Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ma j...s obranu,nama belgijanci nemogu zabiti golova koliko mi mozemo njima.
Upravo to treba sve kockice da se posloze jer ako Ciro da momcima prave zadatke a ovi se toga budu pridrzavali(kao u vazi Ibricica)bice sve u redu.Uz pravu podrsku sa tribina(bez baklji)ima tu min. 4 boda a mozda i 6 da bude.
daj kad ce vise taj mart, ne mogu da cekam...Je li iko dosao do karti za tekmu?? Meni jos samo to treba...
- Malik Barucija
- Kontakt:
daj ba imal ko karte za belgija-bih?
Utakmica je za 3 mjeseca. Nezna se jos ko prodaje karte.
Bice tesko bilo sta prognozirati. Naravno, ja se nadam remija u Briselu (2-2) i pobjeda u Zenici (recimo 2-1).
ma 1:3 ce bit hahha
Iskreno da vam kazem ako je Belgija odigrala 1-1 protiv Luxemburga onda neznam kako ce oni uspjeti da nas savladaju. Jel ipak mi nikad nebismo odigrali 1-1 protiv ekipe poput Luxemburga. 

Ta ista Belgija je igrala u Istanbulu 2-2, a Turska je bila kompletna, ista ovakva prica se vrtila po forumima dobit cemo mi njih kakvi oni, i onda nas ljudi cjepnu bez pola ekipe..Tarik14 je napisao/la:Iskreno da vam kazem ako je Belgija odigrala 1-1 protiv Luxemburga onda neznam kako ce oni uspjeti da nas savladaju. Jel ipak mi nikad nebismo odigrali 1-1 protiv ekipe poput Luxemburga.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ja nekazem da cemo ih dobiti ali treba se iskreno govoriti i ja to radim.
Belgija je odigrala 1-1 protiv Turske ali to samo dokazuje da je Turska slaba bila tada.
Belgija je odigrala 1-1 protiv Turske ali to samo dokazuje da je Turska slaba bila tada.
- CheGuevara
- Kontakt:
A protiv nas Turska bila dobra? Sa B-timom??Tarik14 je napisao/la:Ja nekazem da cemo ih dobiti ali treba se iskreno govoriti i ja to radim.
Ljudi, budimo realni...Mi kod kuce protiv Belgije MORAMO pobjediti! Ako to nemozemo, onda nas nema nigdje...A sto se tice prve tekme u Belgiji...ako pobjedimo, to bi sigurno bilo IZNENADZENJE...ako remiziramo, mozemo biti pravo ZADOVOLJNI..a ako izgubimo, Steta, ali netreba nas IZNENADITI! I Spanije zamal ne nastrada u Belgiji..Ljudi Belgija je nesto poput nas..mlada repka sa 3-4 malo starija iskusna igraca...te dvije utakmice ce biti paklene..ja vam kazem!
Che potpuno se slazem s tobom i dijelimo isto misljenje, Belgijanci imaju dosta kvalitetnih igraca, otidjite pa pogledajte njihov a isto tako su mladi..CheGuevara je napisao/la:A protiv nas Turska bila dobra? Sa B-timom??Tarik14 je napisao/la:Ja nekazem da cemo ih dobiti ali treba se iskreno govoriti i ja to radim.
Ljudi, budimo realni...Mi kod kuce protiv Belgije MORAMO pobjediti! Ako to nemozemo, onda nas nema nigdje...A sto se tice prve tekme u Belgiji...ako pobjedimo, to bi sigurno bilo IZNENADZENJE...ako remiziramo, mozemo biti pravo ZADOVOLJNI..a ako izgubimo, Steta, ali netreba nas IZNENADITI! I Spanije zamal ne nastrada u Belgiji..Ljudi Belgija je nesto poput nas..mlada repka sa 3-4 malo starija iskusna igraca...te dvije utakmice ce biti paklene..ja vam kazem!
begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
starmo76 je napisao/la:begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
E jeebi ga sad

-
- Kontakt:
najbolje bi bilo da spanci sve do nas pobjede i osiguraju prolaz a onda dodju sa 2 postavom a nama ce "valjda" trabati pobjeda za 2 mjesto i pobjedimo ih!!!! tako i ciro misli!!!starmo76 je napisao/la:begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
Nece nam trebati pobijeda protiv spanaca ako oni oba puta dobiju tursku,a mi nigdje ne kiksamo. Nerijeseno u belgiji nije kiksBHFanaticos_ je napisao/la:najbolje bi bilo da spanci sve do nas pobjede i osiguraju prolaz a onda dodju sa 2 postavom a nama ce "valjda" trabati pobjeda za 2 mjesto i pobjedimo ih!!!! tako i ciro misli!!!starmo76 je napisao/la:begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
ma samo da nas povrede zaobidzu,onda cemo moci pricat o rezultatu i utakmici aBd bit ce sve uredu
zar nismo ovo u stanju pobjediti?sve do kraja?najteze ce biti protiv turaka....a spance cemo napokon dokrajciti...Lovac je napisao/la:starmo76 je napisao/la:begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
E jeebi ga sad
Ma jesmo u stanju al ne s takvim rezultatima, cuj estonija 0-8, belgija 0-3, ma necemo mi belgiju nikad dobit s 3-0, a kad nam spanci budu dolazili ne vjerujem da ce i oni bit sigurni tako da ce protiv nas zapet i uradit sve da nas pobjede, a posto je to trenutno najbolja ekipa na svijetu sumnjam da protiv njih imamo ikakve sanse..starmo76 je napisao/la:zar nismo ovo u stanju pobjediti?sve do kraja?najteze ce biti protiv turaka....a spance cemo napokon dokrajciti...Lovac je napisao/la:starmo76 je napisao/la:begija-bih 0:3 bih:belgija 2:1, bih-turska 2:0,estonija-bih 0:8, armenija-bih 0:3, bih-spanija 1:0,,, i naravno prvi u grupi jer ce turci pobjediti spance barem jednu utakmicu......akobogda
E jeebi ga sad
Zato loptu na zemlju lagano da se ne bi opet desila Danska..
Treba se uzeti u odzir da je Belgija jedva savladala Estoniju 3-2 i mi ih poslje toga dobili 7-0. Sta ja znam, nekad Belgija odigra dobro a nekad zaista slabo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.