Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nani vrijedi puno vise i sumnjam da ce napustiti klub. Pokusat ce se nametnuti novom treneru i tako dobiti vise paznje. Mozda ova cijena opravdava njegovu trenutnu formu, al na tim pozicijama nemamo nekog izbora...
Tako da bi napravili gresku kada bi ga prodali za neke manje pare.
Zadnja godina ugovora i evidentno nezadovoljan svojim polozajem kod SAF-a, to daje ovu cijenu od 10tak miliona. E sad vidjet cemo kakvi su planovi Moyesa, ako ga bude zelio u timu mislim da ce Nani ostat, rijesit ce se i to vrlo brzo.alexferguson je napisao/la:Nani vrijedi puno vise i sumnjam da ce napustiti klub. Pokusat ce se nametnuti novom treneru i tako dobiti vise paznje. Mozda ova cijena opravdava njegovu trenutnu formu, al na tim pozicijama nemamo nekog izbora...
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
On naravno da vrijedi vise novca al prema okolnostima nece niko dati novca onoliko koliko vrijedi. United il nek mu produzi ugovor il nek proda da zaradi bilo sta. Za godinu ode dzabane.
Naniu treba produzit ugovor, skoro po svaku cijenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma obavezno, bit će koristan igrač slijedeće sezone. Lik može igrat više pozicija i to mu je prednost u odnosu na sve naše krilne igrače...Cartman je napisao/la:Naniu treba produzit ugovor, skoro po svaku cijenu.
Naši su budale ako ga puste ...
Nani je krilni igrac koji ima sve predispozicije da nosi igru Uniteda. Pored Zahe, treba jedan igrac ovog tipa, tj. iskusniji na krilu. Eto kazu Antonio odigrao dobro za svoju repku, mozda bude dobra zamjena, ali opet kazem, ako nastavi u ritmu gdje je stao, treba ga sto prije prodat.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sta su se ovi nasi posutili sa transferima, nijedan igrac se ne povezuje bas ozbiljno... 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moyes na godišnjemCartman je napisao/la:Sta su se ovi nasi posutili sa transferima, nijedan igrac se ne povezuje bas ozbiljno...

A i Varela potpisan

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Dug je spisak igraca sa kojima se povezujemo... Neko mora doci ciji je kvalitet na zavidnom nivou, to je svima
poznato i mislim da se radi na tome. Ne sumnjam u dolazak novih igraca i sigurno je da ce se i u ovom prelaznom
roku potrositi 40-50mil.
poznato i mislim da se radi na tome. Ne sumnjam u dolazak novih igraca i sigurno je da ce se i u ovom prelaznom
roku potrositi 40-50mil.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kad smo već kod ove utakmice,tek sam sada vidio ovu sliku :Narin je napisao/la:Gledao sam sinoć zadnjih 15,20 minuta utakmicu Argentine i Ekvadora..Hajd što su skroz dominirali ovi iz Ekvadora u tim zadnjim minutama,a komentator kaže da su i čitavu utakmicu bili bolja ekipa,nego više me iznenadio Tony..Frajer je u zadnjih 10 minuta bez problema 3,4 puta proletio odbranu Argentine..Fakat je podsjetio na igrača od prije 2 sezone..Znači ove sezone dođe 1 na 1 i gleda šta će uraditi,a obično il vrati loptu il centrira kritično..Jučer je probijao onog beka Argentine kao da ga nema..Stalno ga pretrči uđe u sredinu i 3,4 puta je odlično centrirao..Sve lopte su mu išle u srce šesnaesterca,samo jedna po zemlji,ali i ta je odlična bila,povratna nekome iz Ekvadora na jedno 16,17 metara i ovaj šutirao,al blokiran udarac..Također je kornere izvodio i svaki mu je korner odličan bio mora se priznati,svaki skoro na glavu svog igrača..Ne znam,jest da me nervirao kao niko ove sezone,ali zna biti koristan igrač i bilo bi dobro ga zadržati..Više nekako vjerujem u njega nego u Younga,ne znam što..Vjerovatno radi fizičkih predispozicija,jer je stvarno kao tenk,kad krene kako treba,teško ga ko može uhvatiti ili dobiti u duelu,ali eto,limitiran je u nekim drugim segmentima igre..Ali opet kažem,ako bude igrao kao što je jučer,bit će bolje i za njega i za United i za nas.

Jao face kod Mascherana

Evo komšije nas malo bockaju :

Ali eto,vidjet ćemo ko će bolji biti..

- DukeOfWellington
- Kontakt:

Navas hu iz ju? Ne bih mijenj'o Zahu ni za 10 takvih.
Suzdržao bih se dodatnog komentarisanja tog kičeraja.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Ne znam jos kako se mogu hvaliti sa tim transferom. Ljudi ih izmuzli ko zadnje levate
Al' haj' lijepo ih je cuti ponekad da se jave 

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
City je doveo dva dosta dobra pojacanja, ali nista zastrasujuce. A i potrosili su dosta para. Vise se plasim Chelsea ako se pocnu ozibljno pojacavat, jer imaju ekipu sa mnogo potencijala i fantasticnog trenera.
Bio bih zabrinutiji da su Isca doveli,jer je momak jedan od većih talenata na svijetu,dok s druge strane,ova dvojica jesu dobri igrači,ali realno,ne vjerujem da su takav kvalitet da mogu biti prevaga na terenu.Cartman je napisao/la:City je doveo dva dosta dobra pojacanja, ali nista zastrasujuce. A i potrosili su dosta para. Vise se plasim Chelsea ako se pocnu ozibljno pojacavat, jer imaju ekipu sa mnogo potencijala i fantasticnog trenera.
Chelsea zaista uliva strah ove sezone, jak tim plus Jose, a tek će da dovode pojačanja. Da nije Fergie otišao ne bih brinuo ni sekunde, ali ovako..
Ja im halalim sve trofeje ove sezone koja je pred namaVanTheMan je napisao/la:Chelsea zaista uliva strah ove sezone, jak tim plus Jose, a tek će da dovode pojačanja. Da nije Fergie otišao ne bih brinuo ni sekunde, ali ovako..

"It's one of premier league's oldest lessons .
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Premiership je dovoljan
samo da se onako osvoji kao 2009/2010 sezone, osvajanje ima vecu draz, ovako kako United osvojio nije to to 

Ni malo se ne popusta.. Vjerujem da ce United ponovo na vrh, medjutim ove sezone moramo sto dalje u lp, da ne budem previse optimistican i kazem uzmemo trofej. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.