FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 23:16

CARSON je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno od kuda OVOLIKO NEZADOVOLJSTVO navijaca pa do Amara i zasto nam se desilo da ljudi odlaze iz uprave nas jest Maribor pobijedio ali ja nisam vidio da je sad tolika razlijka u kvaliteti pa da smo dno dna stim da je taj isti pobijedio Panathanaikos 3-0 i ekipa koja je nadigrala DInama u Zagrebu tolika je neka negativa u zadnjih dva mjeseca da to nije normalno bojim se da nece na dobro jedino sta nas moze vratiti jest dobra predstava u Evropi ali tesko da ce se to desiti ja jos jednom ponavljam da svi trebamo spustiti lopticu od Amara pa do navijaca i da budemo slozni jer mi se ovo stanje ne svidja i bojim se da ce se vratiti ono vrijeme prije Amara a svi znamo kako je bilo
Kod Maribora si zaboravio Lazio i Tottenham.
Slažem se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 jun 2013, 23:33

ceze je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno od kuda OVOLIKO NEZADOVOLJSTVO navijaca pa do Amara i zasto nam se desilo da ljudi odlaze iz uprave nas jest Maribor pobijedio ali ja nisam vidio da je sad tolika razlijka u kvaliteti pa da smo dno dna stim da je taj isti pobijedio Panathanaikos 3-0 i ekipa koja je nadigrala DInama u Zagrebu tolika je neka negativa u zadnjih dva mjeseca da to nije normalno bojim se da nece na dobro jedino sta nas moze vratiti jest dobra predstava u Evropi ali tesko da ce se to desiti ja jos jednom ponavljam da svi trebamo spustiti lopticu od Amara pa do navijaca i da budemo slozni jer mi se ovo stanje ne svidja i bojim se da ce se vratiti ono vrijeme prije Amara a svi znamo kako je bilo
Kod Maribora si zaboravio Lazio i Tottenham.
Slažem se.
Ma nisam mogao da nabrajam i sta mi se jos ne svidja kod nasih ljudi kad se uhvate neke generacije igraca i pljuju ovu sadasnju kao nemogu da gledaju ove danas pa onda bi 90 posto stadiona bilo prazno jer je nekad bila bolja generacija evo zamislite navijace Arsenala nakon Henry,Bergkampa itd znaci mogli bi zakljucat stadion

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 13 jun 2013, 01:28

Visca vodi ozbiljne razgovore sa Laziom imamo li mi tu ista ? Mislim da nemamo ?
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 jun 2013, 01:30

Guvo je napisao/la:Visca vodi ozbiljne razgovore sa Laziom imamo li mi tu ista ? Mislim da nemamo ?
Super je to ako je tačno ( odakle ti info ? ) , a mislim da je ugovorom odredjen Želji procenat od idućeg transfera. Ako se ja sjećam dobro.

Edit:

A ne sjećam se dobro :(

12.8.2011

...Višća je danas prošao doktorske preglede u Istanbulu, nakon čega je potpisao petogodišnji ugovor prema kojem će Željezničar dobiti odštetu u visini od sjajnih 400.000 eura. Treba naglasiti i to da Željezničar za razliku od Ibrahima Šehića, u eventualnom narednom transferu Edina Višće neće imati postotak....
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 13 jun 2013, 01:37, ukupno mijenjano 3 puta.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 jun 2013, 01:30

Ma nas narod je isfrustriran svim i svacim,morate to shvatit. Raja je izgubila onaj prepoznatljivi bosanski optimizam.
Ali siguran sam da ce ljoZe bit' prvi iz ove drzave koji ce svojim vlastitim radom dostici evropski nivo. Za to nam realno ne treba puno. 2-3 kvalitetnije sezone u evropi i nista nas vise nece zaustavit aBd...
Al treba sabura.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 13 jun 2013, 01:34

@zekoo
Sve ce se znati za koju sedmicu, bice u medijima ali su zagrizli opasno i vec je na pregovorima a njima.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2013, 01:35

Guvo je napisao/la:@zekoo
Sve ce se znati za koju sedmicu, bice u medijima ali su zagrizli opasno i vec je na pregovorima a njima.
Imamo klauzulu o procentu ne znam koliko ali sigurno imamo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 jun 2013, 01:36

Lulic im se pokazo pravo dobro i sad traze bosnje hehe.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 jun 2013, 01:37

pile87 je napisao/la:
Guvo je napisao/la:@zekoo
Imamo klauzulu o procentu ne znam koliko ali sigurno imamo...
@Pile i ja ko da se sjećam da je bila određena ta klauzula i to ne mala, ali evo članak iz 2011 na ss.ba kaže da nema te klauzule. A mogo bi on otići za fine pare jer jbga ako je potpisao 5-godišnji to znači da ima jos 2-3 godine ugovora, neće baš jeftino otić.

@Guvo a od kud ti to znaš ako još nema u medijima ?

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 13 jun 2013, 02:13

Sa Višćom nemamo klauzulu kao sto je slucaj sa Šehićem (20%). No opet nam pripada 1% jer je proveo dvije godine u nasem klubu u dobi od 19 do 21.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 13 jun 2013, 06:44

Hoćemo li danas imati koga prozvat.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jun 2013, 07:10

Hočemo.Sipovića...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 13 jun 2013, 08:28

Večeras počinje, svi na prozivku!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 jun 2013, 08:57

ipetm je napisao/la:Večeras počinje, svi na prozivku!
Ja te volim, volim Željo..

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 13 jun 2013, 09:00

Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 jun 2013, 10:43

Do kad ce administracija trpiti ovog papka gore,nije mi jasno,covjek mjesec dana spama temu i lijeci pitarske frustracije.
Sto se tice igrackog kadra,danas bi se moglo naslutiti u kojem smijeru cemo ici.Po meni jedini igraci s kojim bi trebalo popricati oko produzenja ugovora Bogi i Bekric mada je to s Bekricem zavrsena stvar i da ostaje.
Rijesili smo se flopova koji nisu ni igrali,to je pomak naprijed vec.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 13 jun 2013, 10:44

Trebali bi pokušati dovesti ovog sada već bivšeg golmana Zrinjskog Adnana Hadžića , sada je slobodan igrač . Jedan je od boljih golmana lige .
Brkica

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2013, 10:50

ništa se ne brinite, imamo čovjeka koji odlučuje o igračima ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 13 jun 2013, 11:02

fedeltafrotta je napisao/la:ništa se ne brinite, imamo čovjeka koji odlučuje o igračima ;)
Tacno,Sef je tu to je najvaznije,sto se mene tice svi su zamjenjljivi osim njega...
Amare hvala ti...

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 13 jun 2013, 11:11

zeljooooo je napisao/la:Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
ĐABA si se školovo, ne znaš ni pisati
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.