Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 13 jun 2013, 17:16

Wisey je napisao/la:
Narin je napisao/la:Mislim da čak bolje zna i od Andersona koji je ovdje bruku godina,a nikad engleski nije naučio.. :mrgreen:
E ovakvi su mi najmrži, eno Teveza živi toliko godina u Engleskoj, hebeš me ako zna dvije rečenice sastaviti ispravno. :evil:

Najčešće su to Južnoamerikanci, oni brđani s Anda.
Anderson 6 godina u Unitedu,veze nema,a znam i za Teveza,bruka..Što je najgore,oni neće ni da pokušaju,ima onaj klip kad Ronaldo nakon osvojene titule kao pravo se da je novinar i traži interview od Andersona i Anderson daje odgovor na portugalskom,kaže mu Ronaldo hajd sad reci to na engleskom,a Ando odgovara Ne,ja samo pričam portugalski..

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jun 2013, 17:20

jel nam ovo Ronaldo dolazi :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jun 2013, 17:27

Wisey je napisao/la:
Narin je napisao/la:Mislim da čak bolje zna i od Andersona koji je ovdje bruku godina,a nikad engleski nije naučio.. :mrgreen:
E ovakvi su mi najmrži, eno Teveza živi toliko godina u Engleskoj, hebeš me ako zna dvije rečenice sastaviti ispravno. :evil:

Najčešće su to Južnoamerikanci, oni brđani s Anda.
Tevez nije rođen ni blizu Anda. Reagovao sam jer jedni legitimni "brđani s Anda" su narod Kečua, vodeći narod u imperiji Inka i najnapredniji narod predkolumbovske Amerike, a Carlos Tevez, inače mestik porijeklom od kolonijalnih upravitelja Vicekraljevstva Peru (Španske Južne Amerike) i domicilnog Puelče naroda, nema veze sa tom pričom.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 jun 2013, 17:32

DukeOfWellington je napisao/la: Tevez nije rođen ni blizu Anda. Reagovao sam jer jedni legitimni "brđani s Anda" su narod Kečua, vodeći narod u imperiji Inka i najnapredniji narod predkolumbovske Amerike, a Carlos Tevez, inače mestik porijeklom od kolonijalnih upravitelja Vicekraljevstva Peru (Španske Južne Amerike) i domicilnog Puelče naroda, nema veze sa tom pričom.
:lol:

Seljačina je kako god, za mene će ostati brđan. :mrgreen:

Neka mi oproste svi pripadnici tog naroda na ovom forumu.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jun 2013, 17:53

slika

Evo Rio pruža podršku Ronaldu.. :mrgreen:

Rentiranrentan
Kontakt:

Post Postao/la Rentiranrentan » 13 jun 2013, 18:26

Crvena braćo po povijesti, boji dresa i po lopti.

Konkurencija se pojačava. Demonski protestanski klubovi od Liverpoola, Chelseaja, pa sve preko kraljičinog fašističkog Arsenala i izraelskog Tottenhama, pa preko Manchester Cityja - kluba nemoralnih miliona zarađenih na dječijim rukama.

Mi treba da se uzdamo u sebe, u vjeru u naš katolički Manchester United i pomoć Svetog Duha neće izostati.

Jedno rješenje je da vratimo Cristiana Ronalda, rođenog kršćanina i odličnog igrača. (fra Franko)

I da tražimo financijsku pomoć od Monaca i Francuske. Oni su uvijek spremni pomoći.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jun 2013, 18:28

Rentiranrentan je napisao/la:Crvena braćo po povijesti, boji dresa i po lopti.

Konkurencija se pojačava. Demonski protestanski klubovi od Liverpoola, Chelseaja, pa sve preko kraljičinog fašističkog Arsenala i izraelskog Tottenhama, pa preko Manchester Cityja - kluba nemoralnih miliona zarađenih na dječijim rukama.

Mi treba da se uzdamo u sebe, u vjeru u naš katolički Manchester United i pomoć Svetog Duha neće izostati.

