NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

VanTheMan
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la VanTheMan » 12 jun 2013, 22:45

To bi Lebron volio, a on sto zeli to i uradi :mrgreen:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 jun 2013, 22:47

Inace se on pita sve, zato i gube 2-1 u seriji :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jun 2013, 22:59

JHam je napisao/la:Volio bi ti to?? :lol:
K'o i ti Doca na klupi Krilca :mrgreen:

slika

slika

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 jun 2013, 23:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Pa ako vas napusti(a hoce ako krenete u rebuilding) ne vidim razlog da ne dodje kod nas...pogotovo ako LACi i MEM potpisu ove trenere sto sad pregovaraju s njima :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 00:10

JHam je napisao/la:
Pa ako vas napusti(a hoce ako krenete u rebuilding) ne vidim razlog da ne dodje kod nas...pogotovo ako LACi i MEM potpisu ove trenere sto sad pregovaraju s njima :D
Ti očito znaš bolje od njega šta on želi :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jun 2013, 09:13

JHam je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa ako vas napusti(a hoce ako krenete u rebuilding) ne vidim razlog da ne dodje kod nas...pogotovo ako LACi i MEM potpisu ove trenere sto sad pregovaraju s njima :D
Ti očito znaš bolje od njega šta on želi :roll:
Ja znam sta sam procitao na vise stranica, druga je stvar sto tebi to ne odgovara, pa bi napadao redom :lol: :lol:

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 13 jun 2013, 09:38

VanTheMan je napisao/la:Kako će im Lebron začepit usta svima jednom ovakvom partijom u game 4.

[youtube][/youtube]

pored Kawhija ce bas zacepit :lol: :lol: :lol: :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 09:41

JHam je napisao/la: Ja znam sta sam procitao na vise stranica, druga je stvar sto tebi to ne odgovara, pa bi napadao redom :lol: :lol:
Ne napadam ja nikoga, a ti očito nisi upućen u situaciju oko Bostona i Doca, i samo prvociraš bez razloga ;)

Gdje se to spominju Nuggetsi i on :roll:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 13 jun 2013, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2013, 09:45

kidd novi trener netsa :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jun 2013, 10:11

JHam je napisao/la: Ja znam sta sam procitao na vise stranica, druga je stvar sto tebi to ne odgovara, pa bi napadao redom :lol: :lol:
Ne napadam ja nikoga, a ti očito nisi upućen u situaciju oko Bostona i Doca, i samo prvociraš bez razloga ;)

Gdje se to spominju Nuggetsi i on :roll:
Sta sam provocirao?? Sto sam rekao da bi volio vidjeti ga u Denveru(kao i 99% navijaca) ako ode iz Bostona?? Il sto sam napisao(ono sto sam procitao na x foruma/stranica) da covjek nece u novi rebuilding?? A sto se tice situacije znam da ima jos 3 godine ugovora, 21mil, ali isto izgleda da je covjeku vise dosadilo i da zeli promjenu.
A Nuggetsi i on se spominju na twitteru, Kiszla, Hochman, obojica pisu za denverpost, i kao svak normalan kazu da bi bilo ekstra ako bi ga uspjeli dovesti, ako ode iz bostona.

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 13 jun 2013, 10:12

LenBias je napisao/la:kidd novi trener netsa :lol:

sta fali kidu? :roll: coek za razliku od 80% u NBA ima mozga

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2013, 10:24

MickoSAS je napisao/la:

odmah trener, odmah nba, odmah netsi, odmah iz knicksa u netse

izaberi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 10:50

JHam je napisao/la: Sta sam provocirao?? Sto sam rekao da bi volio vidjeti ga u Denveru(kao i 99% navijaca) ako ode iz Bostona?? Il sto sam napisao(ono sto sam procitao na x foruma/stranica) da covjek nece u novi rebuilding?? A sto se tice situacije znam da ima jos 3 godine ugovora, 21mil, ali isto izgleda da je covjeku vise dosadilo i da zeli promjenu.
A Nuggetsi i on se spominju na twitteru, Kiszla, Hochman, obojica pisu za denverpost, i kao svak normalan kazu da bi bilo ekstra ako bi ga uspjeli dovesti, ako ode iz bostona.
Kažu da bi ga voljeli dovesti nije isto što i da će doći, kao što si ti napisao u nekim od prijašnjih postova, što je meni ličilo više na provokaciju i kao i to da ćemo u rebulding, a još se ne zna ništa, jer Ainge još nije riješio situaciju sa Truthom i KG-em, a i ako odu ostaje dosta prostora za dovođenje kvalitetnih pojačanja tako da od nekog tankovanja nema ništa jer će dogodine pola lige tankovati ne bi li ugrabili Wigginsa i ostale ;)

