Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BadrHari
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2013, 19:17

Ne mogu da vjerujem da je neki Troll iznio svoje misljenje a ostali ga kritikovali dvije stranice zbog gluposti koju je napisao.. :roll:

@Jordan23 Vidi djubre i bilijar igra :o

slika

edit :lol: :lol:
slika
Zanimljiva poruka koju je osoblje jednog hotela na Maldivima ostavilo Edinu Džeki, koji se trenutno tamo nalazi na odmoru sa svojom ljepšom polovinom, Amrom Silajdžić. :lol:
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 13 jun 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 jun 2013, 19:27

Ahhh klasicna bosanska prica-samo jel uspio narodu ne valja. Ljepota za citati. Milina. Zanimljivo je da je ovo napravio Mandzo kako ga neki odmilja zovu, ili Modric ili da nebi ni procitali tekst a kamoli raspravljali o istom. Ali jel bosnjo negdje uspio i dosao "do svog hljeba" odma nevalja majka mu stara. Mislim kako Dzeko uopste ocekuje da mi razumijemo da njemu treba odmor. Halooooo odmorrrr? Pa on treba cjelo ljeto da provede u obilasku domova za nezbrinutu djecu, bolnica itd. O odmoru nesmije ni razmisljati. Kakva smo mi sorta kuku lele. :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 19:34

AjsKjub je napisao/la:@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Hmm... Ne znam. Nisam nikad pravio evidenciju. Bilo je nekih organizacija kao WSPA, Amnesti, crveni krst itd. Organizacije koje manje vise nisu nesta kad se u obzir uzme koliko sebi u dzep stave. Cak sam isao i skupljo za crveni krst jedamput :D
Stvarno se ne sjecam pa da sad neku sumu novca zveknem. Uostalom, to nije svrha. Nadam se ako Bog da kad skolu zavrsim uskoro da cu imati i isto tako cu pokusavat da pomognem. S tim mislim skolovanje dijece kao npr. matematike jer je to univerzalan jezik koji ce moci koristiti svugdje po svijetu i u tome je buducnost. Nadam se da cu moci sto vise ljudi dobiti da pomognu kako bi npr. mogli da placamo cijelo skolovanje sto znaci knjige i ispiti (dom bi mozda bilo preambiciozno jer bi mozda te pare bolje mogle da se razpodijele).

Jos jednom, ako Bog da kad zavrsim za godinu dana, i pocnem da primam platu, neke stvari vidim (kako stvari stoje s skolovanjem dijece) onda se nadam da cu isto moci na dobar nacin da pomognem.

Zbog toga sam isto postavio pitanje, jer mislim da covjek ne mora platiti 10.000 eura kako bi se odmorio i uzivao. Ja sad ovdje sjedim i pricam i ne mogu sve da sklopim. Ja sam sasvim svjestan koliko je Dzeko dao i zato je glupo kad vidim neke komentare sto me bukvalno napadaju.

Kad covjek s druge strane okrene, puno ljudi uvjek hoce naj bolje i naj skuplje. S tim mislim na okolinu sto poznajem. Covjek ce rado kupit novi iphone umjesto da kupi jedan srednji a s "viskom" da pomogne. Okay, ja zivim u Danskoj, meni je "lahko" gundjati, ali stvarno. Cesto vidim kako svak misli da on treba sebe da pazi, sto zanci masaza, iphone, mac, ljetovanje (2-3 puta godisnje) itd. I onda kukaju kako nemaju za nista drugo.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 19:41

Bravo soccerfan
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 20:13

Realno, Džeko je više nego skroman fudbaler, niti izlazi i ostavlja hiljade i hiljde eura u kafanama, niti voza Aston Martine, Masseratije, niti nosa neku aman skupu i ekskluzivnu odjeću, satove, naočale.
Imate igrača koji igraju našoj ligi pa troše više nego on na neke stvari.

Daje pare za djecu i humanitarne akcije uvijek, više nego što vi znate, nedavno je dao određenu svotu on i još par reprezentativaca za djevojku jednu. O tome se nije pisalo nigdje i ne treba da se piše.
Ne znate dosta toga, ali znate reći vidi šupčine gdje ljetuje.

Pa do prošle godine je svako ljeto proveo kod Spahe u Dubrovniku, ove godine ga mala natjerala da odu negdje gdje je romantičnije :mrgreen:

Na kraju krajeva, sam je sve pošteno zaradio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 jun 2013, 20:16

on da ima pare kao Edin, vjerovatno bi ljetovao u Neumu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 20:18

JTS je napisao/la:on da ima pare kao Edin, vjerovatno bi ljetovao u Neumu :D
Ma kakav Neum, Boračko jezero.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jun 2013, 20:19

Sve lafo neki moralisti, ostali bi skromni sa 10.000.000 € godisnje :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 jun 2013, 20:20

ceze je napisao/la:
JTS je napisao/la:on da ima pare kao Edin, vjerovatno bi ljetovao u Neumu :D
Ma kakav Neum, Boračko jezero.
Nemu je za Boračko jezero, Maldivi :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 20:21

ceze je napisao/la:Realno, Džeko je više nego skroman fudbaler, niti izlazi i ostavlja hiljade i hiljde eura u kafanama, niti voza Aston Martinke, Masseratije, niti nosa neku aman skupu i ekskluzivnu odjeću, satove, naočale.
Imate igrača koji igraju našoj ligi pa troše više nego on.

