Prijatelju Vrgoc ti je potpisao za Split, kao i Ibriks, koji je bio zelja Branka Karacica, Sesar ti je na izlaznim vratima, kao i Čilić. a Aničića većina gledaju kao pojačanje veliko, a momak nije igrao nogomet 6-7- mjeseci, malo neozbiljno, a i kad je igrao prosle sezone, samo je 2 gola dao u ligi, i to iz penala Radniku i Velezu, ali zbog tog gola, sve mu oprastam, uglavnom je u Kupu zabio 4 gola, Rudaru u 1. kolu i hat-trick Sarajevu, uglavnom u prvenstvu nista posebno nije odigrao, izvukla ga je utakmica protiv Sarajeva, za ukupnu ocjenu prolaznu. I nikako ti ne moze biti u prednosti Simeunovic u odnosu na Crnova, koji je za njega izmislio loptu i već se dokazao prošle sezone kao jedan od glavnih igrača, mislim da Miličević i Arežina idu 100%, repka ih je izvukla, na tu će foru otići, a Arežina ionako ne kotira dobro u klubu zbog ponašanja bahatog.rexxona je napisao/la:Kad bi zadržali Arezinu i Milicevica, i zaradili nešto na Mari i Bekiću to bi bilo savršeno. Onda dovest Vrgoča iz Osijeka, možda Jakoliša kojem je istekao ugovor... A još su tu i mladi Klarić,Vlaho,Vranjić i Toni Tipurić, uglavnom neloše.![]()
Vasilj(Melher,eto možda i Mitrović?)
Odak(Brkovic) Graovac(Anto) Vrgoc(?)ili Aleksić Stojkić(Sesar)
Savić Milicevic(Đurić ako ode)
Simeunović(Crnov) Arežina(Lazo)
Popovic Anicic
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Sutra bi trebao potpisati Avdukić i još jedan igrač sredine terena 

Pripremna utakmica , KUPRES, 19.6. u 17 sati
HŠK Zrinjski - RNK Split

HŠK Zrinjski - RNK Split

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
potpisao avdukić
Avdukić 5+,ako i taj srednjak bude njegov nivo-svaka čast.
-
- Kontakt:
brzi je napisao/la:Avdukić 5+,ako i taj srednjak bude njegov nivo-svaka čast.
Srednjak je odličan 100% gledao sam ga iz Hajduka dolazi
ZrinjskiMostar je napisao/la:brzi je napisao/la:Avdukić 5+,ako i taj srednjak bude njegov nivo-svaka čast.

-
- Kontakt:
Zoran PlazonićLillard je napisao/la:ZrinjskiMostar je napisao/la:brzi je napisao/la:Avdukić 5+,ako i taj srednjak bude njegov nivo-svaka čast.
Zadnji vezni,ima logike,Haduk doveo dva igrača na toj poziciji.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa dobro se vi pojacavate izgleda.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
golman ?19UM94 je napisao/la:potpisao avdukić
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
da !rudarprijedor je napisao/la:golman ?19UM94 je napisao/la:potpisao avdukić
Ovo sve izgleda jako dobro. Vidjet cemo. Ja sam uvijek optimistican 

-
" onclick="window.open(this.href);return false;
imal' novosti ? 

