Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Semsudin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Semsudin » 13 jun 2013, 11:14

Yebo te mrzio sam i ja politiku kluba dok to Arnel nije sve razlučio na proste faktore. Onda sam shvatio neke stvari. :mrgreen:
Marsal je napisao/la: Ponavljam se, njima nije puno plaćati oko 350 000 funti sedmično na 6 kloceva koji ove godine nisu igrali 10 utakmica zajedno za Arsenal ali zato im jeste dati 200 000 Persie ili recimo nekom drugom igraču.
Aferim momčiluko pogodio si u sridu! Sad je većina tih kloceva otišla, pa ćemo vidjet hoće li ko dobiti veću platu.

Inače, opet se sve ušutilo što se transfera tiče... Neka je. Znamo da mi dovodimo igrače kad niko ništa o tome ne zna. :mrgreen:

@Seamen od registrovanja nije imao niti jedan pozitivan post o ovoj ekipi.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 13 jun 2013, 11:22

Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jun 2013, 11:27

Obični privatnik je pravio te stvari tako da vjerovatno neće niko, drugačije bi bilo da je to stavljeno na klupsku stranicu, ovako, to samo debili mogu da kupe :D

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 13 jun 2013, 13:28

Zar nije Arsenal potpisao ugovor sa Pumom a kako ja vidim ovo je Nike :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jun 2013, 13:56

jel bilo?
[youtube][/youtube]

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 13 jun 2013, 14:44

to je ja mislim za ovu sezonu,pošto trenerka ima boje kao dres iz minule sezone,čisto sumnjam da ce i sljedece biti isti dresovi..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jun 2013, 15:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel bilo?
[youtube][/youtube]
Nekim ljudima definitivno treba zabraniti pristup internetu. Ne zezam se.
Ne znam sta je ovaj lik mislio dok je ovo snimao? :roll:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 jun 2013, 15:06

Meni je baš prejako :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jun 2013, 15:08

Jeste, otrpilike isto kao ona narodna pjesma na francuskom. Prejako! :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jun 2013, 15:40

nešto sad kontam o arsenalu i sve se bojim da ako wenger ne pročepi ovaj tranfser rok, arsenal bi mogo stagnirat ozbiljno. Ako Murinjo odradi onakav posao sa čelzijem kakav svi očekuju i moyes konačno dovede par dobrih pojačanja na sredi uz city koji se već pojačao, arsenal sa wengerom bojim se samo može nadat se čudu da održi korak sa njim.

A opet murinjo bi veoma veoma lako' mogo syebat stvar u čelziju, i realno ne bi bilo čudo, a moyes bi isto tako mogao da se ne snađe u većoj sredini a arsenal uz par dobrih pojačanja gdje su najviše potrebna bi mogao da se vrati gdje mu je i mjesto.
Uglavnom znači ako Arsenal odradi pravu stvar sa transferima englezi će se vratit' staroj slavi i mogli bi lako izdominirat evropu.
Vođa zna.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jun 2013, 15:58

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel bilo?
[youtube][/youtube]
vrh
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 13 jun 2013, 16:12

Fellaini se moze izgleda dobiti za 23mil funti (klauzula) , ali se nasi cjenkaju i pokusavaju da to smanje :oops: .... pa koji im je vise k***c , eto ne moraju da promijene politiku - neka i dalje pljackaju i navijace i sve pare koje dolaze u klub :? - ali m***u im njihovu neka kupe Fellainija i ne moraju vise nikoga .... svaka budala vec zna da ona prica o "3 vrhunska pojacanja" je standardna lopovska prica vec 10 godina , ali eto za dobrobit tima dovedite Fellainija i ne morate nikoga drugog ... da barem imamo kakve-takve nade iduce godine

Rijesilo bi se pitanje DMF-a (vjerovatno najslabiji dio tima) , a i Arteta bi onda upao u konkurenciju za CMF i AMF (a tu je vec puno bolji) sto znaci da bi se poboljsao kvalitet tima na dvije pozicije ....

Ali ne , g****a ce se jos cjenkati prije nego neki normalan tim iskesira tih smrdljivih 23 mil i odvede igraca , a nasi ce dovesti neke dvije rugobe od po 13 i 10 mil i reci ce da su uz Sanoga to ta 3 vrhunska igraca i da na trzistu "nije bilo igraca koje smo mogli dovesti , a koji bi mogli unaprijediti nasu igru" ....

