HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Evo Alane ako misliš da je sve bilo regularno u Trebinju i da Zrinjski ne zaslužuje prvo mjesto, reci mi molim te koji to klub zaslužuje i koji je to klub ove sezone pokazao više od nas?
- *D-i-N-O-V-i-Ć*
- Kontakt:
Marin je upravu...
Ja sam gledao kad je Zrinjski igrao protiv Brage i igrali su pravo europski fudbal....
Nažalost nemožeš znat kako ko igra u ovoj našoj PL kad nema Tv prijenosa, ali nesumnjam da su zasluženu na prvom mjestu jer budi te realni imaju puno više bodova od svijuh a nemogu kupit svaku tekmu jer bi onda bankrotirali...
hehe
Ja sam gledao kad je Zrinjski igrao protiv Brage i igrali su pravo europski fudbal....
Nažalost nemožeš znat kako ko igra u ovoj našoj PL kad nema Tv prijenosa, ali nesumnjam da su zasluženu na prvom mjestu jer budi te realni imaju puno više bodova od svijuh a nemogu kupit svaku tekmu jer bi onda bankrotirali...
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
- antipolitika
- Kontakt:
e da ima tv prijenos,manje bi bilo ovih cerdaca alena kako vec...
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
a smirili bi mi tenzije brate nego ovaj čargaš alan mori puno.Ta na ovom forumu ima mali miliončoć tema a on se dopovezo ove.Samo izaziva ćoek,nije dobar sekunde majke mi!csh je napisao/la:Smirite tenzije,nastavite raspravu u normalnom tonu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Naravno da ne mislim da je sve bilo regularno u Trebinju.Leotar je kupio,a zrinjski je prodao bodove.Koji klub zaslužuje prvo mjesto teško je reći,jer svi ili gotov svi namještaju.Lično bih volio vidjeti Slaviju na samom vrhu,ali realnost je drugačija.Marin je napisao/la:Evo Alane ako misliš da je sve bilo regularno u Trebinju i da Zrinjski ne zaslužuje prvo mjesto, reci mi molim te koji to klub zaslužuje i koji je to klub ove sezone pokazao više od nas?
Na ovoj temi sam često jer imam šta za reći o dotičnom klubu,a jesam li ja "dobar" ili nisam ne bih da raspravljam sa nekim ko ne vidi dalje od svog nosa.Eagles je napisao/la:a smirili bi mi tenzije brate nego ovaj čargaš alan mori puno.Ta na ovom forumu ima mali miliončoć tema a on se dopovezo ove.Samo izaziva ćoek,nije dobar sekunde majke mi!csh je napisao/la:Smirite tenzije,nastavite raspravu u normalnom tonu.
laku noć
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa bola ti ovdje trazis ima li igdje zapisana rijec Zrinjski pa da je oblatis,a siguran sam da nisi odgledao niti jednu utakmicu Zrinjskoga ove sezone.alan_cardec je napisao/la: Na ovoj temi sam često jer imam šta za reći o dotičnom klubu,a jesam li ja "dobar" ili nisam ne bih da raspravljam sa nekim ko ne vidi dalje od svog nosa.
Ja ti savijetujem da napravis temu po nazivu "anti-simpatizeri Zrinjskog" i evo ja ti se kunem da je necu ni otvarati.
Ta ja nikad ne ulazim na teme drugih klubova na ovom forumu jer iskreno nemam sta pametno napisat posto ne gledam tekme ostalih klubova,a nebi ni ti trebao jer nemas nista reci o "doticnom klubu"kao sto ni dosada nisi iznjeo niti jednu cinjenicu nego laprdas bezze.
Laku noc!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako laprdam jednostavno nemoj odgovarati na moje komentare i kraj.Eagles je napisao/la:Pa bola ti ovdje trazis ima li igdje zapisana rijec Zrinjski pa da je oblatis,a siguran sam da nisi odgledao niti jednu utakmicu Zrinjskoga ove sezone.alan_cardec je napisao/la: Na ovoj temi sam često jer imam šta za reći o dotičnom klubu,a jesam li ja "dobar" ili nisam ne bih da raspravljam sa nekim ko ne vidi dalje od svog nosa.
