Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jel to reko lenbias?Raul_64 je napisao/la:"...Nemojmo zaboraviti da je on nosio torbe Jamesu..."
No , lenbias citirao ljubitelja San Antonia..Carlo je napisao/la:jel to reko lenbias?Raul_64 je napisao/la:"...Nemojmo zaboraviti da je on nosio torbe Jamesu..."
Ne znam šta čekaju, ja očekujem ban evo već godina dana imaMickoSAS je napisao/la:Joj banujte ovo Carla stvarno mnogo troluje
ja sam to citirao samo jer je avdic smijesno izgovorio, cak sam to i napisao odma kada si se zapalio na taj moj citat , znas i samCarlo je napisao/la:jel to reko lenbias?Raul_64 je napisao/la:"...Nemojmo zaboraviti da je on nosio torbe Jamesu..."
XConTroL7 je napisao/la:sta im ucinise xD al neshvatljiva igra lebrona , prelose
Nije tocno.BIHfan je napisao/la:Ja kad sam rekao da su ovi Spursi jaci od Pacersa 10 puta bio sam ismijavan, a evo sad ispostavlja se da je tacno.
Naravno da ce zavrsiti u 6, Miami je nemocan, Spursi dominiraju. Green MVP finala.Lillard je napisao/la:Nije tocno.BIHfan je napisao/la:Ja kad sam rekao da su ovi Spursi jaci od Pacersa 10 puta bio sam ismijavan, a evo sad ispostavlja se da je tacno.
Na stranu ova fantasticna utakmica od strane Spursa. Ali tu jos nista nije gotovo. Pacersi su usli u sedmu, ovo mozda zavrsi u sest![]()
Pacercima fali samo play sa kontrolom lopte.LBJ MVP je napisao/la:U 5 završava.
Smiješno je porediti Pacerse sa Spursima,Pacersi su slabiji i od Grizzliesa,davno smo to zaključili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.