišića? Šta jesti, koliko jesti, jesti poslije/prije treninga, šta trenirati, koliko trenirati itd. Ajd' raja pomagajte, nije da meni treba, al ako je lahko mogao bi i ja početi.![]()
Ok, hvala što si mi pomogao.Amoxicillin je napisao/la:fataj se HIIT treningahanniz je napisao/la:Ima li ko neki dnevni/sedmični program za dobijanje trbušnih mišića? Šta jesti, koliko jesti, jesti poslije/prije treninga, šta trenirati, koliko trenirati itd. Ajd' raja pomagajte, nije da meni treba, al ako je lahko mogao bi i ja početi.![]()
i radi vježbe koje pokreću trbušni dio.
Nisu to samo trbušnjaci, ima i sklekova, al moraš stisnut trbuh, pa onda vjezbe rotacije..kad radiš trbušnjake drzis ruke iznad glave s laktovima izbacenim, pa desnim laktom diras lijevo koljeno, lijevim desno...
hanniz je napisao/la: Ja sam ovako razmišljao, ujutru na trčanje (30min-1h), kasnije malo basketa (oko 1h), zatim na biciklo (30min) i onda uveče par vježbi kod kuće (sa youtubea nađem). Uz to izbaciti nepoželjnu hranu, znači pravilno se hraniti (vidio sam šta je poželjno za jesti). Pa eto, ako ima ko iskusnije, nek mi kaže valja li ovo, i ako ima par savjeta.
razvuci kukama, mani se teretaneBadrHari je napisao/la:Momci moze prijedlog dobra vjezba za prsa da se prosire malo.
Hvala tebi @amox a posebno hvala @redsu, koji mi je sve fino na pp objasnio.Amoxicillin je napisao/la:hanniz je napisao/la: Ja sam ovako razmišljao, ujutru na trčanje (30min-1h), kasnije malo basketa (oko 1h), zatim na biciklo (30min) i onda uveče par vježbi kod kuće (sa youtubea nađem). Uz to izbaciti nepoželjnu hranu, znači pravilno se hraniti (vidio sam šta je poželjno za jesti). Pa eto, ako ima ko iskusnije, nek mi kaže valja li ovo, i ako ima par savjeta.Trčanje pa odma basket, muči tijelo za rezultate, i bavi se fazonom sprint-šetnja-sprint-šetnja..kardio samo takav...
možeš odraditi i ovako..sprint 50%, slijdeći 60 pa sve tako do 100% na udaljenost od 20-30 metara..kratki stintovi
izbaci gazirano, grickalice (jbg tesko je xd) i jedi povrće te provjereno meso
JHam je napisao/la:Haj ove preparatlije, pomozite![]()
![]()
Koji je dobar Fat Burner, gdje ima uzeti i koliko se otprilike krecu, ne treba mi za teretanu, vec ovako kad idem na voznju biciklom, basket, trcanje, da malo "poguram" to skidanje sala
JHam je napisao/la:Haj ove preparatlije, pomozite![]()
![]()
Koji je dobar Fat Burner, gdje ima uzeti i koliko se otprilike krecu, ne treba mi za teretanu, vec ovako kad idem na voznju biciklom, basket, trcanje, da malo "poguram" to skidanje sala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.