Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vidi Arsena k'o momak. 

Nije lose ako Fellaini dodje, mogao bi se onda i dolazak Higuaina podnijet.
Reci mu to u lice ako smijes, mislim na Arsena.Sheyi je napisao/la: Da hoce kakvi Arapi kupiti klub, do tad trofeje mozemo gledat na slikama
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rentiranrentan
- Kontakt:
Klub kojem je odmetnuta kraljica britanska glavna navijačica došao je na naplatu.
8 godina bez trofeja i još se broji. Tako je kad te Bog pokara. Gnjev je vječit.
Arsenal je nekad u svojim redovima imao jednog pravog rimokatolika i velikog Francuza Thierryja Henryja. Bilo je tu još Francuza. Dok je Arsenal bio pod Vatikanom i pod francuskom zastavom bilo je i trofeja i budućnosti. Pogledajte sad, predali su se skroz anglikanstvu i zadovoljavaju se niskim strastima na 4-toj poziciji. Tuga.
Ipak nije nikad kasno. Ako Arsenal pristane biti filijala AS Monaca i Njegova visočanstva Alberta od Monaca te ako se vrati istinskim francuskim vrijednostima koje je gajio nekad sjajni, a danas senilni Arsene Wenger ima nade i spasa. (fra Franko)
8 godina bez trofeja i još se broji. Tako je kad te Bog pokara. Gnjev je vječit.
Arsenal je nekad u svojim redovima imao jednog pravog rimokatolika i velikog Francuza Thierryja Henryja. Bilo je tu još Francuza. Dok je Arsenal bio pod Vatikanom i pod francuskom zastavom bilo je i trofeja i budućnosti. Pogledajte sad, predali su se skroz anglikanstvu i zadovoljavaju se niskim strastima na 4-toj poziciji. Tuga.
Ipak nije nikad kasno. Ako Arsenal pristane biti filijala AS Monaca i Njegova visočanstva Alberta od Monaca te ako se vrati istinskim francuskim vrijednostima koje je gajio nekad sjajni, a danas senilni Arsene Wenger ima nade i spasa. (fra Franko)
Pisi jos, postajem tvoj vjerni citalac..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Rockefeller
- Kontakt:
Jest samo sto se posteno zayebo za Henrya. Taj ni iz bliza nije katolik.
Pa to mu je i cilj, Dzeku, Pjanica..., je takodje svrstao u katolike, nekima je to smjesno haman.
Who is you
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
@ Rentiranrentan HAHAHAHHAHAHAHAHA do određene granice si i upravu..
Jedva cekam tvoj sljedeci post na našem pdf-u---
Jedva cekam tvoj sljedeci post na našem pdf-u---
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo kukanje i kukanje i jos vise kukanja. A meni svejedno i da je Arsenal 15. dobro je. Cuj ti momaka smatraju gluposcu to sto Arsenal pokusava smanjiti cijenu Fellainija, dajte vi od sebe koji milion pa ce onda ga kupiti za tu cijenu.
Celik!3,2,2.
Ne brini se ti , te ce milione platiti navijaci koji na Emirates-u placaju najskuplje ulaznice u Englesko , i sponzori i TVkuce ... a na kraju ostane i neutrosenih sredstava (svaki prelazni rok najmanje nekih 50-60 milionaAllGunsBlazing je napisao/la:Samo kukanje i kukanje i jos vise kukanja. A meni svejedno i da je Arsenal 15. dobro je. Cuj ti momaka smatraju gluposcu to sto Arsenal pokusava smanjiti cijenu Fellainija, dajte vi od sebe koji milion pa ce onda ga kupiti za tu cijenu.

Ali , eto vidim satrali smo se dovodeci igrace ovaj prelazni rok ,
ili sto bi navijaci drugih klubova nama rekli " onclick="window.open(this.href);return false;

- arsengunner
- Kontakt:
Netreba nam niko osim DMF-a i mozda golmana..Jest ce te **** svi sto serete na wengera kad tata uzme FA pa premier
#Mega optimist

Samo WENGER istina je!!!
Ma polako,treba trošit racionalno..htjeli su za Cazorlu 21M za Nacha 10 al je Wenger uz malo duže pregovore uspio to da spusti i uštedjeli smo oko 3,4M za kojeg npr se može uzet 2 omladinca jer smo ih ove sezone puno otpustili..
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Jes mi milina ovako kad se stišaju naše veze za moguce mete, ono nemos se izradit i uzivas do prvog pojacanja ( nedaj boze samo kasno )
- Marsal
- Kontakt:
Sve i da danas potpišu C. Ronaldo, Fellaini i Lahm to neće biti objavljeno do 1.7, do njihovog predstavljanja. Politika kluba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Arsenal ready to prepare bid for Schalke 04 left back Sead Kolašinac.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- BeyKopites
- Kontakt:
Čeka se odobrenje @MajstoraFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Arsenal ready to prepare bid for Schalke 04 left back Sead Kolašinac.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Ma ja, potvrda iz Švabije.BeyKopites je napisao/la:Čeka se odobrenje @MajstoraFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Arsenal ready to prepare bid for Schalke 04 left back Sead Kolašinac.

Inače, momak je leđenda, na majstora mislim
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Rooney vidjen na Emiratesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.