Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 23:43

na ovom klipu ima nekih finih poteza
[youtube][/youtube]

A Wisdom odlican na CB jak,brz valjda je naucio dosta toga kad prodju pripreme vidjet cemo sta ce biti sa njim i onim Ircem,po meni onaj mali je zvjer on i Wisdom bi mogli u sledecoj sezoni odigrati dosta utakmica a vjerovatno i Coates...

Flanagan ima volju,trudi se al ocigledno nema talenat :mrgreen:

Samo mi je zao Assaidija sto nije dobio priliku da se pokaze,desilo mu se isto sto je Coutinho dozivio u Interu..Tehnicki prejak igrac ali... :cry:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 jun 2013, 23:48, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jun 2013, 23:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Wisdoma vratiti na CB, crna mamba :!:
sila je on, stijena prava. po snazi se moze nositi i sa papadopulousom. steta sto ce morati beka igrati izgleda.

sto se tice flanagana i ja mislim da on nema sta traziti u liverpoolu. al isto mislim za jos par ovih mladih prije svega za shelveya.
You are someone else I am still right here

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 jun 2013, 23:44

Ne znam šta očekivati od Aspasa.Cijena je prihvatljiva, a trebao bi da bude napredak u odnosu na Downinga (i Assaidija :mrgreen: ).Dobrodošao. :)

I da, stvarno ne vidim zašto ste svi halalili Suareza, kad su pola ovih njegovih navodnih izjava obične izmišljotine.Ako se Real okrene Baleu, Luis najvjerovatnije ostaje, ne gubite nadu. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jun 2013, 23:45

ne smijem ctirat feru, ali se slazem sa svim sto je napisao, mada za wisdoma jos ima nade da ce igrati na cb, i carra je poceo na desnom beku, a svi znamo gdje je zavrsio
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jun 2013, 23:47

keno94 je napisao/la:ne smijem ctirat feru, ali se slazem sa svim sto je napisao, mada za wisdoma jos ima nade da ce igrati na cb, i carra je poceo na desnom beku, a svi znamo gdje je zavrsio
da se ne slazes citirao bi me garant :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jun 2013, 23:48

fera je napisao/la:
keno94 je napisao/la:ne smijem ctirat feru, ali se slazem sa svim sto je napisao, mada za wisdoma jos ima nade da ce igrati na cb, i carra je poceo na desnom beku, a svi znamo gdje je zavrsio
da se ne slazes citirao bi me garant :mrgreen:
mozdai bi al ne smijem
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jun 2013, 23:51

Ja o tim mladim igracima ne mogu izgraditii neko posebno misljenje, jer se niko skoro od njih nije nesto naigrao...Fazon je sto se oni godinama nekako tretiraju kao igraci koji jos trebaju cekati pravu sansu, i tako igraju za neke rezerve i tako to, a ne mozes nikako da vidis kako ce se uklapati u prvi tim :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 23:53

gledaj sile :lol: :lol: 8-)
slika

Ryan McLaughlin je prosle godine odradio dobro pripreme mozda bio jedan od najboljih,ne znam sto nije dobio sansu....Nadam se da ce ovo ljeto dobiti pravu sansu.
slika
:lol: :mrgreen: gledaj Aqve propalice :cry:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 jun 2013, 23:57, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 13 jun 2013, 23:54

:mrgreen:
http://store.liverpoolfc.tv/Assets/Live ... 94_a_z.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://store.liverpoolfc.tv/Assets/Live ... 94_d_z.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 jun 2013, 00:21

Ko da su izašli iz popravnog doma :lol:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jun 2013, 00:27

nisam siguran, ali jel ovo na transfermarktu pise da ugovor Ryan McLaughlin-u istice 2014 :? :(
http://www.transfermarkt.de/de/ryan-mcl ... 05325.html" onclick="window.open(this.href);return false;