To da mu je dosadilo i da želi promjenu isto tako nije tačno, jer onda ne bi potpisivao ugovor na 5 god i govorio da zna da će KG i PP otići i da želi opet voditi ekipu i bez njih, a vodio je Boston u puno goroj situaciji i sa deset puta lošijom ekipom od ove ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 10:54

LenBias je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:

izaberi
Ajd ako ništa može im odati Woodsonove tajne i plan igre :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jun 2013, 10:58

JHam je napisao/la: Sta sam provocirao?? Sto sam rekao da bi volio vidjeti ga u Denveru(kao i 99% navijaca) ako ode iz Bostona?? Il sto sam napisao(ono sto sam procitao na x foruma/stranica) da covjek nece u novi rebuilding?? A sto se tice situacije znam da ima jos 3 godine ugovora, 21mil, ali isto izgleda da je covjeku vise dosadilo i da zeli promjenu.
Kažu da bi ga voljeli dovesti nije isto što i da će doći, kao što si ti napisao u nekim od prijašnjih postova, što je meni ličilo više na provokaciju i kao i to da ćemo u rebulding, a još se ne zna ništa, jer Ainge još nije riješio situaciju sa Truthom i KG-em, a i ako odu ostaje dosta prostora za dovođenje kvalitetnih pojačanja tako da od nekog tankovanja nema ništa jer će dogodine pola lige tankovati ne bi li ugrabili Wigginsa i ostale ;)

To da mu je dosadilo i da želi promjenu isto tako nije tačno, jer onda ne bi potpisivao ugovor na 5 god i govorio da zna da će KG i PP otići i da želi opet voditi ekipu i bez njih, a vodio je Boston u puno goroj situaciji i sa deset puta lošijom ekipom od ove ;)
Nisi ti mene shvatio, nisam ni ja rekao da ce doci kod nas, vec da bi ga volio vidjeti u denver akko ode iz bostona, i da ne vidim razlog da ne dodje kod nas ako vas napusti ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jun 2013, 11:26

JHam je napisao/la:

Nisi ti mene shvatio, nisam ni ja rekao da ce doci kod nas, vec da bi ga volio vidjeti u denver akko ode iz bostona, i da ne vidim razlog da ne dodje kod nas ako vas napusti ;)

Ma rio je malo tvrdoglav, i meni je pisao romane kako Pierce nema sanse da dodje u Bullse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jun 2013, 14:16

LenBias je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:

izaberi
Pa sta treba da dodje u KK Bosnu da se malo kali , pa malo euroliga pa malo tamo malo vamo i ako se sve poklopi mozda i dodje u NBA.Pricamo o buducem HOFu , jednom od najinteligentnijih igraca a plejevi su i poznati kao treneri na parketu ;)
U netse ide cisto iz razloga jer su on i klub zaduzili jedni druge,zna kako stvari stoje, kako igraci disu ,vrlo lako moze biti bolja verzija Marka Jacksona iz GSWa.Cisto sto i na stranu svih drugih kvaliteta ima i vise prostora za troskove u ekipi , bruklin je vece trziste a Rus ne zali pare ...
To sto je presao iz new yorka apsolutno nema nikakvu ulogu, tu je igrao za veteranski minimum i to je stadij karijere u kojem je pokusao uzeti jos jednu titulu, nije uspio i kraj.Zna se za koga je bio vezan u prajmu.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 15:16

Hoće li James igrati noćas ili će biti isto kao u game 3 ? :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 jun 2013, 15:37

Neutral je napisao/la:Hoće li James igrati noćas ili će biti isto kao u game 3 ? :lol:
James nocas mora ici iznad 20, mozda i 30 poena sto ce i uciniti. Ne vjerujem da cijelu seriju moze biti los. Ova utakmica ce odluciti puno stvari. Ako SAS dobije, ovo je gotovo. Nadam se da prici nije kraj :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 jun 2013, 16:51

Citali li itko ovdje Ispodobruca?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.