Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Desmond
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Desmond » 12 jun 2013, 23:10

nerkolfc je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Naći zamjenu za Balea je trenutno nemoguće. Nema igrača koji je trenutno na raspolaganju da zamjeni 3. igrača svijeta. Možda Luis Suarez, ali neće on u Tottenham sigurno :). Kao što mi ne možemo naći zamjenu za Suareza, tako ni oni ne mogu za Bale. Bit će tu nekih pojačanja, ali sam siguran, da bez obzira na to, ako mi zadržimo Suareza i pojačamo prvih 11 sa dva-tri igrača, nećemo imati slabiju ekipu ni od Tottenhama, ni od Arsenala, pa ni od Uniteda. Uz Aspasa, još Papadopoulos ili Alderweireld, Eriksen ili Mkhitaryan. Uz odlaske Downinga, Assaidija, Downinga, Skrtela imamo tim konkurentan i za više od 4. mjesta. Eventualno bi bilo fino zamjeniti Reinu Begovićem, ali nije uslov :). Mislim da nas očekuje lijepa sezona, samo da Suarez ne ode.
Da je svakog igraca dva puta prodati bilo bi dobro :D Uglavnom , nadam se da cemo biti u vrhu i da cemo se boriti sa najjacima za neki trofej . Mi smo van top 4 vec 4 sezone cime nas neki od timova u vrhu i ne smatraju kao pogodnim za tu borbu , predpostavljam . Samo nek bude bolje nego ove sezone i dobro je .
Toliko mu želim da ode da sam ga nesvjesno dva puta napisao :D
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2013, 23:10

Brate ako mi dovedemo ta 3, 4 igrača ja vas sve fino izljubim u oba guza po 26 puta.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2013, 23:19

OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate ako mi dovedemo ta 3, 4 igrača ja vas sve fino izljubim u oba guza po 26 puta.
odricem se tog zadovljastva :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 jun 2013, 23:20

Srijandeep Das ‏@LFC_360 1m
Looks like a 4-year-deal for Aspas, as mentioned 3 weeks ago. + L Alberto's agency pushing for LFC transfer since Aspas & him have same rep.
Update on Iago Aspas. The player has returned to Spain. Told Radio Galego: “I am happy, but won’t speak until (the move) is official.

Aspas brother (and agent) Jonathan, said: “There is not trouble. Just bureaucratic issues.
Možda budemo imali dvostruko predstavljanje ? :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jun 2013, 23:37

Ja ne znam jel ove godine pratim manje nego inace, ili je stvarno nesto manje spekulacija nego prije u vezi sa transferima :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2013, 23:40

reds_forever je napisao/la:Ja ne znam jel ove godine pratim manje nego inace, ili je stvarno nesto manje spekulacija nego prije u vezi sa transferima :D
Stvar je u tome sto se vrti 5-6 istih igraca zato je to tako ;)

Najgora stvar je sto Downinga nigdje niko nije spomenuo,Skrtel bi mogao kod Hamsika..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 jun 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 12 jun 2013, 23:49

e sad koliko sam shvatio, oko aspasa je sve gotovo samo se ceka jos L alberto pa da ih zajedno predstave? :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2013, 23:56

U Španiju je vraćen iz jednog razloga, a to je da se čeka i drugi igrač pa da se zajedno predstave. O kome se radi uskoro ćemo saznati. :mrgreen:

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 13 jun 2013, 00:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:U Španiju je vraćen iz jednog razloga, a to je da se čeka i drugi igrač pa da se zajedno predstave. O kome se radi uskoro ćemo saznati. :mrgreen:
Xabi :roll:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 13 jun 2013, 00:12

Liverpool + Crystal Palace have reportedly asked about taking Lucas Piazon on loan next season.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jun 2013, 00:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:U Španiju je vraćen iz jednog razloga, a to je da se čeka i drugi igrač pa da se zajedno predstave. O kome se radi uskoro ćemo saznati. :mrgreen:
Ma vjerovatno je onaj Sevillin odnosno Barcelona B boy :roll: Uredu je to što su zapeli za te mlade igrače za budućnosti, međutim, imamo mi dovoljno mladih igrača koji samo čekaju svoju priliku da se probiju i dokažu.I ako dođe Alberto,taj će da se prvo naigra za U21 selekciju, a platit ćemo ga koliko? 5m :? Isto je što se tiče Ilorija, mislite da je on bolji od Coatesa.Mislim svaka čast, mlad je momak i talentovan, al' već smo čuli to "mlad i talentovan".Nama treba neko provjeren, neko ko već najmanje 2 sezone igra na vrhunskom nivou, ne youngstar tipa Alberto već Heno/Eriksen i ne stoper tipa Ilori već Toby/Papa.
Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 13 jun 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jun 2013, 00:47