Bravo momci !
Kadeti: HŠK Zrinjski - FK Velež 2:0
Kadeti Zrinjskom su golom Milasa došli u vodstvo u 11. minuti. Na 2:0 povisio je Sušić, golom u 61. minuti utakmice.
Juniori: HŠK Zrinjski - FK Velež 5:0
Zrinjski je došao u vodostvo preko Pehara u 12. minuti iz kaznenog udarca, nakon što je gostujući igrač Husić spriječio rukom čisti pogodak. Sudac je Husiću opravdano pokazao crveni karton. Na 2:0 povisio je Ostojić u 39. minuti. U 42. minuti za 3:0 pogodio je Jozić, što je i bio rezultat prvog poluvremena. Autogolom Torle u 61. minuti Zrinjski je došao do 4:0. Konačni rezultat postavio je Galić golom u 64. minuti za 5:0.
Kadeti: HŠK Zrinjski - FK Velež 2:0
Kadeti Zrinjskom su golom Milasa došli u vodstvo u 11. minuti. Na 2:0 povisio je Sušić, golom u 61. minuti utakmice.
Juniori: HŠK Zrinjski - FK Velež 5:0
Zrinjski je došao u vodostvo preko Pehara u 12. minuti iz kaznenog udarca, nakon što je gostujući igrač Husić spriječio rukom čisti pogodak. Sudac je Husiću opravdano pokazao crveni karton. Na 2:0 povisio je Ostojić u 39. minuti. U 42. minuti za 3:0 pogodio je Jozić, što je i bio rezultat prvog poluvremena. Autogolom Torle u 61. minuti Zrinjski je došao do 4:0. Konačni rezultat postavio je Galić golom u 64. minuti za 5:0.
Ratko Dujković novi golman Zrinjskog
“Načelno smo se dogovorili, a posao bismo definitivno trebali zaključiti sutra kada dođem u Mostar i kada na licu mjesta utanačimo još neke detalje", kaže Dujković.
Dujković je u prošloj sezoni braneći za Slaviju bio jedan od najboljih golmana Premier lige. Imao je i ponude iz inostranstva, ali mu se, kako kaže, ipak nije isplatilo predugo čekati i dovoditi se u rizik.
"Želja mi je što prije riješiti svoj status. Zbog toga sam o inostranstvu prestao razmišljati jer je to sve dosta neizvjesno. Postojali su kontakti za neke azijske zemlje, ali će po svemu sudeći sve ostati na tome,” dodaje Dujković.
“Načelno smo se dogovorili, a posao bismo definitivno trebali zaključiti sutra kada dođem u Mostar i kada na licu mjesta utanačimo još neke detalje", kaže Dujković.
Dujković je u prošloj sezoni braneći za Slaviju bio jedan od najboljih golmana Premier lige. Imao je i ponude iz inostranstva, ali mu se, kako kaže, ipak nije isplatilo predugo čekati i dovoditi se u rizik.
"Želja mi je što prije riješiti svoj status. Zbog toga sam o inostranstvu prestao razmišljati jer je to sve dosta neizvjesno. Postojali su kontakti za neke azijske zemlje, ali će po svemu sudeći sve ostati na tome,” dodaje Dujković.
#SuningOUT
Branko Karačić: Do odlaska na Kupres definirat ćemo igrački kadar
Nogometaši Zrinjskog su sinoćnjim treningom na dva gola odradili prva četiri dana priprema za narednu sezonu.
Danas Plemići imaju slobodan dan, a u srijedu već idu na Kupres gdje će odraditi glavni dio priprema. Evo što je za naš portal o početku priprema rekao šef struke Branko Karačić.
Kako ste zadovoljni sa prvim danima priprema?
Ovo je uobičajno, tek treniramo četiri dana. Mi moramo zbog ranog početka utakmica u Europi neke stvari ubrzanije raditi. Imat ćemo u ponedjeljak i utorak duple treninge, u srijedu imamo i prijateljsku utakmicu sa Splitom da vidimo sa čime raspolažemo i kako igrači reagiraju u otežanim uvjetima. U svakom slučaju nema ozljeda igrača, što je dobro za mene i moje suradnike, a tako i za moje igrače.
Da li se igrački kadar definirao?
Nije se još definirao, a do Kupresa ima još tri dana i do tada će biti sastavljen konačan popis nogometaša za narednu sezonu.
Kako ste zadovoljni novim nogometašima?
Teško mi je to reći jer nismo igrali niti jednu zvaničnu utakmicu da ih vidim, oni su profesionalci, rade kao i ostali nogometaši i u ovom trenutku mogu samo reći da se kvalitetno ponašaju na terenu.
Gdje su potrebna pojačanja u ovom trenutku?
Mi trebamo jednog iskusnog vratara, i jednog iskusnog štopera koji je kvalitetniji od ovih koje imamo, a ostale pozicije su koliko toliko pokrivene ja sam zadovoljan sa postojećim kadrom.
Nogometaši Zrinjskog su sinoćnjim treningom na dva gola odradili prva četiri dana priprema za narednu sezonu.
Danas Plemići imaju slobodan dan, a u srijedu već idu na Kupres gdje će odraditi glavni dio priprema. Evo što je za naš portal o početku priprema rekao šef struke Branko Karačić.
Kako ste zadovoljni sa prvim danima priprema?
Ovo je uobičajno, tek treniramo četiri dana. Mi moramo zbog ranog početka utakmica u Europi neke stvari ubrzanije raditi. Imat ćemo u ponedjeljak i utorak duple treninge, u srijedu imamo i prijateljsku utakmicu sa Splitom da vidimo sa čime raspolažemo i kako igrači reagiraju u otežanim uvjetima. U svakom slučaju nema ozljeda igrača, što je dobro za mene i moje suradnike, a tako i za moje igrače.
Da li se igrački kadar definirao?
Nije se još definirao, a do Kupresa ima još tri dana i do tada će biti sastavljen konačan popis nogometaša za narednu sezonu.
Kako ste zadovoljni novim nogometašima?
Teško mi je to reći jer nismo igrali niti jednu zvaničnu utakmicu da ih vidim, oni su profesionalci, rade kao i ostali nogometaši i u ovom trenutku mogu samo reći da se kvalitetno ponašaju na terenu.
Gdje su potrebna pojačanja u ovom trenutku?
Mi trebamo jednog iskusnog vratara, i jednog iskusnog štopera koji je kvalitetniji od ovih koje imamo, a ostale pozicije su koliko toliko pokrivene ja sam zadovoljan sa postojećim kadrom.
-
- Kontakt:
Sta je potpisao, tebi autogram.19UM94 je napisao/la:potpisao avdukić
Hajd nemoras se sad hvaliti.
"JOŠ OD 1926"
Stojanovic raskinuo s Hajdukom..
Ipak spominje kako mu je 28 godina i da zeli nesto zaraditi, a ovdje to nece sigurno
Vjerojatno Portugal-Belenenses.
Ipak spominje kako mu je 28 godina i da zeli nesto zaraditi, a ovdje to nece sigurno

Vjerojatno Portugal-Belenenses.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.