NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koje rešetanje 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ljudi,ohladite malo s komentarima(posebno mislim na pristalice SA).Daleko je ovo od gotovog i ova sinocnja igra ne znaci nista.Stvarno bih vas zamolio da budete umjereniji,jer se igra protiv prvaka,najboljeg igraca u ligi,neizvjestan je status TP-a,a i k.urcenje nije nas stil,niti je ikada bio...Hvala!
Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije bilo bukvalno,ali bi brzo moglo eskalitrati,kako smo poceli...LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
I ne bi trebao. Kao da ce opet ovako sut sluziti. A i Lebron ce sigurno odigrati odlicno iducu utakmicu.LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni
Kako bi Spursi igrali da im ne igra Manu, Parker, poluspremni Duncan, ne kakite.

Kako bi Spursi igrali da im ne igra Manu, Parker, poluspremni Duncan, ne kakite.
ŠBBKBBNeutral je napisao/la:Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni![]()

da je Ewing igro '99 mozda Spursi ne bi imali 4 nego 3 titule, da je Cousins inteligentniji mozda bio bi All Star itd.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
De prestani vise.Neutral je napisao/la:Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Želiš reći da sreća nije sastavio dio nba lige ?
Jedno je igrati bez jednog igrača iz prve petorke, drugo je kada ti 3 igrača ne igraju. Čista nesreća. Ako je iko ove sezone imao probleme sa povredama onda su to Bullsi. Čitavu sezonu su se patili sa povredama. Od prošlog Playoff-a pa i ovoga Bullsi imaju problema sa povredama.
Dok su zdravi i neiskusni bili igrali su finalu konferencije. Kada se očekivao prsten počele su povrede i to je tako.
Jedva čekam novu sezonu aBd
@Greivis
Ti si najveći trol na forumu a uz to postaješ lagano maskota foruma. Bilo je smiješno 1-2 mjeseca, hajde i 3 ali ovo što ti radiš je postalo besmisleno. Ako želiš da te ljudi shvate ozbiljno onda piši normalno a ne kao svojevremeno korisnik ljubav, kasnije paja.
Jedno je igrati bez jednog igrača iz prve petorke, drugo je kada ti 3 igrača ne igraju. Čista nesreća. Ako je iko ove sezone imao probleme sa povredama onda su to Bullsi. Čitavu sezonu su se patili sa povredama. Od prošlog Playoff-a pa i ovoga Bullsi imaju problema sa povredama.
Dok su zdravi i neiskusni bili igrali su finalu konferencije. Kada se očekivao prsten počele su povrede i to je tako.
Jedva čekam novu sezonu aBd

@Greivis
Ti si najveći trol na forumu a uz to postaješ lagano maskota foruma. Bilo je smiješno 1-2 mjeseca, hajde i 3 ali ovo što ti radiš je postalo besmisleno. Ako želiš da te ljudi shvate ozbiljno onda piši normalno a ne kao svojevremeno korisnik ljubav, kasnije paja.
LBJ MVP je napisao/la:Ja nisam vidio da se iko qrči,osim navijača Bullsa koji su konačno dočekali lošeg LeBrona.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu...
dokle viseNeutral je napisao/la:Bullsi bi ih izbacili da su svi igrači bili zdravi i spremni![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovih hejtera
Baš bi me zanima šta bi oni pisali da su u istoj situaciji.
Čisti primjer nesreće su Oklohama Thundersi. Ljudi sve deru pred sobom, i onda se povrijedi čovjek koji 8 godina nije kihnuo a ne izvrnuo nogu i slično. To nije nesreće. Da, šta bi bilo kad bi bilo, no svaki prsten ima svoju posebnu priču.

Baš bi me zanima šta bi oni pisali da su u istoj situaciji.
Čisti primjer nesreće su Oklohama Thundersi. Ljudi sve deru pred sobom, i onda se povrijedi čovjek koji 8 godina nije kihnuo a ne izvrnuo nogu i slično. To nije nesreće. Da, šta bi bilo kad bi bilo, no svaki prsten ima svoju posebnu priču.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
O kakvoj ti odbrani pricasNEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu...

