FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitanje je koliko ima para u klubu za pojacanja, tako da ja licno ne ocekujem nista specijalno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za E Colica imamo ponudu moguce da zaradimo na njemu! Majke mi ovaj Smajic je fin i korektan insan, sad mu citam intervjue i zaista steta sto nije pokazao koliko moze kod nas!Guvo je napisao/la:Otisi: Antolovic, Bukvic, Karic, Smajic, Bogicevic vjerovatno i ja bih volio jos E. Colica nabit nogom to bi bilo extra.zlatandr je napisao/la:Moze li neko napisati koji su nas sve igraci napustili od kraja sezone? Unaprijed hvala.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jbg, nije se dalo covjeku nikako. Neka mu je sa srecom u nastavku karijere..pile87 je napisao/la:Za E Colica imamo ponudu moguce da zaradimo na njemu! Majke mi ovaj Smajic je fin i korektan insan, sad mu citam intervjue i zaista steta sto nije pokazao koliko moze kod nas!Guvo je napisao/la:Otisi: Antolovic, Bukvic, Karic, Smajic, Bogicevic vjerovatno i ja bih volio jos E. Colica nabit nogom to bi bilo extra.zlatandr je napisao/la:Moze li neko napisati koji su nas sve igraci napustili od kraja sezone? Unaprijed hvala.

-
- Kontakt:
Nesto ne pamtim kad je vako zatisije bilo o dolasku/dolascima igraca !!! Il se fakat nema para il Amar suti i muti nesta od toga dvoje jest 100% 

Ma vi stvarno niste normalni !!!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Iz price se moze zakljucit da je Smajic trebao ici u Ajax il Fejnord al eto razloga sto nije! Ipak hvala mu !
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam,volio bih da se nesto pocne desavati.Kako to vec zadnjih godina standardno ide,pripreme pocinju a mi kao klub nemamo ni predstavu o igrackom kadru.Imamo nekoliko odlazaka za sada od igraca kojima su uglavnom istekli ugovori.Za mene jedini vrijedan pomena je Antolovic,kojeg cemo kvalitetom tesko nadoknaditi,a ostalim igracima zelim sve najbolje u igrackoj karijeri i da zablistaju negdje drugo kada vec ovde nisu uspjeli.
Mozda izgubimo i Bogija.Uglavnom sve je ovo otislo za 0 KM . Da li cemo zatim uspjeti prodati nekoga od igraca koji su u izlogu,ni to se ne zna.Svaki od tih igraca ce za medije reci kako ima nekoliko dobrih ponuda,ali ja ne mislim da je to neka istina.Vidjecemo.Sezona u kojoj smo bili prvaci a da nismo uspjeli bar za sada zaraditi na prodaji eventualno jednog igraca.Druga sezona zaredom vec tako prolazi.
Trenutni kadar je i vise nego siromasan.Prvo sto je zasicen nase lige,a drugo sto je fakat siromasan.Dva bisera Zola i Kvesic su izgubljeni za prvu polusezonu.Trenutno je Kjosevski junior nas jedini golman.Odbrana nam je neizvjesna,B.Colic fol ima neke ponude,Bogi i Vasilic bez ugovora,jedan ce garant otici,da li ce Kerla uspjeti vratiti svoje igre od nekada vrlo je neizvjesno,Cutuk je otisao,a valjda ce taj mali sa posudbe da se vrati,cime po meni kvalitetom nismo dobili nista osim nekog novog Cutuka.Dobro je da je mali igrao i bio standardan u tom nizeligasu,pa eto,bar je dobio malo iskustva u nogama i rutini.Lijevo je samo Urdinov,za kojeg se nadam da ce biti bolji kada prodje pripreme sa nama po prvi put.
Generalno odbrana neizvjesna skroz naskroz.
Vezni red onako.Imamo dosta mladih igraca.Zolotic povrijedjen jos dugo,Hasanovic,Tomic,Sadikovic,za Svraku se ne zna da li ostaje,Jamak je bio jako los u ovoj prosloj polusezoni,Bekric je van svake forme bio,Selimovic je tu,E.Colic se malo vratio s obzirom kakav je bio,ali i njemu je istekao ugovor,pitanje je sta ce biti sa njim,Brkovic bolestan i nedokazan u nasem dresu.Ima dosta veznjaka,ali ja konkretno samo u Tomicu vidim neku finu igru,da su neki u formi,moje razmisljanje bi bilo optimisticnije.Stanic ce se opet vozati od pozicije do pozicije,nekad odlican,nekad prelos,nekad izgubljen u poziciji,nekad maestralan na prirodnom mjestu.Polivalentan lik koji polako gubi svoju karijeru u nasem timu,jer mi se cini da skoro sve pozicije idu preko njegovih ledja,a on ipak nije toliki kvalitet da bi sve to mogao ponijeti u sebi na terenu.Mali Bajic je junior,tek treba vidjeti hoce li se snaci u seniorskom pogonu.