Ja ti savijetujem da napravis temu po nazivu "anti-simpatizeri Zrinjskog" i evo ja ti se kunem da je necu ni otvarati.
Ta ja nikad ne ulazim na teme drugih klubova na ovom forumu jer iskreno nemam sta pametno napisat posto ne gledam tekme ostalih klubova,a nebi ni ti trebao jer nemas nista reci o "doticnom klubu"kao sto ni dosada nisi iznjeo niti jednu cinjenicu nego laprdas bezze.Laku noc!
doviđenja,prijatno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mirko Hrgovic dolazi u Zrinjski?!!!!!!!!
Uprava sve demantuje ali...
Uprava sve demantuje ali...
"Mirko Hrgović na zimu će obući dres Zrinjskog!" izjavio je za portal "****" izvor iz mostarskih Plemića, koji je želio ostati anoniman. Bivši reprezentativac BiH bi prema riječima našeg sagovornika trebao imati status posuđenog igrača, kojeg bi Dinamo Zagreb Plemićima na korištenje dao do kraja tekuće sezone.
Sam Hrgović ne krije svoje nezadovoljstvo statusom u Dinamu, kao i samom atmosferom koja je nastala njegovim dolaskom u Zagreb.
Svakako, Mirko Hrgović bi u slučaju prelaska u Zrinjski u mnogome ojačao tim pod vodstvom Dragana Jovića koji će ove godine, bar kako sada stvari stoje, biti novi šampion Premier lige BiH.
Sam Hrgović ne krije svoje nezadovoljstvo statusom u Dinamu, kao i samom atmosferom koja je nastala njegovim dolaskom u Zagreb.
Svakako, Mirko Hrgović bi u slučaju prelaska u Zrinjski u mnogome ojačao tim pod vodstvom Dragana Jovića koji će ove godine, bar kako sada stvari stoje, biti novi šampion Premier lige BiH.
Mirko Hrgović ni blizu Zrinjskog
Na pojedinim internet portalima jutros plasirana vijest o transferu/posudbi Mirka Hrgovića iz Dinama u Zrinjski 'zatekla' je ljude u mostarskom klubu. "Ja ništa o tome ne znam, ljudi u klubu ništa ne znaju. Ne znam iz kojih je razloga ta vijest plasirana...", kazao je za **** trener Zrinjskog Dragan Jović.
Možda je najbolje odmah staviti točku, jer čini se da u ovom slučaju samo ima dima, ali definitivno ne i vatre.
Ma kako za sve navijače Zrinjskog lijepo izgledala realnost, u kojoj 'Plemićima' sva konkurencija u domaćem prvenstvu gleda u leđa, kako lijepo zvučala ugledna imena koja se dovode u vezu sa Zrinjskim, ipak su igrači iz najboljih hrvatskih klubova preskupi za bh pojmove.
Na pojedinim internet portalima jutros plasirana vijest o transferu/posudbi Mirka Hrgovića iz Dinama u Zrinjski 'zatekla' je ljude u mostarskom klubu. "Ja ništa o tome ne znam, ljudi u klubu ništa ne znaju. Ne znam iz kojih je razloga ta vijest plasirana...", kazao je za **** trener Zrinjskog Dragan Jović.
Možda je najbolje odmah staviti točku, jer čini se da u ovom slučaju samo ima dima, ali definitivno ne i vatre.
