Pogledaj malo bolje, skoro cijelu seriju Miami se tjera na suteve, reket je zatvoren sa 2-3 igraca, Leonard cuva Jamesa a iza njega ceka Duncan neda pristup reketu. To je u biti taktika SA kroz ovu seriju, zatvorit reket a nek sutaju do mile volje.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,samo James ,Wade i Bosh na trici se 'pozivaju' na sut,tako da ne mozes reci da cijelom timu pustamo suteve...
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem sta ti pises...Rekao sam ti za koga se pustaju sutevi i u kojim situacijama,ali je totalni nonsens da citavom timu dozvoljavamo suteve izvana!alemsa je napisao/la:Pogledaj malo bolje, skoro cijelu seriju Miami se tjera na suteve, reket je zatvoren sa 2-3 igraca, Leonard cuva Jamesa a iza njega ceka Duncan neda pristup reketu. To je u biti taktika SA kroz ovu seriju, zatvorit reket a nek sutaju do mile volje.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,samo James ,Wade i Bosh na trici se 'pozivaju' na sut,tako da ne mozes reci da cijelom timu pustamo suteve...

Nezalaganje
Govorim ti generalno, normalno da su ta 3-a najizrezanija, posebno James.
Pa i sam je James rekao prije serije nesto u biti " znam da ce nas tjerat na suteve, ali nek tjeraju jer za razliku od 07-e ubacit cu svaki kos". Medjutim to nije slucaj do sad.
Pa i sam je James rekao prije serije nesto u biti " znam da ce nas tjerat na suteve, ali nek tjeraju jer za razliku od 07-e ubacit cu svaki kos". Medjutim to nije slucaj do sad.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mozes govoriti generalno kad se tacno zna na cije prodore se zatvara reket i kome se pusta trojka...James,Wade i Bosh nisu 'generalno' i oni nisu cijela ekipa....alemsa je napisao/la:Nezalaganje
Da su za Chicago igrali prime Jordan, Pippen, Rodman uz zdrave Rosea, Denga i Noaha, izbacili bi Miami.
Fact! Hateri kao @Greivis i @LenBias neka hejtaju koliko hoće!
Varanje na nekim igračima je dio odbrane. Kada upali, upalilo je, ali kada ne upali, ne piše ti se dobro. Varanje na Jamesu može proći jednom ili dva puta. Ostale utakmice će protivnik biti surovo kažnjen.
Fact! Hateri kao @Greivis i @LenBias neka hejtaju koliko hoće!

Varanje na nekim igračima je dio odbrane. Kada upali, upalilo je, ali kada ne upali, ne piše ti se dobro. Varanje na Jamesu može proći jednom ili dva puta. Ostale utakmice će protivnik biti surovo kažnjen.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ne mozes govoriti generalno kad se tacno zna na cije prodore se zatvara reket i kome se pusta trojka...James,Wade i Bosh nisu 'generalno' i oni nisu cijela ekipa....[/quote]NEZALAGANJE je napisao/la:
Njih 3 kad su na parketu to je 60% ekipe u trenutku ako ces matematicki, pa normalno da je generalno, kad se zatvara reket cijeloj ekipi ostaju im samo jumperi a njih 3 se tjeraju na jumpere, posebno James sto je i Green rekao sinoc "imamo velike srece sto ne pogadja". Nece Miller napadati obruc **** ga ti, normalno da ce biti neko na njemu. Obrati bas paznju na reket kad James vodi loptu. Ali to ce se promjeniti cim pocnu pogadjat, zavisi sad kakav ce James imati pristup u game 4, agresivniji ce biti sigurno.
Kobe Bryant je napisao/la:Hakeem je kao "undersize" centar za to vrijeme izdominirao sve i mao ove brojke u playoff-u :
33 pts - 53% - 10,3 reb - 4,5 ass - 2,8 blk - 1,2 stl
Znaci govorim o playoff-u '95 kada je ko beba zvecku vrtio Davida Robinsona MVP-a te sezone a San Antonio bio prvorangirani , a Houston 6-ti u finalu zapada , prije toga je dobio Utah i Phoenix , extra ekipe (Phoenix je '93 igrao finale a Utah '97 i '98) i onda je u finalu pomeo Orlando sa Shakom i Pennyem koji su prije toga dobili Jordanove i Pipenove bullse jest da je Jordan imao pauzu ali ipak .... Sta je uradio takom dominantnom centru kao O'Neal to je bilo doktorski, a '95 je sve bilo na njagovim ledjima nije bilo Drexlera da mu toliko pomaze kao godinu prije , imao samo prosjecne roll igrace i sigurno NAJ SLABIJEG I NAJGOREG trebera u histroiji koji je osvojio prsten .
Hakeem je izdominirao '95 playoff , ja se vise nesjecam da poslije neko ponovio , eh sad kako su igrali Wilt , West, Baylor, Dr.J. , Jabbar, Oscar ... mozemo da nagadjamo jer ima vrlo malo materijala , ono sto ima Jabbar-a je kada je bio vec star kada je Magic vodio glanu rjec u lakersima. Ali ni Jordan ni Bird ni Magic ni Thomas , a pogotovo ovi mladji : O'Neal - BBryant - Duncan - Pirce - Wade - Nowitzky - Lebron... nije IZDOMINIRAO PLAYOFF kao Hakeem.
