Morate ga zadrzati ako hocete da budete jaki i konkurentni i iduce sezone,ako i njega prodate cim dodje neka velika ponuda necete nikada veliki pomak napravitiJTS je napisao/la:PSG nudi 30 milki za Hernanesada znam da će Lotito za te pare pojačati ekipu, sad bih ga prodao
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
koliko sam upratio, ti si romanista?Manuel je napisao/la:Morate ga zadrzati ako hocete da budete jaki i konkurentni i iduce sezone,ako i njega prodate cim dodje neka velika ponuda necete nikada veliki pomak napravitiJTS je napisao/la:PSG nudi 30 milki za Hernanesada znam da će Lotito za te pare pojačati ekipu, sad bih ga prodao

mah, mi nemamo finansijske mogućnosti kao Juve, Milan, Inter, Napoli i Roma .. tako da, da nismo prodali Kolarova za 20 milki, ne bismo ni kupili Hernanesa (15 milki) .. ja bih volio da postoji šansa da se pojačamo, a da ne prodamo Hernanesa .. on je rekao da ne želi ići iz Lazija, ali da želi da ekipa bude konkurentna, da igramo LP i da se borimo za Scudetto .. jer kako kaže, nije više toliko mlad igrač, želi osvajati trofeje i igrati na najvišem nivou .. eh, Lazio mu to nije u mogućnosti pružiti, a ko zna, vidjeti ćemo šta ljeto donosi
stiže nam Lucas Biglia, jako sam zadovoljan tim transferom, trebao bi stići i Felipe Anderson što je također odličan transfer (talenat je, al' kao i svaki Brazilac, morao bi se dokazati), a priča se da bi nam mogao doći i Kucka, možda čak sljedeće sedmice .. Lotito i Preziosi imaju odlične odnose i stalno međusobno posluju, a Genoa ima neke dugove prema nama, pa će biti neka trampa vjerovatno, a eto, spominje se Kucka .. osim ovh, očekuje se dolazak nekog napadača, piše se da je Matri kao prva želja, al' ko zna .. znam da bih ga ja volio vidjeti u Laziju, gotivim ga još dok je u Cagliariju igrao
dakle, ako se ovo ostvari, imali bi jedan jako dobar vezni red (Lucas Biglia, Ledesma, Onazi, Kucka, Gonzo, Felipe Anderson .. a tek ako ostane Hernanes)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipino
- Kontakt:
Di Marzio kaze da je Napoli blizu kompletiranja posla oko PSV-ovog Mertensa za 10/11 miliona
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
uhh, samo neka se nastavi ovako, dobri igrači dolaze u Serie A 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipino
- Kontakt:
a jos ocekujemo neke
Mogla bi biti interesantna sljedeca sezona
Bar sto se tice borbe za mjesta u LP. Jedva cekam 

Mogla bi biti interesantna sljedeca sezona

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Usmrdio se zasad ovaj prelazni rok. Iako doduse nije ni poceo zvanicno al zasad nista. Samo price,niko nista konkretno da uradi.
Gledam ostale ispade da je Inter jos i dobro proso s ovim sto su dosad doveli (Icardi,Botta,Campagnaro,Laxalt) samo je belaj sto nema para za vise
Nadam se da ce to malo zivnut al tesko. Jedine dvije ekipe za koje mislim da ce se kvalitetno pojacat su Roma i Fiorentina za ostale uopste nisam optimista.
Juventusu doduse i ne treba nesto previse (napadac pod moranjem) pa da opet budu najjaci u ovoj konkurenciji.
Milan je najvece pojacanje dobio a to je ostanak Allegria. Vjerujem da ce ko i Inter prodat par igraca da bi se pojacali.
Ako se ovako nastavi mislim da ce Juve opet bit bez konkurencije...
Gledam ostale ispade da je Inter jos i dobro proso s ovim sto su dosad doveli (Icardi,Botta,Campagnaro,Laxalt) samo je belaj sto nema para za vise

Nadam se da ce to malo zivnut al tesko. Jedine dvije ekipe za koje mislim da ce se kvalitetno pojacat su Roma i Fiorentina za ostale uopste nisam optimista.
Juventusu doduse i ne treba nesto previse (napadac pod moranjem) pa da opet budu najjaci u ovoj konkurenciji.
Milan je najvece pojacanje dobio a to je ostanak Allegria. Vjerujem da ce ko i Inter prodat par igraca da bi se pojacali.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jesam Romanista samJTS je napisao/la:koliko sam upratio, ti si romanista?Manuel je napisao/la:Morate ga zadrzati ako hocete da budete jaki i konkurentni i iduce sezone,ako i njega prodate cim dodje neka velika ponuda necete nikada veliki pomak napravitiJTS je napisao/la:PSG nudi 30 milki za Hernanesada znam da će Lotito za te pare pojačati ekipu, sad bih ga prodao
![]()
mah, mi nemamo finansijske mogućnosti kao Juve, Milan, Inter, Napoli i Roma .. tako da, da nismo prodali Kolarova za 20 milki, ne bismo ni kupili Hernanesa (15 milki) .. ja bih volio da postoji šansa da se pojačamo, a da ne prodamo Hernanesa .. on je rekao da ne želi ići iz Lazija, ali da želi da ekipa bude konkurentna, da igramo LP i da se borimo za Scudetto .. jer kako kaže, nije više toliko mlad igrač, želi osvajati trofeje i igrati na najvišem nivou .. eh, Lazio mu to nije u mogućnosti pružiti, a ko zna, vidjeti ćemo šta ljeto donosi
stiže nam Lucas Biglia, jako sam zadovoljan tim transferom, trebao bi stići i Felipe Anderson što je također odličan transfer (talenat je, al' kao i svaki Brazilac, morao bi se dokazati), a priča se da bi nam mogao doći i Kucka, možda čak sljedeće sedmice .. Lotito i Preziosi imaju odlične odnose i stalno međusobno posluju, a Genoa ima neke dugove prema nama, pa će biti neka trampa vjerovatno, a eto, spominje se Kucka .. osim ovh, očekuje se dolazak nekog napadača, piše se da je Matri kao prva želja, al' ko zna .. znam da bih ga ja volio vidjeti u Laziju, gotivim ga još dok je u Cagliariju igrao
dakle, ako se ovo ostvari, imali bi jedan jako dobar vezni red (Lucas Biglia, Ledesma, Onazi, Kucka, Gonzo, Felipe Anderson .. a tek ako ostane Hernanes)