Ma kako za sve navijače Zrinjskog lijepo izgledala realnost, u kojoj 'Plemićima' sva konkurencija u domaćem prvenstvu gleda u leđa, kako lijepo zvučala ugledna imena koja se dovode u vezu sa Zrinjskim, ipak su igrači iz najboljih hrvatskih klubova preskupi za bh pojmove.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hrgovic bi trebao doci kao posudba i to samo na pola godine tj do kraja sezone.Istina Dragan Jovic sve demantuje.Kevin je napisao/la:Mirko Hrgović ni blizu Zrinjskog
U ovom trenutku je prioritet zadrzat Zizovica dok ce Nikolic po svemu sudeci u Dinamo Tiranu(Baka ga zeli dovest) i Đuric u Zvijezdu ali i to mi je malo cudno jer sam negdje procitao da je Đuric najvrijedniji igrac Zrinjskog i ako ode vjerovatno ce otici izvan granica.
- antipolitika
- Kontakt:
Iskreno ,al iskreno ovo je gluplja izjava od one da ce Djuric u Zvezdu iz gradačca...Stvarno isto kao sto bi Mandzukic vjerovatno pristao otici iz Dinama u Zadar...Ljudi svasta pisu a dok se neka uprava ne izjasni i ne objavi transfer nista nije vrijedno spomena.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Ma **** to nadjem neke podatke na netu ili novinama i prenesem ih onako bezze da raja ima o cemu raspravljat.Evo maloprije sam procitao na portalu Zrinjski.info u intervjuu sa trenerom Zrinjskog Draganom Jovicem da se dogovara prijateljska utakmica sa Hajdukom na Poljudu (Jovic kaze da su uprave oba kluba izrazile zelju za utakmicom te se samo treba odredit termin utakmice) a u pregovorima su i sa Zagrebackim Dinamom.antipolitika je napisao/la:Iskreno ,al iskreno ovo je gluplja izjava od one da ce Djuric u Zvezdu iz gradačca...Stvarno isto kao sto bi Mandzukic vjerovatno pristao otici iz Dinama u Zadar...Ljudi svasta pisu a dok se neka uprava ne izjasni i ne objavi transfer nista nije vrijedno spomena.
- antipolitika
- Kontakt:
Te dvije utakmice bi bas volio pogledati i viditi dali postoji velika razlika ja sam ubjedjen da NE i da Zrinjski s trenutnim sastavom bi odlicno parirao i Dinamu i Hajduku.
Takodjer Jovic je u tekstu spomenuo da je Zrinjskom najblizi Jure Ivankovic iz posusja odlican veznjak koji je postigao ove sezone par eurogolova ,ima nesto u tom prezimenu Ivankovic?:)
Takodjer Jovic je u tekstu spomenuo da je Zrinjskom najblizi Jure Ivankovic iz posusja odlican veznjak koji je postigao ove sezone par eurogolova ,ima nesto u tom prezimenu Ivankovic?:)
Jasta jos kad bi Nikolic,Zizovic i Đuric ostali bilo bi drama,za Damira Dzidica ne bih volio da se vrati jer mislim da u ligi ima puno boljih stopera od njega a ako se ijedan Džida bude vracao Pod Bijeli Brijeg ja bi najvise volio da to bude Ivo.A ovo za utakmicu na Poljudu,pa kad(ako)je bude bit ce to pravi spektakl ocekujem barem 15-20 tisuca na tribinama.antipolitika je napisao/la:Te dvije utakmice bi bas volio pogledati i viditi dali postoji velika razlika ja sam ubjedjen da NE i da Zrinjski s trenutnim sastavom bi odlicno parirao i Dinamu i Hajduku.
za Juru ti neznam...asd zavisi bi li prije u Široki ili Zrinjski...ali Široki ga je malo zezno pa bi mogao i u Zrinjski..inače odličan igrač dobar dečko..znam ga...antipolitika je napisao/la:Te dvije utakmice bi bas volio pogledati i viditi dali postoji velika razlika ja sam ubjedjen da NE i da Zrinjski s trenutnim sastavom bi odlicno parirao i Dinamu i Hajduku.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- antipolitika
- Kontakt:
Costa u Zrinjskom!
ODakle ti to? Nigdje nisam pročitao ništa o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.