Ne navijam za Houston niti ga nesta simpatisem NY i Seatlee su mi bili simpatije poslije lakersa , ali Hakeem je cudo napravio u playoff-u.
A ESPN treba da se srami
hakeem undersize centar?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Njih 3 kad su na parketu to je 60% ekipe u trenutku ako ces matematicki, pa normalno da je generalno, kad se zatvara reket cijeloj ekipi ostaju im samo jumperi a njih 3 se tjeraju na jumpere, posebno James sto je i Green rekao sinoc "imamo velike srece sto ne pogadja". Nece Miller napadati obruc **** ga ti, normalno da ce biti neko na njemu. Obrati bas paznju na reket kad James vodi loptu. Ali to ce se promjeniti cim pocnu pogadjat, zavisi sad kakav ce James imati pristup u game 4, agresivniji ce biti sigurno.[/quote]alemsa je napisao/la:Ne mozes govoriti generalno kad se tacno zna na cije prodore se zatvara reket i kome se pusta trojka...James,Wade i Bosh nisu 'generalno' i oni nisu cijela ekipa....NEZALAGANJE je napisao/la:
Haj mi samo reci jesi li ti svjestan sta si napisao u svom prvom postu koji je zapoceo ovu diskusiju?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 12 jun 2013, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Igr'o je kao PF, twin towers tad je Sampson bio centar.filip13 je napisao/la:
hakeem undersize centar?
Mozda zbog tog.
Njih 3 kad su na parketu to je 60% ekipe u trenutku ako ces matematicki, pa normalno da je generalno, kad se zatvara reket cijeloj ekipi ostaju im samo jumperi a njih 3 se tjeraju na jumpere, posebno James sto je i Green rekao sinoc "imamo velike srece sto ne pogadja". Nece Miller napadati obruc **** ga ti, normalno da ce biti neko na njemu. Obrati bas paznju na reket kad James vodi loptu. Ali to ce se promjeniti cim pocnu pogadjat, zavisi sad kakav ce James imati pristup u game 4, agresivniji ce biti sigurno.[/quote]alemsa je napisao/la:Ne mozes govoriti generalno kad se tacno zna na cije prodore se zatvara reket i kome se pusta trojka...James,Wade i Bosh nisu 'generalno' i oni nisu cijela ekipa....NEZALAGANJE je napisao/la:
Spursi inace u citavoj ligi dopustaju najvise suteva sa poludistacne, znaci nije to sto je protivnik miami nego tako igraju cijelu sezonu i poslednjih nekoliko jer Tim skoro da i ne izlazi iz reketa. Zato sam se ja najvise probojavao Bosha koji ima mozda i najbolji sut sa poludistance od svih visokih igraca u NBA.
I miami isto igra svoju standardnu odbranu sa preuzimanju na pik igri i tu ako se zakasni sekunda u rotaciji igrac ostaje sam na trici, sto spursi koriste u ove prve tri utakmice.
Znaci ova prednost spursa od 2:1 je sto su oni iskoristili suteve koje im miami pusta zbog specificne odbrane od pik igre, a miami nije iskoristio to sto kad oni igracu pik Tim ne izlazi iz reketa.
Zadnja izmjena: kemo10, dana/u 12 jun 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
I za njega i za C. Brklely-a su govorili da su daleko manji nego sto su "izlistani" da je Hakeem ustvari PF , a Charles kao bek.filip13 je napisao/la:
hakeem undersize centar?
alemsa je napisao/la:Igr'o je kao PF, twin towers tad je Sampson bio centar.filip13 je napisao/la:
hakeem undersize centar?
Mozda zbog tog.
on nije nikad bio pf,to je sampson kao igrao,ako ima ikakve razlike uopće,a kad je osvajao titule sampsona nije bilo u sastavu
Kobe Bryant je napisao/la:I za njega i za C. Brklely-a su govorili da su daleko manji nego sto su "izlistani" da je Hakeem ustvari PF , a Charles kao bek.filip13 je napisao/la:
hakeem undersize centar?
zvanično su hakeem 213 a barkli 198 visoki
Sampson je otiso nakon 3 godine otkako je Hakeem draftan. Imali su ono finale 86-e protiv Bostona. A titule su dosle dugo poslje togafilip13 je napisao/la:
on nije nikad bio pf,to je sampson kao igrao,ako ima ikakve razlike uopće,a kad je osvajao titule sampsona nije bilo u sastavu
Kenny je isto rekao da je Hakeem bio ispod 7.
alemsa je napisao/la:Sampson je otiso nakon 3 godine otkako je Hakeem draftan. Imali su ono finale 86-e protiv Bostona. A titule su dosle dugo poslje togafilip13 je napisao/la:
Kenny je isto rekao da je Hakeem bio ispod 7.
vala kad ga gledaš pored robinsona ne izgleda niži 5 ili više cm,isto tako i barkli,iste visine ko i jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Barkley je definitivno 198cm! 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
Sine ja sam sinoc drko na ono I zenka mi se naljutila jer poslije sam rahat lego spavat ....svukud sam ga bacao mmm
A tek kako sam lijepo otisao radit slusati radio espn nema laprdanja o Labronu velicanjabibslicnih stvarib..doduse sinod je veliki Magic poslije tekme rekao da najveci I ako si veliki moras drugacije igrati na gostovanjima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako će im Lebron začepit usta svima jednom ovakvom partijom u game 4.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Volio bi ti to?? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.