U napadu Adilovic,kojem se ne zna sudbina,Ara Hodzic koji je dobio radnu dozvolu i gubimo ga ako oni englezi samo daju mali jedan mig,Pehilj,koji je po meni nista posebno....i to je to....
Ovakvi pocinjemo pripreme.Pojacanja ni na vidiku ,odnosno niko nista nema pojma.Amar sigurno nesto kuha,sprema neke recepte u svojoj glavi,nadati se da ce nesto dobro pripremiti,jer ovaj kadar je iznemogao.O evropi uopste necu ni da pricm,jer cak i da ovi svi nabrojani ostanu,za evropu nema Zole,Stanica,B.Colica,Svrake,Kvesica....bez ovih igraca ni Veleza ne bi dobili,a kamoli da igramo u evropi.Iskreno se nadam da ce se nesto poceti desavati u nasu korist,pa evo neka pocne tako sa pripremama.
Mozda izgubimo i Bogija.Uglavnom sve je ovo otislo za 0 KM . Da li cemo zatim uspjeti prodati nekoga od igraca koji su u izlogu,ni to se ne zna.Svaki od tih igraca ce za medije reci kako ima nekoliko dobrih ponuda,ali ja ne mislim da je to neka istina.Vidjecemo.Sezona u kojoj smo bili prvaci a da nismo uspjeli bar za sada zaraditi na prodaji eventualno jednog igraca.Druga sezona zaredom vec tako prolazi.
Trenutni kadar je i vise nego siromasan.Prvo sto je zasicen nase lige,a drugo sto je fakat siromasan.Dva bisera Zola i Kvesic su izgubljeni za prvu polusezonu.Trenutno je Kjosevski junior nas jedini golman.Odbrana nam je neizvjesna,B.Colic fol ima neke ponude,Bogi i Vasilic bez ugovora,jedan ce garant otici,da li ce Kerla uspjeti vratiti svoje igre od nekada vrlo je neizvjesno,Cutuk je otisao,a valjda ce taj mali sa posudbe da se vrati,cime po meni kvalitetom nismo dobili nista osim nekog novog Cutuka.Dobro je da je mali igrao i bio standardan u tom nizeligasu,pa eto,bar je dobio malo iskustva u nogama i rutini.Lijevo je samo Urdinov,za kojeg se nadam da ce biti bolji kada prodje pripreme sa nama po prvi put.
Generalno odbrana neizvjesna skroz naskroz.
Vezni red onako.Imamo dosta mladih igraca.Zolotic povrijedjen jos dugo,Hasanovic,Tomic,Sadikovic,za Svraku se ne zna da li ostaje,Jamak je bio jako los u ovoj prosloj polusezoni,Bekric je van svake forme bio,Selimovic je tu,E.Colic se malo vratio s obzirom kakav je bio,ali i njemu je istekao ugovor,pitanje je sta ce biti sa njim,Brkovic bolestan i nedokazan u nasem dresu.Ima dosta veznjaka,ali ja konkretno samo u Tomicu vidim neku finu igru,da su neki u formi,moje razmisljanje bi bilo optimisticnije.Stanic ce se opet vozati od pozicije do pozicije,nekad odlican,nekad prelos,nekad izgubljen u poziciji,nekad maestralan na prirodnom mjestu.Polivalentan lik koji polako gubi svoju karijeru u nasem timu,jer mi se cini da skoro sve pozicije idu preko njegovih ledja,a on ipak nije toliki kvalitet da bi sve to mogao ponijeti u sebi na terenu.Mali Bajic je junior,tek treba vidjeti hoce li se snaci u seniorskom pogonu.
U napadu Adilovic,kojem se ne zna sudbina,Ara Hodzic koji je dobio radnu dozvolu i gubimo ga ako oni englezi samo daju mali jedan mig,Pehilj,koji je po meni nista posebno....i to je to....