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 14 jun 2013, 00:30

zar ima neko da sumnja u Aspasa.Cim je to Spanac to mora valjat.Nadam se da ce narednih dana rijesiti pitanje stopera,Toby ili Papa.Spominje se cifra od oko 10m za onog malog iz barce.a to je svakako previse.↲nego kakve su sanse da Eriksen i Henrik dodju?Cudno,povezujemo se konstantno sa 5-6 istih igraca,za razliku od proslog roka kad je pola Evrope povezano sa nama
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 14 jun 2013, 00:43

peppo_owen je napisao/la:zar ima neko da sumnja u Aspasa.Cim je to Spanac to mora valjat.Nadam se da ce narednih dana rijesiti pitanje stopera,Toby ili Papa.Spominje se cifra od oko 10m za onog malog iz barce.a to je svakako previse.↲nego kakve su sanse da Eriksen i Henrik dodju?Cudno,povezujemo se konstantno sa 5-6 istih igraca,za razliku od proslog roka kad je pola Evrope povezano sa nama
Zavisi od prodaje Carrolla, ako ode uskoro, moguce je da se ozbiljnije krene po nekog od njih dvojice. Ali bojim se da ce nas tu Andy dobro zeznuti sa ovim razvlacenjem i da ce to sve propasti.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 14 jun 2013, 00:58

Sqadro da cujemo na vrijeme ciji je ovo transfer.Rodgersov ili od komiteta? :mrgreen:

Falio nam je jedan ovakav u timu.Prije svega zamjena za napadaca,a moze popuniti i ostala mjesta u vrhu tako da 2-3 igraca iz vrha nece imati zagarantovano mjesto.Ako bude dobar dobit ce svoju sansu.
Klupa sa Aspasom i Borinijem(ukoliko ga povrede zaobidju) izgleda puno bolje nego prosle sezone,a samim tim ce i Rodgers imati vise izbora.Jedna od zamjerki Rodgersu su izmjene mada kada se pogledaju imena na klupi prosle sezone i nije mu za zamjerit.

Dobrodosao i puno srece ti zelim.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jun 2013, 01:03

Igrače dovode i komitet i Rodgers, odlično sarađuju i to je ono što nas treba radovati. Nema više brzopletih transfera i pretplaćivanja igrača.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 14 jun 2013, 01:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrače dovode i komitet i Rodgers, odlično sarađuju i to je ono što nas treba radovati. Nema više brzopletih transfera i pretplaćivanja igrača.
Koji uspiju ti su od komiteta koji ne uspiju ti su od Rodgersa,tako bar kazu. :mrgreen: Mozda lazu? :mrgreen:

Za 5 dana(19 juna) izlazi raspored za novu sezonu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jun 2013, 02:10

__David Maddock of the Mirror__

Regardless of #Reina staying, #Mignolet will go to #LFC for £7m
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jun 2013, 02:19

gaston je napisao/la:__David Maddock of the Mirror__

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2013, 09:17

RodgersBOSS je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrače dovode i komitet i Rodgers, odlično sarađuju i to je ono što nas treba radovati. Nema više brzopletih transfera i pretplaćivanja igrača.
Koji uspiju ti su od komiteta koji ne uspiju ti su od Rodgersa,tako bar kazu. :mrgreen: Mozda lazu? :mrgreen:

Za 5 dana(19 juna) izlazi raspored za novu sezonu.
hajd drug ne rise majke ti. kad otnys nije raspolozen za tu raspravu nije niko. mozda se uspijes sa rizom posvađati jedino...

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 14 jun 2013, 10:59

gaston je napisao/la:__David Maddock of the Mirror__

Evo i SkySport je objavio ovo za Mignoleta, znači vjerovatno ima istine u ovoj priči.
Ja mislim da ukoliko Luis Alberto dođe, da to znači da nas Shelvey napušta, a ja ne bih imao ništa protiv toga.
Još da dovedemo Papu i Hena i dosta. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.