@Jordan23 Vidi djubre i bilijar igra

edit

Zanimljiva poruka koju je osoblje jednog hotela na Maldivima ostavilo Edinu Džeki, koji se trenutno tamo nalazi na odmoru sa svojom ljepšom polovinom, Amrom Silajdžić.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hmm... Ne znam. Nisam nikad pravio evidenciju. Bilo je nekih organizacija kao WSPA, Amnesti, crveni krst itd. Organizacije koje manje vise nisu nesta kad se u obzir uzme koliko sebi u dzep stave. Cak sam isao i skupljo za crveni krst jedamputAjsKjub je napisao/la:@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Ma kakav Neum, Boračko jezero.JTS je napisao/la:on da ima pare kao Edin, vjerovatno bi ljetovao u Neumu
Nemu je za Boračko jezero, Maldiviceze je napisao/la:Ma kakav Neum, Boračko jezero.JTS je napisao/la:on da ima pare kao Edin, vjerovatno bi ljetovao u Neumu
Potpuno se slazem! Covjek (Dzeko) ima pravo sebi tako nesta da priusti - baz daljne. Ja sam koristio pogresne rijeci kod prvog posta. Ja nisam nit jedne protiv Dzeke. Jer stvarno znam ko je i sta radi. Uostalom valjda ima i razlog zbog cega je nagradjen s tolikim talentom.ceze je napisao/la:Realno, Džeko je više nego skroman fudbaler, niti izlazi i ostavlja hiljade i hiljde eura u kafanama, niti voza Aston Martinke, Masseratije, niti nosa neku aman skupu i ekskluzivnu odjeću, satove, naočale.
Imate igrača koji igraju našoj ligi pa troše više nego on.
Pa do prošle godine je svako ljeto proveo kod Spahe u Dubrovniku, ove godine ga mala natjerala da odu negdje gdje je romantičnije
BadrHari je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neki Troll iznio svoje misljenje a ostali ga kritikovali dvije stranice zbog gluposti koju je napisao..![]()
@Jordan23 Vidi djubre i bilijar igra![]()
edit![]()
![]()
Zanimljiva poruka koju je osoblje jednog hotela na Maldivima ostavilo Edinu Džeki, koji se trenutno tamo nalazi na odmoru sa svojom ljepšom polovinom, Amrom Silajdžić.
Pa uredu onda sve, ti se pogrešno izrazio, možda u međuvremenu promijenio mišljenje i to je to.Jordan23 je napisao/la: Potpuno se slazem! Covjek (Dzeko) ima pravo sebi tako nesta da priusti - baz daljne. Ja sam koristio pogresne rijeci kod prvog posta. Ja nisam nit jedne protiv Dzeke. Jer stvarno znam ko je i sta radi. Uostalom valjda ima i razlog zbog cega je nagradjen s tolikim talentom.
Dzeko nije obicni covjek. Da se odmori mora platiti jer tu nema obicne raje. Da on ode npr na nase more, svaku sekundu bi mu neko smetao.. U kojem slucaju da bude neraspolozen i hoce svoj mir, dodje mu neki pijani levat i psuje i govori kao se digao ofo ono...Jordan23 je napisao/la:Hmm... Ne znam. Nisam nikad pravio evidenciju. Bilo je nekih organizacija kao WSPA, Amnesti, crveni krst itd. Organizacije koje manje vise nisu nesta kad se u obzir uzme koliko sebi u dzep stave. Cak sam isao i skupljo za crveni krst jedamputAjsKjub je napisao/la:@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?![]()
Stvarno se ne sjecam pa da sad neku sumu novca zveknem. Uostalom, to nije svrha. Nadam se ako Bog da kad skolu zavrsim uskoro da cu imati i isto tako cu pokusavat da pomognem. S tim mislim skolovanje dijece kao npr. matematike jer je to univerzalan jezik koji ce moci koristiti svugdje po svijetu i u tome je buducnost. Nadam se da cu moci sto vise ljudi dobiti da pomognu kako bi npr. mogli da placamo cijelo skolovanje sto znaci knjige i ispiti (dom bi mozda bilo preambiciozno jer bi mozda te pare bolje mogle da se razpodijele).
Jos jednom, ako Bog da kad zavrsim za godinu dana, i pocnem da primam platu, neke stvari vidim (kako stvari stoje s skolovanjem dijece) onda se nadam da cu isto moci na dobar nacin da pomognem.
Zbog toga sam isto postavio pitanje, jer mislim da covjek ne mora platiti 10.000 eura kako bi se odmorio i uzivao. Ja sad ovdje sjedim i pricam i ne mogu sve da sklopim. Ja sam sasvim svjestan koliko je Dzeko dao i zato je glupo kad vidim neke komentare sto me bukvalno napadaju.
Kad covjek s druge strane okrene, puno ljudi uvjek hoce naj bolje i naj skuplje. S tim mislim na okolinu sto poznajem. Covjek ce rado kupit novi iphone umjesto da kupi jedan srednji a s "viskom" da pomogne. Okay, ja zivim u Danskoj, meni je "lahko" gundjati, ali stvarno. Cesto vidim kako svak misli da on treba sebe da pazi, sto zanci masaza, iphone, mac, ljetovanje (2-3 puta godisnje) itd. I onda kukaju kako nemaju za nista drugo.
Dzeko zumbule moj svugdje mu je bolje nego u gacama.Ponos Torina je napisao/la:evo neki se zali(komentari)![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.****/showbiz/kiosk/edin-d ... -maldivima
samo ja znam nase cure i zene kad se tamo dodje u bosnu.......pokvareno sto pokvarenije nemoze vise.......ceze je napisao/la:Dzeko zumbule moj svugdje mu je bolje nego u gacama.Ponos Torina je napisao/la:evo neki se zali(komentari)![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.****/showbiz/kiosk/edin-d ... -maldivima![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah sad sam procitao,stvarno sto nasa raja ima bujnu mastu,nije normalno...Ponos Torina je napisao/la:samo ja znam nase cure i zene kad se tamo dodje u bosnu.......pokvareno sto pokvarenije nemoze vise.......ceze je napisao/la:Dzeko zumbule moj svugdje mu je bolje nego u gacama.Ponos Torina je napisao/la:evo neki se zali(komentari)![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.****/showbiz/kiosk/edin-d ... -maldivima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()