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako ti ne mislis da je odbrana sinoc bila SPEKTAKULARNA,ti i ja ne gledamo isti sport!Pogledaj malo bolje,Kawhi mu je svaki sut bio na ruci,svaki!Druga je stvar sto se malo vise odmakne,ali on to i moze s obzirom da ima raspon ruku preko 2.20m Usput,tebi nije odbrana kad se onako dobro reket zatvori?Kobe Bryant je napisao/la:O kakvoj ti odbrani pricasNEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu..., pa pustili ste Lebrona da sutira i sutira iz vana , samo sto on nije mogao nista da pogodi , pa niko mu nije bio ni na ruci , nego ste ste sabili u reket , nije niko ni pogadjao osim Miller-a , po meni je ovo previse rizicna odbrana , mada su se i Lebron i Wade pokazali izuzetno nestabilni suteri kada ih niko ne cuva , za takve superzvjezde
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije bas toliko ofirno kao sto je Kobe "cuvao" Ronda u finalu 2010 , kada ga je jednostavno molio da puca, ali kada god je bio na trici ili na poludistanci uvjek ste ga pustali , ali niste dozvoljavali ulaze, to je vjerovatno taktika, ali ne kontam frajer pogadja sa pola terena kao kap , a ovako nema samopouzdanja , bas sam se iznenadio sa odbranom Pop-a nad LebronomNEZALAGANJE je napisao/la:Ako ti ne mislis da je odbrana sinoc bila SPEKTAKULARNA,ti i ja ne gledamo isti sport!Pogledaj malo bolje,Kawhi mu je svaki sut bio na ruci,svaki!Druga je stvar sto se malo vise odmakne,ali on to i moze s obzirom da ima raspon ruku preko 2.20m Usput,tebi nije odbrana kad se onako dobro reket zatvori?Kobe Bryant je napisao/la:O kakvoj ti odbrani pricasNEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo kako svi isticu u svojim analizama(mislim na ESPN strucnjake i sl.) kako je SA sutevima za 3p razbio MIA i da je to glavni razlog pobjede...Ne bih se slozio s tim,zato sto mislim da se utakmica dobila odbranom,a i barem 7 trojki je pogodjeno u 4/4,dionici u koju je SA usao sa +15 i prakticno rijesio utakmicu vec prije.Te trojke poslije su samo bile slag na tortu..., pa pustili ste Lebrona da sutira i sutira iz vana , samo sto on nije mogao nista da pogodi , pa niko mu nije bio ni na ruci , nego ste ste sabili u reket , nije niko ni pogadjao osim Miller-a , po meni je ovo previse rizicna odbrana , mada su se i Lebron i Wade pokazali izuzetno nestabilni suteri kada ih niko ne cuva , za takve superzvjezde

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Kobe Nije to stvar da on ne moze zabiti,stvar je da on ima mentalitet,a i ulogu u svom timu da mora i sve druge razigrati,jer,osim njega, u toj ekipi vise niko nije sposoban da kreira sam.Posebno, jer to Wade radi sporadicno,sto nije dovoljno.Pop zna da on ima takav pristup i onda ga tjera od pocetka da on pocne sam zabijati,ali suteve,jer se na ulazu udvaja.James je to shvatio,ali jednostavno ne zeli da odstupi od sistema ekipe,a i ima razlog za to posto su prvu utakmicu(takvim pristupom)vodili skoro sve vrijeme,drugu dobili i ovo je prva gdje mu je taj mentalitet dozivio kolaps.Vidicemo kako ce reagovati u 4. tekmi.Iskreno,meni odgovara i da on pokusa sada zabiti 40 i da ga ide,jer ce to znaciti manje dodira za sve druge koji vise nece biti u ritmu,kao sto su bili do sada i uz nasu solidnu igru,trebalo bi opet biti dovoljno za pobjedu,jer ni nasa velika trojka,prakticno 2 tekme nije odigrala nista u smislu poena....P.S.Kasnije kad James pokusa da se ukljuci u igru svojim sutevima,nije lako,jer je u pokusaju da razigra sve druge izgubio svoj ritam tj. nije ni uspio da ga stvori...
@nezalaganje
Pustate cijeli tim Miamija da uzimaju jumepere, posebno Jamesa i Wade-a, jedini ko do sad ubacuje je Bosh u neku ruku. Isto je SA radio i 07-e protiv CLE, ali to ce se promjeniti cim pocnu ovi davati koseve sa polu/distance. Do sad ide za rukom, James puca 39%, za razliku od regularne sezone gdje ej bio 56%
Pustate cijeli tim Miamija da uzimaju jumepere, posebno Jamesa i Wade-a, jedini ko do sad ubacuje je Bosh u neku ruku. Isto je SA radio i 07-e protiv CLE, ali to ce se promjeniti cim pocnu ovi davati koseve sa polu/distance. Do sad ide za rukom, James puca 39%, za razliku od regularne sezone gdje ej bio 56%
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,samo James ,Wade i Bosh na trici se 'pozivaju' na sut,tako da ne mozes reci da cijelom timu pustamo suteve...alemsa je napisao/la:@nezalaganje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.