FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo me strah da i on ne pukne pa ode jer nema nit love nit igrača na vidiku, ja bi stvarno volio da krenemo naprijed, ali samo ponašanje na forumu, i na utakmicama koje samo šteti klubu nas unazađuje, zahvaljujući nazovi nekim simpatizerima sa južne tribine naročito.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Neki ljudi dobiju ban zbog gluposti a ovaj pitarski pacenik pise vec sedmicama a admini sute. Pa gdje si aco sad....
Nemoj ispravljati profesora, da bi ti nekog ispravljao moraš ti biti školovan.Amoxicillin je napisao/la:ĐABA si se školovo, ne znaš ni pisatizeljooooo je napisao/la:Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Ja od ove sezone očekujem bar sredinu tabele onako sigurno da nebi ispali.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Ja stvarno ne znam zašto spamaš temu tu smo svi da raspravljamo na našoj temi o voljenom klubu, ali vi nemate živaca pa vrijeđate i pritščete moderaciju da nekog banira bez bilo kakvog razloga, jel ja vrijeđam ili Vi?terabajt je napisao/la:Neki ljudi dobiju ban zbog gluposti a ovaj pitarski pacenik pise vec sedmicama a admini sute. Pa gdje si aco sad....
Mi moramo biti zadovoljni u ovoj besparici i žabokrečini što ostvarujemo ovakve rezulate.
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 13 jun 2013, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
zeljooooo je napisao/la:Nemoj ispravljati profesora, da bi ti nekog ispravljao moraš ti biti školovan.Amoxicillin je napisao/la:ĐABA si se školovo, ne znaš ni pisatizeljooooo je napisao/la:Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Ja od ove sezone očekujem bar sredinu tabele onako sigurno da nebi ispali.

Eto dođe Sejo Bučan.Kakav je god bolji je od staklenog Smajića.
DRUG NEBI TI PUNCA
Jel Bucan dolazi na prozivku samo da nastavi trenirat il ce potpisat vise konacno, ima li ko konkretniju informaciju?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
"željoooo" bacite na ignore.Očigledno da pod krinkom "otvorenog" pisanja o klubu pokušava da unese nemir.On je ovdje po zadatku i nije baš neinformisan.Znači samo ignore...
Obistinilo seBLU SKY je napisao/la:Izgleda Sejo Bučan blizu potpisa.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Dobro je, valja će nam Bucan. Sta bi sa onim ogromnim pojacanjem sto je onaj najavljivao i odbrojavao jos 3 dana senzacionalne vijest, odjeknuce kao bomba i slicno hahaha
Volim te Zeljo!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dok ga podrzavate sa odgovorima na njegove postove, nece prestati. A kao sto sami mozete vidjeti, administracija zna efektno djelovati kada su upitanju neke nezeljenje rasprave (bile dobre ili ne), ali ovo izgleda sistematsko ubacivanje laznih prica, informacija medu navijace, simpatizere plavih. Ipak je ovo najcitaniji simpatizerski forum od nasih navijaca....
Dakle, sve dusmane na ignore i ne iznosite previse stvarih na vidjelo. Ima pm, pa fino, kome vjerujete, pucajte...
Mada i pm se nadgleda od strane administracij, tako da doslovno nigdje niste cisti za iznosenjem validnih infromacija. Radije onda umjereno, ako cak i treba, nikako.
Zna Amar sto radi, i to je izgleda prava ENIGMA za sve ostale.... Svi se nesto pitanju, zasto Zeljo jos nikoga nije doveo?
Dakle, sve dusmane na ignore i ne iznosite previse stvarih na vidjelo. Ima pm, pa fino, kome vjerujete, pucajte...
Mada i pm se nadgleda od strane administracij, tako da doslovno nigdje niste cisti za iznosenjem validnih infromacija. Radije onda umjereno, ako cak i treba, nikako.
Zna Amar sto radi, i to je izgleda prava ENIGMA za sve ostale.... Svi se nesto pitanju, zasto Zeljo jos nikoga nije doveo?

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 jun 2013, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to je to lupaju ljudi ko maksim po diviziji što opet nema smisla, ja samo znam ko će doći i to imenom i prezimenom, ali neću da pišem o tom ispoštovat ću ljude koji rade na tome.
bogami za ono na šta su nam bokovi ličili prošle godine sejo bučan i jeste bomba od pojačanja. to više govori o nama nego o njemu ali nejse...
Bila je to šala mala...i cilj je postignut donekle...forumi nisu mjesto na kojima se nalaze informacijezlatandr je napisao/la:Dobro je, valja će nam Bucan. Sta bi sa onim ogromnim pojacanjem sto je onaj najavljivao i odbrojavao jos 3 dana senzacionalne vijest, odjeknuce kao bomba i slicno hahaha
A sto ne bi bio forum mjesto gdje se razmjenjuju informacije al takvi kao ti useru sve. Malo pa dodje neko sa informacijama i sad ko ti razlicit od njih po meni si isti.
I ti ćeš nekom nešto reći ti ispade lažov svjetske klase tu si pričao bajke i izmišljao i sad sve ok, eto ti kakvi ste vi.DANDY je napisao/la:Bila je to šala mala...i cilj je postignut donekle...forumi nisu mjesto na kojima se nalaze informacijezlatandr je napisao/la:Dobro je, valja će nam Bucan. Sta bi sa onim ogromnim pojacanjem sto je onaj najavljivao i odbrojavao jos 3 dana senzacionalne vijest, odjeknuce kao bomba i slicno hahaha
Evo meni čak jedan pitar jutros kaže šta je to sa vama raspadate se ma reko nemam pojma ode sve u vraga.
Evo meni čak jedan pitar jutros kaže šta je to sa vama raspadate se ma reko nemam pojma ode sve u vraga.[/quote]
jel u Makijatu?
jel u Makijatu?
Einigkeit und Recht und Freiheit
Nemam nikakvih informacija ali skoro sam ubijeđen da će doći golman Hadžić iz Zrinjskig jer je i Amar ranije pokazivao interes za njim. Zna li neko šta je sa Šimićem je li se on prestao baviti fudbalom? Čitam da Elvis Mešić igra u Jedinstvu po meni on je bolji od Vasilića a već ranije je igrao kod nas.
DANDY je napisao/la:Bila je to šala mala...i cilj je postignut donekle...forumi nisu mjesto na kojima se nalaze informacijezlatandr je napisao/la:Dobro je, valja će nam Bucan. Sta bi sa onim ogromnim pojacanjem sto je onaj najavljivao i odbrojavao jos 3 dana senzacionalne vijest, odjeknuce kao bomba i slicno hahaha

Ostavi se pisanja svega ti...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Stipu ga ne prozivajte ga Bgt vise,na ignore ga svi molim vas dosta ga je biloBlueTigers1987 je napisao/la:Ovo Zeljoooo je najveci ublehar na ovom forumu u tandemu sa drugom Guvom....Jos ne mogu da zaboravim njegovu pricu da su Manijaci placenici SDA hahahhahhahah![]()
umro dabogda
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, drzgemboadislic i 157 gostiju.