BeyKopites je napisao/la:
Ma vjerovatno je onaj Sevillin odnosno Barcelona B boy :roll: Uredu je to što su zapeli za te mlade igrače za budućnosti, međutim, imamo mi dovoljno mladih igrača koji samo čekaju svoju priliku da se probiju i dokažu.I ako dođe Alberto,taj će da se prvo naigra za U21 selekciju, a platit ćemo ga koliko? 5m :? Isto je što se tiče Ilorija, mislite da je on bolji od Coatesa.Mislim svaka čast, mlad je momak i talentovan, al' već smo čuli to "mlad i talentovan".Nama treba neko provjeren, neko ko već najmanje 2 sezone igra na vrhunskom nivou, ne youngstar tipa Alberto već Heno/Mkhitaryan i ne stoper tipa Ilori već Toby/Papa.
Heno i Mkhitaryan je ustvari jedna osoba :mrgreen: :mrgreen: vjerovatno si mislio na "Danca" :P Bilo kako bilo slazem se sa tobom ;) A jesam li ja jedini koji mora guglat ovo "Mkhitaryan" jos uvijek da ne bi pogrijesio ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jun 2013, 01:01

gaston je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
Ma vjerovatno je onaj Sevillin odnosno Barcelona B boy :roll: Uredu je to što su zapeli za te mlade igrače za budućnosti, međutim, imamo mi dovoljno mladih igrača koji samo čekaju svoju priliku da se probiju i dokažu.I ako dođe Alberto,taj će da se prvo naigra za U21 selekciju, a platit ćemo ga koliko? 5m :? Isto je što se tiče Ilorija, mislite da je on bolji od Coatesa.Mislim svaka čast, mlad je momak i talentovan, al' već smo čuli to "mlad i talentovan".Nama treba neko provjeren, neko ko već najmanje 2 sezone igra na vrhunskom nivou, ne youngstar tipa Alberto već Heno/Mkhitaryan i ne stoper tipa Ilori već Toby/Papa.
Heno i Mkhitaryan je ustvari jedna osoba :mrgreen: :mrgreen: vjerovatno si mislio na "Danca" :P Bilo kako bilo slazem se sa tobom ;) A jesam li ja jedini koji mora guglat ovo "Mkhitaryan" jos uvijek da ne bi pogrijesio ? :mrgreen:
Eh sad je editovano, naravno mislio sam na Eriksena.I da, ne znam šta mi bi pa onako ispravno napisah Henrikh/Heno Mkhitaryan (bez guglanja, časna pionirska :mrgreen: )
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 13 jun 2013, 01:22

LFC chief scout Hunter was in Copenhagen on Tuesday to watch Henrikh Mkhitaryan score for Armenia in their 4-0 win over Denmark.
Ajmo kupujte to više :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jun 2013, 01:28

Oba igrača mogu igrati te dvije pozicije, dobro je kada se u igri rotiraju. Heno mora doći! :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 02:09

A radna dozvola? :? :? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jun 2013, 09:18

Ponos Torina je napisao/la:A radna dozvola? :? :? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
igrat ce na crno,sta fali :mrgreen:

Ako dovedemo Mikia *(Henrikh/Heno Mkhitaryan),ja ga zovem Mikii) nam Eriksen nece trebat.Uz to dovest Papu i neko krilo mjesto Glen i lijepa ekipa bi se slozila.Malog Allena forsirat na defenzivnom veznom jer je sposoban uciniti ono sto Lucas ne zna/ne smije.Ove sezone smo imali dosta kikseva a nek ih prepolovimo bit cemo u borbi za LP (3b Villa i 6 WBA,3 Stoke=12b,mi smo mali 61.Sa ovih 12 bi dijelili 4.mjesto sa Arsenalom gdje bi bili ispred ako bi se gledala gol razlika.)

Potencijal je tu.Napredak je vidljiv.Jos samo treba konstantnost i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jun 2013, 09:57

Otelo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate ako mi dovedemo ta 3, 4 igrača ja vas sve fino izljubim u oba guza po 26 puta.
odricem se tog zadovljastva :lol: :lol: :lol:
i ja isto :D

sto se mkhtaryana tice il kako se pise lik igra sve pozicije. da covjek ne povjeruje u jednoj utakmici zna po 3 pozicije izmijeniti, veznog igra, na krilu, u napadu... gdje god treba :D
You are someone else I am still right here

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 jun 2013, 11:02

Taj Miktarijan ima slobodu u igri Donjecka, a prirodna pozicija mu je M/AM..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jun 2013, 11:27

[youtube][/youtube]
dobar dobar :lol: :lol: :lol:
nego niko ne pominje ko bi mogao biti zamjena za suareza, ja sam za luisa muriela
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 6 gostiju.