Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
EvoMene je napisao/la:Hajd mi druže pošalji na PP link od profila ako nije problem, ne mogu da nadjem.GameFKS je napisao/la:Pik profil gejm , pogledajte možda se za nešto i dogovorimo
što ne odeš na http://www.naai.rs" onclick="window.open(this.href);return false;jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
Velež, Zvijezda, Borac,... kupuju od njih opremu, možeš i dezene svoje da odradiš na dresovima ako želiš...Amoxicillin je napisao/la:što ne odeš na http://www.naai.rs" onclick="window.open(this.href);return false;jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
naručiš par komada dobiješ čak i brojeve na njima
a nema od Milana snapback msm mozda ima al rijetko je to, a i preskupo ..ahmad_tz je napisao/la:@IlPrincipe sto ne uzmes od Milana
sutra dolazi od Phoenixa bas ..Donnie Darko je napisao/la:Da nije slucajno jedan od toh sedam Phoenix??
drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta
IlPrincipe je napisao/la:drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta![]()
Hajd mi onda prodaj jedan za 6 KMIlPrincipe je napisao/la:drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta![]()
Zayebo si se što si reko da ih nabavljaš za 3 km.Da si reko da ih kupuješ za 12, a prodaješ po 10, javilo bi ti se bruku raje jer bi kontali da će te zavalitiIlPrincipe je napisao/la:10KM po komadu ako si za pp ..
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 40 gostiju.