FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Teško je povjerovati da će Bayern dati 60 mil za Cavanija bez obzira što bi eventualno u deal išao i Gomez.No opet kad pogedamo u zadnjih nekoliko mjeseci koliko smo se razmahali na tržištu,Martinez 40 mil pa Gotze 37 mil sprema li Uli još jednu bombu za nas. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna
Kod Guardiole u špicu hoću pravog napadača, a ne neke poluigrače što igraju lažne špiceve.
Toliko..

Kod Guardiole u špicu hoću pravog napadača, a ne neke poluigrače što igraju lažne špiceve.
Toliko..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- gerdmuller
- Kontakt:
sta ti to znaci?VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sa ovim boldanim dijelom se slažem apsolutno!ceze je napisao/la:Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna![]()
Toliko..
Samo da Pep ne počinje neke svoje sheme odigravati kao u Barceloni....... Toga me najviše strah. Ali pošto se radi o iznimno inteligentnoj osobi uvjeren sam da to neće biti česti slučaj.
Svi smo se primili te lažne devetke kao pijan plota. Tko u svijetu osim Barcelone igra sa lažnom devetkom?

- supermario
- Kontakt:
Jarane to ti znaci isto kad ono mi kazemo "ba", uzrecicagerdmuller je napisao/la:sta ti to znaci?VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
To bi se lako moglo desit. S jedne strane nije loše, s druge ako s tim pretjera onda ode sve u......ceze je napisao/la:Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna![]()
Toliko..
Povremena upotreba Goetzea kao lažne devetke neće biti loša varijanta, jer bolje je biti što više varijabilan, nepredvidljiv, mislim na ekipu...
Međutim, to ne smije postat stalna praksa, jer će onda protiv određeni ekipa nastati problemi. Kad to stalno forsiraš, onda dođeš nekako u situaciju kao da igraš oko odbrane, razvlačiš je, a ideš nekonkretno prema golu (od prilike objašnjenje, ne mogu sad detaljnije.....

Neće ni Mandži vjerovatno biti skroz lako pod Pepom, ali s obzirom da je on konjina (u pozitivnom smislu), nametnut će se i morat će ga ovaj koristit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku.
S klasicnim napadacem nema toliko ljepote u igri.
Cak ni Cavani nije po Guardiolinom ukusu ..
Ali ja mislim da Pep uopste nece furati sheme iz Barce u Bayernu. Mislim da ce se prilagoditi sistemu.
@Stefa Effenberg igra Spanija.

Ali ja mislim da Pep uopste nece furati sheme iz Barce u Bayernu. Mislim da ce se prilagoditi sistemu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije pouzdano, ali ko zna?ceze je napisao/la: Pa dobro, jesu ovo neke tvoje maštarije ili si negdje pročitao

http://albagoal.com/en/clubs/fc-bayern- ... ewandowski" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ne, nisam mislio na njega.M4kaveli je napisao/la:Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku.![]()
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ok, priznam da nisam toliko pratio Španiju ali baš da igraju svaki put sa F9 ( ko je izmislio ovo taj je kraljM4kaveli je napisao/la:Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku.![]()

Klasični napadač nedostaje Barceloni da bude na većem nivou nego što je to bila u zadnje dvije sezone a posebno u ovoj zadnjoj. Znači ne slažemo se.
Barceloni nedostaje vrhunski napadač u špici. Odnosno, pardon, duboko se ispričavam, imaju ga ali ga drže na klupi zato jer........... ne znam iz kojeg razloga, priznam.
Nije Cavani po Guardiolinom ukusu, slažem se.
Pep bi bio lud da promijeni igru Bayerna u tika-taku potpuno jer očito da ima i druga formacija koja funkcionira i bolje od tika-take. Tako da se i tu slažemo.
E ceze ti kao da si vlasnik bayerna, hahahaa ..izgleda ti kupujes napadace... pravo si se ufurao ..hahaha lo
)

Nije još, ali kakav Jojo, nema šanse dadođe jer nam nije potreban. Ne možemo dovoditi sve i svašta da se redaju na klupi. Planski se kupuje kao i svake godine.
Svi mi želimo nešto, a to je povezano sa brojem 6
Svi mi želimo nešto, a to je povezano sa brojem 6

A ponijelo me, valjda mi ostali formaši ne zamjerajuedobvb je napisao/la:E ceze ti kao da si vlasnik bayerna, hahahaa ..izgleda ti kupujes napadace... pravo si se ufurao ..hahaha lo)

Kicker javlja kako je potvrđen interes Atletica za Gomezom. Njima noFac ne bi trebao biti problem.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ma naravno da znam al njima je to uzrecica u svakoj drugoj recenici pa ih malo podhebavamsupermario je napisao/la:Jarane to ti znaci isto kad ono mi kazemo "ba", uzrecicagerdmuller je napisao/la:sta ti to znaci?VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode

Jel sluzbeno da je Pizza produzio?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Thiago Alcantara na stolu ima tri opcije:
1. Ostanak u Barseloni je najmanje izgledan, jer ne želi sjediti na klupi
2. Prelazak u Man Utd, no kako i koliko brzo bi se prilagodio, kagawa je najbolji primjer.
3. Dolazak kod Guardiole u Bayern gdje bi dobio značajnu ulogu.
Klauzula mu je 18 mil eura, pa bih ja razmislio o njemu, treba nam ovakav igrač.
Gotze 37
Thiago Alcantara 18
Lewandovski ili neki drugi napadača
štoper
------------------------------------------
ne više od 100 mil eura
Dovoljno da i sljedeće sezone uzmemo sve trofeje.
2. Prelazak u Man Utd, no kako i koliko brzo bi se prilagodio, kagawa je najbolji primjer.
Klauzula mu je 18 mil eura, pa bih ja razmislio o njemu, treba nam ovakav igrač.
Gotze 37
Thiago Alcantara 18
Lewandovski ili neki drugi napadača
štoper
------------------------------------------
ne više od 100 mil eura
Dovoljno da i sljedeće sezone uzmemo sve trofeje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Tačna informacija, 100%.Jel sluzbeno da je Pizza produzio?

http://espanol.upi.com/Deportes/2013/06 ... 370886474/" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače:
RAFINHA VERLÄSST DEN FC BAYERN
Nach SSNHD-Informationen ist nach 2 Jahren Schluss für den Brasilianer. Sein Ziel ist noch unbekannt. Der Vertrag läuft eigentlich noch bis 2014. In 52 Partien für den Triple-Sieger gelangen ihm 3 Tore und 5 Assists.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa logicno je da u Unitedu ima zagarantovano mjesto u pocetnih 11, dok to u Bayernu nema, zbog puno jace konkurencije u veznom reduFRANK RIBERY je napisao/la:Thiago Alcantara na stolu ima tri opcije:

Kagawa je odigrao odlicno, to sto ga je Fergie koristio na drugoj poziciji u odnosu na Dotmund je malo otezalo adaptaciju, ali sve u svemu solidna sezona je iza njega i u narednim godinama moze samo napredovati

Tiago bi sigurno dobio vise prilike za igru i bio znacajniji napredak za igru Uniteda negoli Bayerna

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.