Ovakvi pocinjemo pripreme.Pojacanja ni na vidiku ,odnosno niko nista nema pojma.Amar sigurno nesto kuha,sprema neke recepte u svojoj glavi,nadati se da ce nesto dobro pripremiti,jer ovaj kadar je iznemogao.O evropi uopste necu ni da pricm,jer cak i da ovi svi nabrojani ostanu,za evropu nema Zole,Stanica,B.Colica,Svrake,Kvesica....bez ovih igraca ni Veleza ne bi dobili,a kamoli da igramo u evropi.Iskreno se nadam da ce se nesto poceti desavati u nasu korist,pa evo neka pocne tako sa pripremama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne znam ja ocekujem da vise prodamo Svraku i Adila i da onda krenu pojacanja... to je i Amarova zamisao sigurno, aaa siguran sam da u glavi ima neke zanimljive igrace... uglavnom bice pojacanja sabura!
@boccaccio +1
Sutra je ta famozna prozivka pa ćemo "vidjeti na čemu smo". Doći će vjerovatno svi igrači ali nećemo dobiti odgovore na mnoga pitanja, i nećemo opet mnogo više znati (ko ostaje a ko ide) nego što sad znamo, obzirom da se razgovori sa mnogim igračima tek trebaju obaviti.
Sutra je ta famozna prozivka pa ćemo "vidjeti na čemu smo". Doći će vjerovatno svi igrači ali nećemo dobiti odgovore na mnoga pitanja, i nećemo opet mnogo više znati (ko ostaje a ko ide) nego što sad znamo, obzirom da se razgovori sa mnogim igračima tek trebaju obaviti.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
ja ipak mislim da Amar ceka izvlacenje parova za ligu prvaka,da vidi da li da pojaca ekipu i rizikuje ili da ostavi ove sad i da primimo kantu od nekoga jacegnime_tm87 je napisao/la:Ne znam ja ocekujem da vise prodamo Svraku i Adila i da onda krenu pojacanja... to je i Amarova zamisao sigurno, aaa siguran sam da u glavi ima neke zanimljive igrace... uglavnom bice pojacanja sabura!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ne vidim razlog sto i to cekao kad nam pojacanja svejedno trebaju i za ligu, da je jos lakse osvojim i onda sljedecu sezonu smo najvjerovatnije nosioci u drugom pretkolu.old school je napisao/la:ja ipak mislim da Amar ceka izvlacenje parova za ligu prvaka,da vidi da li da pojaca ekipu i rizikuje ili da ostavi ove sad i da primimo kantu od nekoga jacegnime_tm87 je napisao/la:Ne znam ja ocekujem da vise prodamo Svraku i Adila i da onda krenu pojacanja... to je i Amarova zamisao sigurno, aaa siguran sam da u glavi ima neke zanimljive igrace... uglavnom bice pojacanja sabura!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tokom svake pauze, svaki prijelazni rok, pa period priprema mene drma toliki optimizam. Pa čovječe, sjetimo se samo kako pratimo pripremne tekme, haman ko da su prvenstvene, ko je dao go, ko pripremio...
Ovaj put je nekako drugačije, sve kontam do mene je, obaveze, lični problemi, zdravlje ali onda vidim da nisam jedini, evo i boćaćo ne puca od optimizma, ostali mudro šute dok neki neosnovano lože raju.
Pričam s jaranom neki dan, kako dići raju, kako uopšte stvoriti euforiju u ljetnjoj pauzi ako se ne desi neka prekretnica. Čime ćemo motivirati raju za godišnje ulaznice, Europom koje se bojimo više nego ikad?
Ne pamtim kad je bilo više odlazaka a manje priče o konkretnim zamjenama, nešto je truhlo ili će nas Amar fakat obradovati. S druge strane kako očekivati da nas obraduje, kasa prazna, Džeko izgleda nigdje ne mrda, prodaja ne ide, stvarno će nam trebati jedno malo čudo.
No, ne treba padati u depresiju, upravo ovakve situacije znaju biti prekretnica u pozitivnom smislu, prilika da neki od igrača koje imamo eksplodira i zamjeni ove koji su otišli, prilika da se možda i mi navijači uozbiljimo kad vidimo da klub opet grca u problemima.
Bit će zanimiljvio sutra iako mislim da će se više stvari desiti krajem prijelaznog roka kao i obično...
Ovaj put je nekako drugačije, sve kontam do mene je, obaveze, lični problemi, zdravlje ali onda vidim da nisam jedini, evo i boćaćo ne puca od optimizma, ostali mudro šute dok neki neosnovano lože raju.
