Transferi, igrači Premijer Lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Najbolji igrač polusezone 2009.

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 16:03

sarajlija89 je napisao/la:
drop je napisao/la:To mu je i vrhunac njegove karijere - da Želji zagorca život...dok npr.Džeko zagorcava živote Bayernu,Bremenu,Manchesteru,Belgiji i ostalim...to je ta razlika...na jednog drkaju navijaci Sarajeva,a na drugog Wenger...Škoro je taman za naše PL (predzadnje lige) tacno je izbaždaren da ovdje igra,on nije mogao ni u Rijeci igrati i tamo je dobio nogu...pametnom dosta ;)
kakve veze dzeko ima sa ovim.... :roll: jel se vi jos tjesite da on ima neke veze sa vasim klubom...daj ba sta vam je...vi ste samo mogli upropastit takvog talenta i nista drugo,hvala Bogu pa je otiso...pa covjek nije utakmice posteno odigro za selju ...a vi ga u neki kontekst sa vasim klubom stavljate...kao dijete kluba i sl....pa sta s tim...uvijek ga u neki konteks stavljate koji nema veze sa vasim klubom...al eto razumijem ja...kad vec nemate igraca ko alena onda mozete reci da je dzeko dijete zelje...ali na vasu zalost samo to i nista drugo
Decko,prije nego što pocnes da se dodatno provaljujes i javno ofiras samo nekoliko cinjenica...Odigrao 40 utakmica za Želju,prošao sve željine kategorije i Amar ga kao malodobnika uveo u prvi tim,željino dijete - ovo su CINJENICE :!: ...treba li još nešto dodati??
Znam da te boli cinjenica što je Željo stvorio takvog igraca,ali šta sad?
Naravno da je bolje da je otišao vani i da se bolje afirmiše...zato ova država i ima takvog asa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 16:04

Silic jest klasa i pravi kapetan i od velikog znacaja u smislu golova i mnogobrojnih asistencija, uostalom i najbolji je bio igrac prosle sezone (golovi+asistencije), a smatram da bi mogao i ove biti, medjutim, kad Wagner igra svoju pravu igru, onda igra i Široki, a o tome ovisi i Silic s obzirom da je ipak vise na boku i njegova uloga ovisi o tecnosti igre i kontroli lopte u srednjem dijelu terena, a za to sve je ipak daleko najzasluzniji Wagner. ;) Ali, naravno, u dosta slucajeva igra i povucenije, ovisno o potrebama, moze igrati i na boku, a moze i u napadu cak, tako da je njegova uloga nemjerljiva, jos kad se uzme u obzir da je podjednako dobar i odgovoran i u defanzivnom dijelu.
...Život za Široki...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2009, 16:05

bistrikboy je napisao/la:Edin Dzeko(FK Željezničar):

2003/2004 - PRVENSTVO - 15 utakmica, 2 gola
2003/2004 - KUP UEFA - 1 utakmica, 0 golova
2004/2005 - PRVENSTVO - 20 utakmica, 1 gol
2004/2005 - KUP BIH - 5 utakmica, 0 golova

UKUPNO: 41 utakmica, 3 gola, uz napomenu da je većinu nastupa ubilježio kao rezervista.
pa dobro...niko nije osporavo da je on poceo u zelji...al smeta mi sto ga uvijek stavljate u neki kontekst kad se nesto poredi i sl....zar nije tako....da se razumijemo on u zelji nije napravio ime i ono sto je danas....a to da je dijete zelje niko nije osporio.

I pored toga za mene je dzeko najbolji napadac u evropi i stvarno dobar fudbaler

edit: drop ba vidis sta sam napiso.....sto si taki :mrgreen: odmah bi se on rasparavljo i svadjo.....mislim da sam sve fino reko u ovom postu i prilicno realno...al znam ja da cete vi uvijek dzeku svojatat kao nekog koga ste vi i vas klub gurnuli u zvijezde...sto je daleko od istine al eto...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 dec 2009, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 01 dec 2009, 16:08

Jao ljudi vi se sa ovim nekim Dropom raspravljate, zar ne vidite da nesto nije ok sa njim...
Bekric najbolji veznjak lige?:O Koji je to parametar? Opcenito? LoL