Mrs svi , Wengera podrzavam vec 10 godina , ali ako se ovo ljeto ne zavrsi sa kvalitetnim pojacanjem neka se i on goni , bolje i biti kao Liverpool (oni bar znaju da je Evropa uspjeh) nego kao mi uvijek bivati razocaran :|

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 jun 2013, 16:39

U normalnim okolnostima, trener koji vodi veliki klub i u 7 godina ne osvoji nista, logicno da se uruci otkaz istom.
A posto je kod nas sve samo nije normalno, onda Wengeru neas sta zamjeriti.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jun 2013, 17:04

Kakvi kraljevi, cjenkaju se da snize klauzulu koja je vec stavljena u ugovor :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jun 2013, 17:09

Evo i ja citam, transfer Fellainija u Arsenal bi mogao propasti zato sto je Wengeru puno da plati 27 miliona eura. Ne spominje se cifra koju on nudi, ali je manja od 27 miliona.
U Evertonu se, kako navode mediji i ne sekiraju zbog toga. Ako ode, dobro je, ako ostane, jos bolje. Ima ugovor jos tri godine. Njima bi vise odgovaralo da ne ode, mozda se potajno nadaju novom ugovoru i novoj cjeni od nekih 40+ miliona.

Naravno da je bolje da ga dovedu za manje para ali sramota je cjenkati se za igraca koji se dokazao i koji nije skup. 27 miliona eura za Fellainija nije puno.
Ja bi bio sretan da on dodje jer za njega se moze reci da je "pojacanje" i da nije polovnjak.
Inace, pokusati sniziti i onako malu cijenu je za rasplakati se, ili crci od smijeha. :o

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 jun 2013, 17:09

@Seamen od registrovanja nije imao niti jedan pozitivan post o ovoj ekipi. :lol: neznam koga da pohvalim,vidim sve crno trenutno,od laži o transferima koje su svake godine veće i veće,Iduće godine će reći da dovode Ronalda i Messija :lol: Govore o nekim zlatnim rezervama,a o one idu u džepove majmuna.dosta je bilo laži,vrijeme da se pokažu djela i neki trofeji,ako nemogu to napraviti,otkazi svima po redu.Apsolutno se slažem s ovim gore postovima kolega,Sheyia i Pistola.Makar i većina navijača su kao guske u magle,puše te priče od Gazadisa i francuza kao bajke za laku noć,i dalje im je parola in arsene we trust :lol: ja ju odavno ne ****

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 jun 2013, 17:11

SamoZeljo je napisao/la:Evo i ja citam, transfer Fellainija u Arsenal bi mogao propasti zato sto je Wengeru puno da plati 27 miliona eura. Ne spominje se cifra koju on nudi, ali je manja od 27 miliona.
U Evertonu se, kako navode mediji i ne sekiraju zbog toga. Ako ode, dobro je, ako ostane, jos bolje. Ima ugovor jos tri godine. Njima bi vise odgovaralo da ne ode, mozda se potajno nadaju novom ugovoru i novoj cjeni od nekih 40+ miliona.

Naravno da je bolje da ga dovedu za manje para ali sramota je cjenkati se za igraca koji se dokazao i koji nije skup. 27 miliona eura za Fellainija nije puno.
Ja bi bio sretan da on dodje jer za njega se moze reci da je "pojacanje" i da nije polovnjak.
Inace, pokusati sniziti i onako malu cijenu je za rasplakati se, ili crci od smijeha. :o

dođi će united i chelsea i iskeširat kolko traže,a Arsene ti traži po džungli djecu za titule,**** bi se za koju milju više da platiš,smanji sebi plaću pa daj za transfer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jun 2013, 18:26

Cigančenje po klubu, sta drugo reci, ako stvarno ne dovede World Class pojacanje sad za ovaj rok ima nogu od mene a i vecine nas sto nismo toliko fanovi Wengera ( aludiram na Arnela :mrgreen: )

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jun 2013, 18:49

Marsal je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ko mrzi politiku kluba?
Ja a Boga mi i Paja ne mrzimo,cak stavise.
Ne mrzim politiku kluba, mrzim nedostatak logike.

Ponavljam se, njima nije puno plaćati oko 350 000 funti sedmično na 6 kloceva koji ove godine nisu igrali 10 utakmica zajedno za Arsenal ali zato im jeste dati 200 000 Persie ili recimo nekom drugom igraču.
Drug Arsen i socijalizam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 jun 2013, 18:50

Momak je inace legenda, mislim na Arsena.
A evo i slike koja to dokazuje
slika
Da hoce kakvi Arapi kupiti klub, do tad trofeje mozemo gledat na slikama :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.