E ako zelite da budete konkurenti morate zadrzati Hernanesa jer momak je zvjer fakat,evo igra i za brazilsku repku a to nije mala stvar.Svaka cast na dovodjenju Lukasa pa mozda i Kucke ali brate dzaba vam oni ako ode ovaj majstor,ja bi iskreno volio da ode jer nas je par puta zavio u crno ccccccc ali ako hoce Lazio da se bori za ligu sampiona mora ostati pod hitno a i jedan igrac Lacija je izjavio da imate ekipu za titulu hahah,ne znam samo odakle mu to pade na pamet hehe

ne znam ko je to izjavio, neam pojma o tome .. znam da je Klose rekao da još uvijek nismo spremni za LP
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja mislim da je izjavio Mauri nisam siguran
Ma liga sampiona plafon,pogotovo posto su se mnogi vec dobro poceli pojacavati

Ma liga sampiona plafon,pogotovo posto su se mnogi vec dobro poceli pojacavati
panjina Kozak ide u Udinese, samo još fali da tamo proigra, pa da se pokajemo
zauzvrat, Candreva će postati igrač Lazija
sada je fokus na dovođenju Felipe Andersona i Matrija 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije ga beze Udine uzeo vjeruj miJTS je napisao/la:panjina Kozak ide u Udinese, samo još fali da tamo proigra, pa da se pokajemozauzvrat, Candreva će postati igrač Lazija
sada je fokus na dovođenju Felipe Andersona i Matrija

što, dobar je Matri .. a i kod navijača Lazija su podjeljena mišljenja .. neki ga žele, neki ne
možda mu ne odgovara top ekipa, nego ovako poput Lazija, Rome, Fiorentine, možda Napolija
vidimo i da Giovinco ne može da se sastavi u Juveu .. a kod nas ili kod vas bi kidao

vidimo i da Giovinco ne može da se sastavi u Juveu .. a kod nas ili kod vas bi kidao

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma polako. Znas da Talijani vole posljednje minute prelaznog rokaMago je napisao/la:Usmrdio se zasad ovaj prelazni rok. Iako doduse nije ni poceo zvanicno al zasad nista. Samo price,niko nista konkretno da uradi.
Gledam ostale ispade da je Inter jos i dobro proso s ovim sto su dosad doveli (Icardi,Botta,Campagnaro,Laxalt) samo je belaj sto nema para za vise![]()
![]()
![]()

Ocekujem jaci Juve, Inter, Milan, Fiorentinu, Lazio i Romu. Napoli ce biti zanimljiv. Nesto sumnjam da mogu ponoviti ono od prosle sezone. Jos im stigao Benitez pa dok se to uhoda. Mislim da ce zavrsiti cetvrti

- IlPrincipino
- Kontakt:
Interov Branca se sreo sa Cagliarievim Celinom zbog Radje. Cagliari je zainteresovan za Bardia i Olsena. Inter bi morao dodati nesto kesa.(Di Marzio)
Gazzetta kaze da ce Napoli pregovorati sa PSV-om i o Kevin Strootmanu i Jeremain Lensu.
Il Mattino kaze da je Malouda bio ponudjen Napoliu.
Druga sedmica radova na Friuliu

Gazzetta kaze da ce Napoli pregovorati sa PSV-om i o Kevin Strootmanu i Jeremain Lensu.
Il Mattino kaze da je Malouda bio ponudjen Napoliu.
Druga sedmica radova na Friuliu

- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da će ovo ljeto dosta kvalitetnih igrača doći u Serie A . Dok će biti manje velikih odlazaka , što je dobra stvar . Prošlo ljeto je par velikih imena otišlo iz Italije.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hoce li Friuli biti na vrijeme zavrsen??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ima li na forumu ijedan simpatizer Parme?
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nece. Radit ce se prvo jedan dio tribina na kome ce navijaci biti sljedece sezone. Onaj drugi dio ce se zavrsavati u toku sezone. Rok zavrsetka je augustu 2014.
btw

btw

-
- Kontakt:
jedino da ih kupi neko pa da se pojavi neko, kao onaj budalaš koji za monaco "navija"gojzerica je napisao/la:Ima li na forumu ijedan simpatizer Parme?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ima, ja ih simpatišem.gojzerica je napisao/la:Ima li na forumu ijedan simpatizer Parme?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.