A za Skoru da kazem, jeste najbolji igrac lige, jeste bio veliki talenat, nije uspio, ali makar unistava Zelju svaki derbi.
A ne zaboravite da je nekoliko sezona unazad i Jahic igrao u ovoj ligi, pa mogli smo i tada reci, "da nesto valja ne bi igrao u PL", a evo sad igra u Grcoj i to u AEKu.
Pozdrav

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 16:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Silic jest klasa i pravi kapetan i od velikog znacaja u smislu golova i mnogobrojnih asistencija, uostalom i najbolji je bio igrac prosle sezone (golovi+asistencije), a smatram da bi mogao i ove biti, medjutim, kad Wagner igra svoju pravu igru, onda igra i Široki, a o tome ovisi i Silic s obzirom da je ipak vise na boku i njegova uloga ovisi o tecnosti igre i kontroli lopte u srednjem dijelu terena, a za to sve je ipak daleko najzasluzniji Wagner. ;) Ali, naravno, u dosta slucajeva igra i povucenije, ovisno o potrebama, moze igrati i na boku, a moze i u napadu cak, tako da je njegova uloga nemjerljiva, jos kad se uzme u obzir da je podjednako dobar i odgovoran i u defanzivnom dijelu.
Snaga Širokog je u veznoj liniji...bio sam i gledao utakmicu na Grbavici kada ste izgubili,ali rijetko ko je onako nadigrao Želju na sredini terena a to ne može samo Wagner ili Šilic...imate vi i Martinovića,Barišića,Kožula sve to daje cvrstinu na sredini...onda ne kontam zašto podcijenjujete Vareu koji je opak igrac.
Po meni,Wagner nije najbolji igrac u Širokom...moje licno mišljenje,bez uvrede.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 16:14

Jao ljudi nemojte citati ovog @newbie,nije sav svoj...vidite i sami da sa likom nešto nije u redu.
Eto tako to izgleda jadno kada se vrijeđamo preko foruma :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 16:16

drop je napisao/la:Jao ljudi nemojte citati ovog @newbie,nije sav svoj...vidite i sami da sa likom nešto nije u redu.
Stvarno mi nije ovo kod nas Bosanaca jasno na koji god strani forum odem ljudi normalno razgovaraju da su im klubovi najzesci rivali postuju se opet i lijepo komuniciraju dok kod nas odmah se koljemo,psujemo,vrijedjamo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 01 dec 2009, 16:18

Nisam zelio tebe Drop uvrijedit, zelio sam samo ukazati kakve gluposti pricas, koje nemaju utemljenja. Pogledaj svoje postove pa ces vidjeti o cemu pricam.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 16:18

FK Sarajevo je napisao/la:
drop je napisao/la:Jao ljudi nemojte citati ovog @newbie,nije sav svoj...vidite i sami da sa likom nešto nije u redu.
Stvarno mi nije ovo kod nas Bosanaca jasno na koji god strani forum odem ljudi normalno razgovaraju da su im klubovi najzesci rivali postuju se opet i lijepo komuniciraju dok kod nas odmah se koljemo,psujemo,vrijedjamo
pa to reci ovom newbie-u a ne meni,jarane...on je mene iz cista mira poceo prozivati iako ja nisam nikoga licno od forumaša prozivao i ismijavao niti je to moj nivo...ovo je forum i imam pravo na svoje mišljenje...jesam li ja ikoga od forumaša licno prozivao ili omalovažavao :?:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 dec 2009, 16:20

drop je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
pa to reci ovom newbie-u a ne meni,jarane...on je mene iz cista mira poceo prozivati iako ja nisam nikoga licno od forumaša prozivao i ismijavao niti je to moj nivo...ovo je forum i imam pravo na svoje mišljenje...jesam li ja ikoga od forumaša licno prozivao ili omalovažavao :?:
Nekrivim nijednog rijesite vase nesuglasice preko privatnih poruka ali ako on kaze nesto protiv tebe ili ti protiv njega doci ce neko od forumasa ko ce braniti tebe ili njega i tako ce jedan po jedan forumas upadati u tu svadju i nakraju dodje do zakljucavanja i brisanja teme