Pričam s jaranom neki dan, kako dići raju, kako uopšte stvoriti euforiju u ljetnjoj pauzi ako se ne desi neka prekretnica. Čime ćemo motivirati raju za godišnje ulaznice, Europom koje se bojimo više nego ikad?
Ne pamtim kad je bilo više odlazaka a manje priče o konkretnim zamjenama, nešto je truhlo ili će nas Amar fakat obradovati. S druge strane kako očekivati da nas obraduje, kasa prazna, Džeko izgleda nigdje ne mrda, prodaja ne ide, stvarno će nam trebati jedno malo čudo.
No, ne treba padati u depresiju, upravo ovakve situacije znaju biti prekretnica u pozitivnom smislu, prilika da neki od igrača koje imamo eksplodira i zamjeni ove koji su otišli, prilika da se možda i mi navijači uozbiljimo kad vidimo da klub opet grca u problemima.
Bit će zanimiljvio sutra iako mislim da će se više stvari desiti krajem prijelaznog roka kao i obično...
Ja bi volio vidjet nekog od maladih reprezentativaca u nasem dresu, ostalo iz nase lige ne zasluzuje ni pomena bolje gurat juniore nego parmake sa strane.
Ovi Jagodicevi momci su potencijal i buducnost od kojih bi klub mogao da zivi i kad pocnemo takve igrace dovoditi moci ce se reci da napredujemo u pravom smjeru, te krecemo stopama Partizana i Dinama.
Ovi Jagodicevi momci su potencijal i buducnost od kojih bi klub mogao da zivi i kad pocnemo takve igrace dovoditi moci ce se reci da napredujemo u pravom smjeru, te krecemo stopama Partizana i Dinama.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Najbolji nacin zarade i uspjeh klubu,kako igrama tako i financiski !!!propuh je napisao/la:Ja bi volio vidjet nekog od maladih reprezentativaca u nasem dresu, ostalo iz nase lige ne zasluzuje ni pomena bolje gurat juniore nego parmake sa strane.
-
- Kontakt:
Koliko vidim, Ara, Sadiković i Kjosevski su na MI u Mersinu. To je negdje do kraja ovog mjeseca tako da ih nema na pripremama do tada.
Još nažalost nismo u situaciji da kupimo sve što valja u našoj zemlji. Amarova politika ne dozvolava ugovore na 6 mjeseci, ili godinu dana. Isto tako Amar ne želi igračima obečati ono što se ne mže ispuniti, tako da ne očekujem ovaj prelazni rok igrače tipa Duljevića i Arežine. Jer i realno trebali bi nešto i keša dati. Igrača će sigurno doći, samo ćemo vidjeti ko. Otišlo je već par igrača, još će otići, samim tim oslobođeno je malo finansija za plate, i realno je očekivati neke dolaske.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Interesuje me kako moze porast koeficijent ako Zeljo ispane odmah u prvom krugu kvalifikacijaElegant je napisao/la:Ne vidim razlog sto i to cekao kad nam pojacanja svejedno trebaju i za ligu, da je jos lakse osvojim i onda sljedecu sezonu smo najvjerovatnije nosioci u drugom pretkolu.old school je napisao/la:ja ipak mislim da Amar ceka izvlacenje parova za ligu prvaka,da vidi da li da pojaca ekipu i rizikuje ili da ostavi ove sad i da primimo kantu od nekoga jacegnime_tm87 je napisao/la:Ne znam ja ocekujem da vise prodamo Svraku i Adila i da onda krenu pojacanja... to je i Amarova zamisao sigurno, aaa siguran sam da u glavi ima neke zanimljive igrace... uglavnom bice pojacanja sabura!
Babo sredio
A ove godine cemo biti prijatno iznenadjenje u LS...
A ove godine cemo biti prijatno iznenadjenje u LS...
- zeljo4life
- Kontakt:
Vrijeme je da se malo osvjezi ekipa...hvala bogu na odlascima bice i dolazaka...neizmjerno mi je drago sto cemo gledati (ja se nadam) nase mlade fudbalere oove godine u ekipi.A ja ne znam sto se ovdje pojedini trzaju na ova desavanja u Zelji,fino je Greda rekao,bice cistka na kraju sezone i evo je...
Amare hvala ti...
Fino, gleda se zadnjih 4,5 godina, a kada si prvak i ucestvujes u LP raste ti koeficijent za 1.2 tako nesto.nusko je napisao/la: Interesuje me kako moze porast koeficijent ako Zeljo ispane odmah u prvom krugu kvalifikacija
Sa obzirom da 2 godine imamo 0 samom pojavom nam raste koeficijent.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921