Biće nas, biće ako Bog da.

HE SCORES WHEN HE WANT'S !!!!!!!!!!!
Moderator/ica: rio_Ferdy88
I ja sam ovakav bio kad su igrali Flajersi u finaluNeutral je napisao/la:Kupljen čips veliki, samo da izdrži do utakmice![]()
Mogu zamisliti, da mi je neko rekao prije par godina da ću biti ovako uzbuđen zbog neke hokejaške utakmice rekao bi mu makse, makse![]()
BELIEVE
Salt ce God Bless DollarNeutral je napisao/la:![]()
Svi mi koji ćemo ustati kada intoniraju himnu Amerike i pjevati Jedna si jedina
Ima Boston da ih podere ko ko budala sesir.....Neutral je napisao/la:Da nema slanog trebali bi ga izmisliti !![]()
Rio, odakle si ti ? Kanade
Vasa Ladacki je napisao/la:Izdominirat' će ih Chicago, jer je Boston luzersko sportsko društvo.
Ma zajebancija rio, al' ne možete još sa šminkom LArio_Ferdy88 je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:Izdominirat' će ih Chicago, jer je Boston luzersko sportsko društvo.![]()
nesto kontam mozda najbolje da tako prognoziras, jer si nam predvidjao prvu rundu i tapijaOfinger je napisao/la:Ima Boston da ih podere ko ko budala sesir.....Neutral je napisao/la:Da nema slanog trebali bi ga izmisliti !![]()
Ma ovaj je i na temi Bullsa pisao gluposti i provocirao, sječam se ga dobro. Trollčina teška.SaltCityAttack je napisao/la:nesto kontam mozda najbolje da tako prognoziras, jer si nam predvidjao prvu rundu i tapijaOfinger je napisao/la:Ima Boston da ih podere ko ko budala sesir.....Neutral je napisao/la:Da nema slanog trebali bi ga izmisliti !![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.