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2009, 16:21

drop je napisao/la:To mu je i vrhunac njegove karijere - da Želji zagorca život...dok npr.Džeko zagorcava živote Bayernu,Bremenu,Manchesteru,Belgiji i ostalim...to je ta razlika...na jednog drkaju navijaci Sarajeva,a na drugog Wenger...Škoro je taman za naše PL (predzadnje lige) tacno je izbaždaren da ovdje igra,on nije mogao ni u Rijeci igrati i tamo je dobio nogu...pametnom dosta ;)
Tema je najbolji igrac polusezone 2009 naravno u Premier ligi ali Fildjanskoj a ne Wengerovoj ili Fergusonovoj.
Tako da ti opet sve to pada u vodu.
Nije najbolji u seheru ali jeste u mahali.
A o mahali i pricamo. ;)
Kako rekoh da mu je dres modriji na sljivu,drugacije bi ti pijevao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 16:22

drop je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Silic jest klasa i pravi kapetan i od velikog znacaja u smislu golova i mnogobrojnih asistencija, uostalom i najbolji je bio igrac prosle sezone (golovi+asistencije), a smatram da bi mogao i ove biti, medjutim, kad Wagner igra svoju pravu igru, onda igra i Široki, a o tome ovisi i Silic s obzirom da je ipak vise na boku i njegova uloga ovisi o tecnosti igre i kontroli lopte u srednjem dijelu terena, a za to sve je ipak daleko najzasluzniji Wagner. ;) Ali, naravno, u dosta slucajeva igra i povucenije, ovisno o potrebama, moze igrati i na boku, a moze i u napadu cak, tako da je njegova uloga nemjerljiva, jos kad se uzme u obzir da je podjednako dobar i odgovoran i u defanzivnom dijelu.
Snaga Širokog je u veznoj liniji...bio sam i gledao utakmicu na Grbavici kada ste izgubili,ali rijetko ko je onako nadigrao Želju na sredini terena a to ne može samo Wagner ili Šilic...imate vi i Martinovića,Barišića,Kožula sve to daje cvrstinu na sredini...onda ne kontam zašto podcijenjujete Vareu koji je opak igrac.
Po meni,Wagner nije najbolji igrac u Širokom...moje licno mišljenje,bez uvrede.
Svi navedeni su daleko od klase Silica ili Wagnera. Vareu nitko ne podcjenjuje sekunde, odlican je igrac, jednostavno znamo da moze i bolje kad se malo jos aklimatizira i udje u pravu formu, iako vec sada pokazuje da je iznad lige. ;P
Nema sta koga vrijedjati, jednostavno smatram da sam upuceniji s obzirom da godinama sve to gledam i kuci i na strani, i u dobrim i u losijim danima, pa mogu dati sveobuhvatno i realno misljenje.
...Život za Široki...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 16:24

Ne želim ni svađu ni prepirku...ne treba mi ni PM,ali ne mogu dopustiti da me nek tek tako iz cista proziva zbog mojih postova...ovdje opcenito ljudi nemaju kulture komunikacije i ako im se ne svidi mišljenje onda ide mahalska prozivka,neko ofiranje,poruke drugima na moj racun,podsmijehivanje i slicno.
Pa ljudi ovo je forum gdje svako ima pravo da iznese svoj stav i mišljenje...ako se kome ne sviđa,to ne mora automatski znaciti da se mora reagovati ko u parlamentu kad ide replika...može se iskulirati da se hoce.

Жика Павловић
Kontakt:

Re: Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la Жика Павловић » 02 dec 2009, 10:57

BRIGATA_ROSSA je napisao/la: A sto se tice moguci dolazaka u Velež; Spalevic, Karalic, Mikic.
Mogucnost odlazka; Dzafić u Njemačku.
Ne može Mikić u Velež. Rudar je izrazio interesovanje za njega :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 dec 2009, 13:51

Nadarevic i Berberovic su izjavili da im je Sarajevo najveca ljubav i da ce se zajedno vratiti da zavrse karijeru u Sarajevu poput Zeke mada je Zeka poceo u Zelji :mrgreen: :mrgreen:

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 02 dec 2009, 13:53

junuz23 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Ma ja samo znam da bi svaki igrac iz BH lige zelio igrati na Kosevu, a vi pricajte sta hocete
hahahahhahhahha ja sto me nasmija Boze dragi,dobili Borca i odmah se digli,ko da ste dobili Barcu,Reala itd hahahhahahahhahaha
Kakve to veze ima sa pobjedom protiv Borca :shock: ....svaki igrac koji je ikada igrao za sarajevo ce ti reci da jednostavno nije isti osjecaj igrati na kosevu i bili gdje drugo u ovoj ligi. Hoces da ti navedem mali milion primjera
Prosvijetli nas molim te
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 dec 2009, 14:07

ma ima ovde jos dobrih igraca evo ja bih izdvojio iz Rudara vec pomenutog Avduku i veterana Zerica(koja je to igracina) i istice se jos i stoper Stakic....juce su bili na hayatu... :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 dec 2009, 14:21

rudarprijedor je napisao/la:ma ima ovde jos dobrih igraca evo ja bih izdvojio iz Rudara vec pomenutog Avduku i veterana Zerica(koja je to igracina) i istice se jos i stoper Stakic....juce su bili na hayatu... :D
Svako svog konja hvali. :)

Ja bih izdvojio iz Zvijezde Karića, Jusića, Brkovića, Vasilića, Savića, Delića, Moranjkića, Hamzića, Huseinbašića, Omeragića, Bešliju itd... ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 02 dec 2009, 14:26

[/quote]

Prosvijetli nas molim te[/quote]
Mackic, Milosevic, Trrivunovic, Muminovic, Matko ( ovo znam licno), Raščić, Milenkovic...ovo su samo oni koji su nesto znacili u ovoj ligi, znaci nisu bezzze igraci, i svaki ce vam potvrditi ovo sto sam gore rekao. Naravno da razlog nije novac jer Sarajevo nije u stanju ponuditi bas najbolje finansijske uslove u drzavi, ali recimo svaki igrac ce se prije prodati vani iz Sarajeva prije nego iz bilo kojeg drugog kluba. Sarajevo je nas najveci i najtrofejniji klub, koji uvijek ima najvece moguce ambicije i redovno izlazi u euro kupove, sto je opet dovoljan razlog mnogima da izaberu bas Kosevo. Klub koji ima ogromnu armiju navijca iza sebe koji nikad ne zvizde niti vrijedjaju nikoga ko izgara na terenu. A ti srtumfe se malo presaberi pa uporedi NAS i VAS pa ces vidjeti da ti ne bi ni trebao da ucestvujes u ovoj raspravi jer ste vi vec poodavno prosjecan premijerligas, koji se cesce bori za opstanak nego izlazak u evropu, i nista vise. Vi od Culuma, Bucana ili Mesanovica ne mozete dalje dobaciti vjeruj mi. Borac ce se dici sigurno jer imaju citav grad iza sebe, i pravo bih volio da uhvate tu neku konstantu borbe za sami vrh, samo zato sto nisu seljacki klub.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 dec 2009, 14:32

junuz23 je napisao/la:
Prosvijetli nas molim te[/quote]
Mackic, Milosevic, Trrivunovic, Muminovic, Matko ( ovo znam licno), Raščić, Milenkovic...ovo su samo oni koji su nesto znacili u ovoj ligi, znaci nisu bezzze igraci, i svaki ce vam potvrditi ovo sto sam gore rekao. Naravno da razlog nije novac jer Sarajevo nije u stanju ponuditi bas najbolje finansijske uslove u drzavi, ali recimo svaki igrac ce se prije prodati vani iz Sarajeva prije nego iz bilo kojeg drugog kluba. Sarajevo je nas najveci i najtrofejniji klub, koji uvijek ima najvece moguce ambicije i redovno izlazi u euro kupove, sto je opet dovoljan razlog mnogima da izaberu bas Kosevo. Klub koji ima ogromnu armiju navijca iza sebe koji nikad ne zvizde niti vrijedjaju nikoga ko izgara na terenu. A ti srtumfe se malo presaberi pa uporedi NAS i VAS pa ces vidjeti da ti ne bi ni trebao da ucestvujes u ovoj raspravi jer ste vi vec poodavno prosjecan premijerligas, koji se cesce bori za opstanak nego izlazak u evropu, i nista vise. Vi od Culuma, Bucana ili Mesanovica ne mozete dalje dobaciti vjeruj mi. Borac ce se dici sigurno jer imaju citav grad iza sebe, i pravo bih volio da uhvate tu neku konstantu borbe za sami vrh, samo zato sto nisu seljacki klub.[/quote]

uh što me nasmija junuze....usput primjetio sam da si veoma šaljiv čoek ;)
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.