Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: Serie A
covjece saberi se i razmisli u kakvoj ligi balotelli igra i ko mu je konkurencija, a u kakvoj ligi je totti igrao i ko mu je bio konkurencija 

- francobaresi
- Kontakt:
Sabran sam ja poprilično , opet te priče o ligi i ponovno nostalgija . Liga je takva kakva je , za sve je ista .Evil Genius II je napisao/la:covjece saberi se i razmisli u kakvoj ligi balotelli igra i ko mu je konkurencija, a u kakvoj ligi je totti igrao i ko mu je bio konkurencija
I opet kažem da nemam ništa protiv Tottia , uvijek sam govorio da je to fantastičan igrač ali je prgav .
Isto kažem i za Maria , zna napraviti glupost ali je fantastičan igrač i može biti samo bolji . Vjerujem da bi ga puno trenera širom svijeta uvijek rado vidjeli u svojoj ekipi .
Edit: Nesto vezano za cijelokupnu temu .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
nostalgija i prgavost igraca nisu tema danasnje emisije,

napisao si neistinu (usudio bih se reci cak i glupost) u vezi tottija koju sam morao komentarisati i to je tofrancobaresi je napisao/la:Nijedan od njih nije bio ni blizu Balotellia , mislim na vrijeme kad su imali 22 godine

- francobaresi
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje mišljenje . Sve poštujem , sa nekima se slažem a sa nekima ne . Sve je to dio života i ovog foruma .Evil Genius II je napisao/la:nostalgija i prgavost igraca nisu tema danasnje emisije,napisao si neistinu (usudio bih se reci cak i glupost) u vezi tottija koju sam morao komentarisati i to je tofrancobaresi je napisao/la:Nijedan od njih nije bio ni blizu Balotellia , mislim na vrijeme kad su imali 22 godine

I opet ću ponoviti i stojim pri tome , da od ovih igrača koje smo gore spominjali nijedan nije bio bolji sa 22 god. od Maria . Eto Totti je imao odličnu sezonu ali ništa lošiju nije imao ni Mario , doduše ovaj drugi dio je bio odličan , u prvom dijelu je više sjedio na klupi nego što je igrao .

Di Natale se proslavio tek kad je ušao u kasne 20-e , Klose je također tek sa 25 godina došao u neki veći klub , to je bio Werder i tu je krenuo njegov uspon . Millito je došao u Evropu sa 23-24 godine i to Genou gdje je imao solidnu prvu sezonu i odličnu drugu kada je zabio 20-ak golova . I onda je otišao u Zaragozu gdje je igrao dobro , zatim povratak 2008 godine u Genou i tad je doživio potpunu eksploziju i dostigao je jedan novi nivo .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ovaj tvoj nece ni dozivjet 30,,,roknut ce njega neko vec do 27 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
da se malo igramo:
STA CE SE OD OVOGA OSTVARITI?

evo od mene za pocetak
5,6,11,13,14
STA CE SE OD OVOGA OSTVARITI?

evo od mene za pocetak

5,6,11,13,14
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
Po meni ovo izgleda da svi dovode pojačanja a Inter ..Gilardino,Basta ? ako iole Nainggolana uspiju dovest bit ce dobro ..
Napoli bi se najbolje pojačao kad bi im 12 i 1 dosli .. zatim Juve, Milan pa Roma
Napoli bi se najbolje pojačao kad bi im 12 i 1 dosli .. zatim Juve, Milan pa Roma
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
stavice mu neko drogu u heroinadointer je napisao/la:ovaj tvoj nece ni dozivjet 30,,,roknut ce njega neko vec do 27

meni Basta uopste nije los(ima boljih da se razumijemo,ali u Interu ih ima puno gorih,dakle za Inter bi bio pojacanje),,Inter je vec doveo Icardija kojeg je platio 13 miliona i nije na slici,Campagnara,,,jos da dodju Nainggolan i Gilardino da zamijeni Milita dok ne ozdravi u potpunosti(prica se danas o Osvaldu) to uopste ne bi bilo lose,,
Diego Novaretti (28) je stoper koji dolazi u Lazio .. izgleda da je Mancini tražio njega i Man City ga je blokirao, međutim Pellegrini je otkazao taj transfer .. Lotito se ubacio strateški i doveo ga za 0€ logično 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- francobaresi
- Kontakt:
Ovako ja vidim rasplet mercata za tri ekipe koje su usle u LP-a odnosno play-off , samo ću spomenuti "kapitalce" koje bi ti klubovi mogli dovesti .
Juventus - Oggbona i Jovetić
Napoli - Gomez
Milan- Tevez i Pastore
Juventus - Oggbona i Jovetić
Napoli - Gomez
Milan- Tevez i Pastore
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja kontam da bi Fiorentina mogla doci do Gomeza a da ce Napoli zavrsiti sa Dzekom a doci ce im i Quagliarella.
U Milan idu Matri i Pastore.
U Inter ide Osvaldo.
U Juventus dolazi Jovetic, Tevez, Ogbonna
U Milan idu Matri i Pastore.
U Inter ide Osvaldo.
U Juventus dolazi Jovetic, Tevez, Ogbonna

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ne zaboravite Llorentea 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Kakva ekipa.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0826_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - direktan link

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0826_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - direktan link
- francobaresi
- Kontakt:
Ovakve ekipe su za mene prava Serie A , danas je to dosta tužnije i lošije . Ali bit' će bolje aBd.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Tottenham slao ponudu od 20 miliona za Guarina ali Inter to odbio.
Di Marzio kaze da je Napoli napravio kontakt sa Valenciom u vezi Ramia.
Gazzetta kaze da je Napoli zainteresovan za Strootmana
Di Marzio kaze da je Napoli napravio kontakt sa Valenciom u vezi Ramia.
Gazzetta kaze da je Napoli zainteresovan za Strootmana
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
PSG nudi 30 milki za Hernanesa
da znam da će Lotito za te pare pojačati ekipu, sad bih ga prodao 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- francobaresi
- Kontakt:
Milion špekulacija , a niko nikoga ne dovodi . Ludnica u Serie A odnosno ovu ludnicu prave mediji u Italiji . 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
novi kolačić

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Dres Parme gdje je pisalo Parmalat kao sponzor je moj prvi dres u životu. Uvijek mi je Parma najdraža bila u SA i dan danas je. Koji su samo majstori igrali u toj ekipi, šteta radi finacijskim problema ali vratiti će se oni opet u sami vrh 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.