Završena je prva četvrtina, dobar je, mislim da je dao 4 poena, nisam siguran.bevanda4 je napisao/la:ako tko gleda zvezdu-partizan.. Nek javlja kakav je rakočević.. imam ga over 15,5 na dosta zayebanom i perspektivnom tiketu. Zalijepit ću ga ovdje ako dotični gospodin dođe u over
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
6 je daoWilly je napisao/la:Završena je prva četvrtina, dobar je, mislim da je dao 4 poena, nisam siguran.bevanda4 je napisao/la:ako tko gleda zvezdu-partizan.. Nek javlja kakav je rakočević.. imam ga over 15,5 na dosta zayebanom i perspektivnom tiketu. Zalijepit ću ga ovdje ako dotični gospodin dođe u over
hvala vam. mozda i ude kako je krenio
btw. obratite paznju na gvatemalu uzivo.. marquense daje gol kvota se krece oko 2,30
Mislim se stavit to ili: točan rezultat: 1-1 @4,05

btw. obratite paznju na gvatemalu uzivo.. marquense daje gol kvota se krece oko 2,30

U desetom selu živi Antuntun!
- stomaklija
- Kontakt:
Gledam ovaj rukomet CG-Njemačka, pa švabe su jadne da ne mogu biti jadnije.. Žali bože para sto sam stavio na kločine. Pa ni jedan napad na crtu, šutaju s 14 metara. UŽAS
Onakva CG im predavnje drži, bolje da se ne kvalifikuju nigdje, ni NJ od one Njemačke ovdje nema.

Yebem i zvezdu i olimpiakos
katastrofa brate, gledo sam cijelu utakmicu, namašali su se a u odbrani ne mogu ništa da napravestomaklija je napisao/la:Gledam ovaj rukomet CG-Njemačka, pa švabe su jadne da ne mogu biti jadnije.. Žali bože para sto sam stavio na kločine. Pa ni jedan napad na crtu, šutaju s 14 metara. UŽASOnakva CG im predavnje drži, bolje da se ne kvalifikuju nigdje, ni NJ od one Njemačke ovdje nema.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Moze li nigerija dobiti ovo 

Sad će poluvrijeme, Rakočević je na klupi, dao je 10 poena. Jedini on igra dobro u Zvezdi. Partizanu se večeras smiješi titula.hoshafka je napisao/la:@bevanda Rakočević 10
- Citizen-X
- Kontakt:
oldenburg dao koseva u 3 cetvrtine kao u 1.oj a u kos se ganjaju... kad mi neko kaze nema stimanja
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
rakocevic jos 6 komada da uvali i da zvezda okrene i meni 20 eurica
ja cu da vjerujem u preokret

naravno na kraju nisam mogao jer mi je kladionica prvo blokirala par, a onda ga i makla iz ponude..bevanda4 je napisao/la:obratite paznju na gvatemalu uzivo.. marquense daje gol kvota se krece oko 2,30![]()
Nadam se da ste vi uzeli. Moćne su kvote bile!
U desetom selu živi Antuntun!
Dvije činjenice:ronaldo99 je napisao/la:rakocevic jos 6 komada da uvali i da zvezda okrene i meni 20 eurica![]()
![]()
- Zvezda je šutirala trojke 0 od 11.
- Iz igre je u Zvezdi koševe dao jedino Rakočević, ostali samo sa slobodnih bacanja.
jel gleda neko olimpiakos, sto je prekid..imal kakve sanse da se ne nastavi, posto sam 1 igrao 

jeli tacno da je kv. 1 Olym. ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
@ willy
gledam tekmu i ne vjerujem da su ovako malo koseva dali za 20 minuta...ali ocekujem sad preokret kao u trecoj utakmici
gledam tekmu i ne vjerujem da su ovako malo koseva dali za 20 minuta...ali ocekujem sad preokret kao u trecoj utakmici

Sigurno će Zvezda krenuti bolje da igra, ali bi i Partizan trebao početi sve da promašuje. Zvezdinu šansu vidim u tome što Partizanovi centri Musli i Gagić imaju 3 lične greške, a treća opcija mladi Milutinov dvije.ronaldo99 je napisao/la:@ willy
- Consigliere
- Kontakt:
sta se desava sa Grcima? oce li nastaviti?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo vam link....Belaj bio pa sad cekaju da se isprazne tribine
http://www.hesball.com/2013/06/olympiac ... aikos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hesball.com/2013/06/olympiac ... aikos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
nek se javi onaj čiji je ovo tiket

Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.