Jedno rješenje je da vratimo Cristiana Ronalda, rođenog kršćanina i odličnog igrača. (fra Franko)

I da tražimo financijsku pomoć od Monaca i Francuske. Oni su uvijek spremni pomoći.
http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_England

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 13 jun 2013, 18:39

Brate ostavi fudbal.Bolje ti je da se odeš liječit :)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 jun 2013, 18:39

To kralju, sad imamo dvojicu casnih navijaca.. :lol: :P Monaco ce nam pomoci tako sto kupi Valenciju.. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rentiranrentan
Kontakt:

Post Postao/la Rentiranrentan » 13 jun 2013, 18:56

DukeOfWellington je napisao/la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_England
Manchester United i Celtic katolički su klubovi.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 jun 2013, 19:04

Ta prica o katolickom Unitedu i Celtiku nas jednostavno ne interesuje, ako imas sta pisat o sportskom aspektu, rado cemo procitat, do tad nas postedi takve price. Shvatili smo da je United katolicki, i to je to, nema potrebe da to dalje spominjemo.

Ova prica o Garayu me zabrinjava, 20 mil eura za poziciju koja nam nije potrebna :evil:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 19:06

Garay je odlican stoper.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 jun 2013, 19:07

Nije prijeko potrebna, ali nije ni za odbacit. Evans, Jones i Small su stoperi od kojih ce se ocekivati da prebrode sezonu i nose odbranu, dok VIda i Rio su zvjezde odbrane, medjutim u godinama i skolni povredama, pa je moguce da ce igrati neke veoma bitne utakmice... Vezni, pa i dva moraju doci, a neka se kupuje i u odbrani, sto vise konkurencije to bolje.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jun 2013, 19:11

Rentiranrentan je napisao/la: Manchester United i Celtic katolički su klubovi.
Ne postoje "katolički" ili "nekatolički" klubovi. Ovim sam ti samo htio pokazat' koliko ti je priča smiješna jer najveći broj navijača Uniteda u Engleskoj danas pripada anglikanskoj crkvi. Tačno je da jezgru navijača Celtica čine uglavnom katolici, ali to je otprilike sve što povezuje taj klub i tu religiju. Nikad nećeš od zvaničnika ovog kluba čuti kako je Celtic katolički klub. Zašto? Zato što za isti navijaju milioni navijača širom svijeta koji su pripadnici raznih religija ili uopšte nisu pripadnici neke od religija. Za Manchester United čak ni to ne stoji jer je ta priča doživila strogi outdate još prije više od 100 godina. Iz današnje perspektive govoriti o Unitedu kao katoličkom, Cityju kao protestantskom ili Tottenhamu kao jevrejskom klubu je mlaćenje prazne slame i prizivanje duhova prošlosti.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 jun 2013, 19:12

trxel je napisao/la:Nije prijeko potrebna, ali nije ni za odbacit. Evans, Jones i Small su stoperi od kojih ce se ocekivati da prebrode sezonu i nose odbranu, dok VIda i Rio su zvjezde odbrane, medjutim u godinama i skolni povredama, pa je moguce da ce igrati neke veoma bitne utakmice... Vezni, pa i dva moraju doci, a neka se kupuje i u odbrani, sto vise konkurencije to bolje.
Slazem se da bi dobro bilo dovest i stopera, ali ukoliko to nece sprijecit dolazak jednog ili dvojice veznjaka, u suprotnom taj potez mi se cini apsurdnim. Osim toga ne znam koliko je Garay dobar izbor.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 19:23

M4kaveli je napisao/la:Garay je odlican stoper.
Kako ga onda Sandrinho ne trazi :mrgreen:

Imao je solidnu zadnju sezonu u Benfici, a i 26 godina nije malo a tu je naravno i pitanje adaptacije na stil nogometa na ostrvu, tako da nisam nesto uvjeren da nam je prijeko potreban, ali eto nece skoditi imati ga kao backup :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 jun 2013, 19:23

Vjerovatno jest dobar, igra i za argentinsku repku, 20 milki, ima nesto, e sad kakav ce da bude ako dođe, ostaje da vidimo.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 jun 2013, 19:29

Narin je napisao/la:slika

Evo Rio pruža podršku Ronaldu.. :mrgreen:
Al', pazi Albina Begua (komentari). :mrgreen: 8-)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 jun 2013, 19:39

Ja znam da se odavno povezuje sa Unitedom. Zato sam siguran da to nece biti uzalud bacene pare. 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2013, 20:17

Aferim brate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.