prvo predavanje svi kazu "Dobit cete potpise svi i popusite mi qrc"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja zivim blizu faksa (srednja, osnovna, faks sve u radijusu od 50 mnedim1993 je napisao/la:haj da ja ba idem iz zayebancije, nego sve gotov ispite položio
Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
ja promjenio browser i sad radiUnofficialpage je napisao/la:Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
Eto ljudi cujemo za 15 dana. Uglkavno cuvajte se ako se ne uspijemo cuti u toki tih 15 dana to jest ako ne safat neki wi-fi
I meni se isto dešava na MoziliOtelo je napisao/la:ja promjenio browser i sad radiUnofficialpage je napisao/la:Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
Eto ljudi cujemo za 15 dana. Uglkavno cuvajte se ako se ne uspijemo cuti u toki tih 15 dana to jest ako ne safat neki wi-fi
cujemo se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.