Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false; 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Amoxicillin
- Kontakt:
nccc čuj kaliopi
pa nije kalolifer

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Počeo sam slušati muziku uveliko u posljednjim danima. Nemam pojma što je to tako. Slušao sam 10000000x Linkin park, sada mi se ne da ništa slušati od njih, valjda radi rasploženja.
http://www.youtube.com/watch?v=cyqX0mwu0PI

http://www.youtube.com/watch?v=cyqX0mwu0PI

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@neutral znam taj osjecaj kad ti se ne da slusat neko i ne da.
Ja dubiozu slusao 2mjeseca svakodnevno al sad me mrzi da ih tipkam po tubeyou
[youtube][/youtube]
Ja dubiozu slusao 2mjeseca svakodnevno al sad me mrzi da ih tipkam po tubeyou
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ja stojim iza toga da je Nermin sa KNOCK OUTom jedan od najboljih poslijeratnih bendova u BiH
I nisu mogle bolje, da se duše otvore
Znaš da laži nam se spoje
Mi smo dušo probali, više i od ljubavi

I nisu mogle bolje, da se duše otvore
Znaš da laži nam se spoje
Mi smo dušo probali, više i od ljubavi
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Srce samo jednom voli
ljubav samo jednom sja
u duši samo jednom gori
isti san se dvaput' ne sanja
http://www.youtube.com/watch?v=qdoiivQrLLA
Otišao bi u Kinu da čovjek tamo drži koncert. Za mene daleko najbolji
ljubav samo jednom sja
u duši samo jednom gori
isti san se dvaput' ne sanja
http://www.youtube.com/watch?v=qdoiivQrLLA
Otišao bi u Kinu da čovjek tamo drži koncert. Za mene daleko najbolji

- Amoxicillin
- Kontakt:
"Zašto se bojimo ljubavi? Ja još ovo nisam doživio, a ti?

Onaj osjecaj kad izadju rezultati ispita koji cekas citav dan, pritisak ti skoci na 180 i onda otvaras rezultate i vidis da su postavili samo do slova "O" a tebi prezime pocinje sa "S"

- Amoxicillin
- Kontakt:
a sluša li k'o metal
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ma prosao si. Cim ti iscekujes rezultate, znaci da nisi lose uradio.JHam je napisao/la:Onaj osjecaj kad izadju rezultati ispita koji cekas citav dan, pritisak ti skoci na 180 i onda otvaras rezultate i vidis da su postavili samo do slova "O" a tebi prezime pocinje sa "S"![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koja diskriminacija.JHam je napisao/la:Onaj osjecaj kad izadju rezultati ispita koji cekas citav dan, pritisak ti skoci na 180 i onda otvaras rezultate i vidis da su postavili samo do slova "O" a tebi prezime pocinje sa "S"![]()
![]()

Kako je hladno, u vrazju mater.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Amoxicillin
- Kontakt:
ušuškaj seuschtipak je napisao/la: Kako je hladno, u vrazju mater.

Hladno
Jao u šorcu i kratkim rukavima. Imam upalu žestoku jedva hodam, ja i moje fudbalsko umijeće nakon neigranje od par mjeseci
http://www.youtube.com/watch?v=2bqAdwRHxrc
Šteta što su sotonisti

Jao u šorcu i kratkim rukavima. Imam upalu žestoku jedva hodam, ja i moje fudbalsko umijeće nakon neigranje od par mjeseci

http://www.youtube.com/watch?v=2bqAdwRHxrc
Šteta što su sotonisti

- Amoxicillin
- Kontakt:
pripazi austere @Neutral pravi depresivni black metalNeutral je napisao/la: Šteta što su sotonisti
svidja mi se ovo kad sam u banani da slušam

Nemas ti nasu klimu, stoga se ne javljaj.
Da, H-L-A-D-N-O, ruke mi k'o dvije ledenice.

LANET OLSUN!
11.5Greivis je napisao/la:Ma prosao si. Cim ti iscekujes rezultate, znaci da nisi lose uradio.JHam je napisao/la:Onaj osjecaj kad izadju rezultati ispita koji cekas citav dan, pritisak ti skoci na 180 i onda otvaras rezultate i vidis da su postavili samo do slova "O" a tebi prezime pocinje sa "S"![]()
![]()

- Amoxicillin
- Kontakt:
dođi da ti rukee grejeeemuschtipak je napisao/la:Nemas ti nasu klimu, stoga se ne javljaj.![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Da huces.

LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.