Pa do prošle godine je svako ljeto proveo kod Spahe u Dubrovniku, ove godine ga mala natjerala da odu negdje gdje je romantičnije :mrgreen:
Potpuno se slazem! Covjek (Dzeko) ima pravo sebi tako nesta da priusti - baz daljne. Ja sam koristio pogresne rijeci kod prvog posta. Ja nisam nit jedne protiv Dzeke. Jer stvarno znam ko je i sta radi. Uostalom valjda ima i razlog zbog cega je nagradjen s tolikim talentom.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 13 jun 2013, 20:22

BadrHari je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neki Troll iznio svoje misljenje a ostali ga kritikovali dvije stranice zbog gluposti koju je napisao.. :roll:

@Jordan23 Vidi djubre i bilijar igra :o

slika

edit :lol: :lol:
slika
Zanimljiva poruka koju je osoblje jednog hotela na Maldivima ostavilo Edinu Džeki, koji se trenutno tamo nalazi na odmoru sa svojom ljepšom polovinom, Amrom Silajdžić. :lol:

Valjda je tonight, a ne night ? :mrgreen: Ovo bukvalno znaci, nadam se da ces zabiti noc :lol:

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 20:24

Isto se vidi da je ovdje vecina djecurija ciji je cilj koju prolupati i barem (jeftin) poen zaraditi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 20:27

Jordan23 je napisao/la: Potpuno se slazem! Covjek (Dzeko) ima pravo sebi tako nesta da priusti - baz daljne. Ja sam koristio pogresne rijeci kod prvog posta. Ja nisam nit jedne protiv Dzeke. Jer stvarno znam ko je i sta radi. Uostalom valjda ima i razlog zbog cega je nagradjen s tolikim talentom.
Pa uredu onda sve, ti se pogrešno izrazio, možda u međuvremenu promijenio mišljenje i to je to.
Samo budala nikad ne mijenja mišljenje, što bi rekao Ćiro :mrgreen:

Nema potrebe da se dalje prepiremo i svađamo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jun 2013, 20:31

Jordan23 je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Hmm... Ne znam. Nisam nikad pravio evidenciju. Bilo je nekih organizacija kao WSPA, Amnesti, crveni krst itd. Organizacije koje manje vise nisu nesta kad se u obzir uzme koliko sebi u dzep stave. Cak sam isao i skupljo za crveni krst jedamput :D
Stvarno se ne sjecam pa da sad neku sumu novca zveknem. Uostalom, to nije svrha. Nadam se ako Bog da kad skolu zavrsim uskoro da cu imati i isto tako cu pokusavat da pomognem. S tim mislim skolovanje dijece kao npr. matematike jer je to univerzalan jezik koji ce moci koristiti svugdje po svijetu i u tome je buducnost. Nadam se da cu moci sto vise ljudi dobiti da pomognu kako bi npr. mogli da placamo cijelo skolovanje sto znaci knjige i ispiti (dom bi mozda bilo preambiciozno jer bi mozda te pare bolje mogle da se razpodijele).

Jos jednom, ako Bog da kad zavrsim za godinu dana, i pocnem da primam platu, neke stvari vidim (kako stvari stoje s skolovanjem dijece) onda se nadam da cu isto moci na dobar nacin da pomognem.

Zbog toga sam isto postavio pitanje, jer mislim da covjek ne mora platiti 10.000 eura kako bi se odmorio i uzivao. Ja sad ovdje sjedim i pricam i ne mogu sve da sklopim. Ja sam sasvim svjestan koliko je Dzeko dao i zato je glupo kad vidim neke komentare sto me bukvalno napadaju.

Kad covjek s druge strane okrene, puno ljudi uvjek hoce naj bolje i naj skuplje. S tim mislim na okolinu sto poznajem. Covjek ce rado kupit novi iphone umjesto da kupi jedan srednji a s "viskom" da pomogne. Okay, ja zivim u Danskoj, meni je "lahko" gundjati, ali stvarno. Cesto vidim kako svak misli da on treba sebe da pazi, sto zanci masaza, iphone, mac, ljetovanje (2-3 puta godisnje) itd. I onda kukaju kako nemaju za nista drugo.
Dzeko nije obicni covjek. Da se odmori mora platiti jer tu nema obicne raje. Da on ode npr na nase more, svaku sekundu bi mu neko smetao.. U kojem slucaju da bude neraspolozen i hoce svoj mir, dodje mu neki pijani levat i psuje i govori kao se digao ofo ono...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 20:50

evo neki se zali(komentari) :lol: :lol: :lol: :roll:

http://www.****/showbiz/kiosk/edin-d ... -maldivima

sto li mu ljudi zavide nije mi jasno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 20:53

Ponos Torina je napisao/la:evo neki se zali(komentari) :lol: :lol: :lol: :roll:

Dzeko zumbule moj svugdje mu je bolje nego u gacama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 20:56

ceze je napisao/la:

Dzeko zumbule moj svugdje mu je bolje nego u gacama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samo ja znam nase cure i zene kad se tamo dodje u bosnu.......pokvareno sto pokvarenije nemoze vise.......
:lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 jun 2013, 20:58

Ponos Torina je napisao/la:
ceze je napisao/la:

samo ja znam nase cure i zene kad se tamo dodje u bosnu.......pokvareno sto pokvarenije nemoze vise.......
:lol: :lol: :lol: :lol:
Oplakah sad sam procitao,stvarno sto nasa raja ima bujnu mastu,nije normalno... :D :mrgreen: :D :D :P
A onaj izgleda dolazi u Bosnu mozda hoce da se zeni ali nema djevicaaaa hahahahaah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 jun 2013, 21:19

kakve prljavstine ce Dzeki da joj radi veceras :D

Hoce li biti ko Tottenhamu :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 21:20

u Danskoj satnica 25 eura(prosjecna) sta je to mi ovde radimo za 20 km citav dan sitnica....slika

slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 jun 2013, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 77 gostiju.