FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2013, 16:47

vendeta87 je napisao/la:A Perez-a sto se porvaljuje, koji je to glupan. On je dosao nesto pametovati o Bajernu. Pa zna se da u Njemackoj nije moguce privatizovati klub, tj moze se privatizovati maksimalno 50%-1 dionica a ostatak znaci 50%+1 dionica mora ostati u vlasnistvu clanova- navijaca. A Perez-u koji je vlasnik pravog fasistickog kluba (treba ogledati historiju kada je Franco bio na vlasti u Spaniji sta se radilo) bi bilo bolje da cuti.

8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jun 2013, 17:39

Bayerns Verteidiger muss zum vierten Mal am Kreuzband operiert werden. Die nächste Saison ist quasi gelaufen, die WM wohl futsch.
:( :(

Iako je jos rano, ali mislim da bi to bilo to sto se tice njegove karijere na vrhunskom nivou...Velika steta. Ubuduce ce moci igrati jos jedino u klubovima koji se bore za ulazak u Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2013, 17:42

Prva povrede okej, desi se svakome. No očigledno je nešto potpuno pogrešno uradio nakon tih 6 mjesec gdje se opet povrijedio. Jedino ako je druga noga u pitanju onda može reći zbogom fudbal kod Bayerna.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 jun 2013, 18:19

amerosm je napisao/la:
Bayerns Verteidiger muss zum vierten Mal am Kreuzband operiert werden. Die nächste Saison ist quasi gelaufen, die WM wohl futsch.
:( :(

Iako je jos rano, ali mislim da bi to bilo to sto se tice njegove karijere na vrhunskom nivou...Velika steta. Ubuduce ce moci igrati jos jedino u klubovima koji se bore za ulazak u Bundesligu.
Nažalost u ovom slučaju stvarno ne mogu biti optimista. Ovo bi mogla biti najveća sportska tragedija u Bayernu uz onu Deislerovu. Samo što Badstuber je osvojio trofeje i to značajne, a kod onog dubla u svojoj debitantskoj sezoni je imao značajan udio.
Za njega je najbitnije sad da ne klone duhom, da psihički ostane jak. Pa Bože moj, vidjet ćemo. Nada postoji. Naredna sezona je propala, ali treba se kvalitetno oporavit, pa onda polako pokušat se vratit, prvo samom fudbalu, a onda razmišljat tek o visokom nivou. A Bayern će mu pružit 100 % podršku u svakom pogledu, pa mu to ba dosta znači.
A žao će mi biti za njega ako se ne uspje vratit na teren, on je 100 % Bayern, lik koji je identifikacijska figura kluba uz Muller, Schweinija, Lahma...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2013, 21:13

Pizza produzio do 2014-e :!: 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jun 2013, 21:36

thulkazal je napisao/la:vala ako su ga operisali oni koji su operisali Owen-a onda mu se crno piše ...

slika

ispade tako :(

Klare

Post Postao/la Klare » 11 jun 2013, 22:54

Badstuber. :(
Ako se potvrdi da se neće moći vratiti biće šteta velika,
veliki igrač, borac, u punom smislu Bayern, naše dijete...

Ako ništa ostaje mu ta materijalna utješna satisfakcija...

sada se vjerovatno čekaju pripreme da se vidi koliko Pep može računati na Kirhofa i Bujtu,
a ukoliko bude bilo potrebe shodno tome bez prevelikog naglabanja dovesti će se klasa što se te pozicije tiče...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 jun 2013, 00:27

Fiorentina se dogovorila sa Gomom oko njegove plate,al zabari hoce da dovedu Gomeza za kikiriki i puno im da plate 20-25 milki. :evil:

Eh evo im qurac 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 jun 2013, 01:25

Ja koliko sam danas razumio stanje Badstubera, nije u pitanju nikakva povreda nego ce mu se iz lijeve noge izvaditi neki dio patele i prebacitii u desnu (tu je ukoliko mu je desna noga povriedjena)...
Mislim da je to jedan rutinski zahvat kako bi mu samo malo ojacali koljeno povrijedjene noge...
Mislim da nije nista opasno u pitanju i da prognoze ostaju iste kao i prije nekoliko sedmica kada se dogodila ta druga operacija.

Uostalom imat ce on jos najmanje 2 ili tri operacije dok malo zarastu rupe od prve operacije...
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jun 2013, 01:30

proFCB je napisao/la:Ja koliko sam danas razumio stanje Badstubera, nije u pitanju nikakva povreda nego ce mu se iz lijeve noge izvaditi neki dio patele i prebacitii u desnu (tu je ukoliko mu je desna noga povriedjena)...
Mislim da je to jedan rutinski zahvat kako bi mu samo malo ojacali koljeno povrijedjene noge...
Mislim da nije nista opasno u pitanju i da prognoze ostaju iste kao i prije nekoliko sedmica kada se dogodila ta druga operacija.

Uostalom imat ce on jos najmanje 2 ili tri operacije dok malo zarastu rupe od prve operacije...
Upravi si sve to sto si napisao, ali time isto tako slabi lijevo koljeno koje je u potpunosti zdravo...
Doktori mu u SAD-u i Njemackoj savjetuju da presade taj dio patele od mrtvog covjeka, ali Badstuber to odbija.

Pitam se zar covjek moze biti toliko GLUP ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 01:33

To je to od Holgera ;)

Nisam pesimista, no mislim da on neće više biti ni blizu igrač kao prije. Može imati znanja, no ako tijelo nije spremno 100% džabe sve.

I ja sam čitao za mrtvace. Gadno zvuči, razumijem ga u neku ruku, ali kako se vrše transplatacije srca, jetre itd

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 12 jun 2013, 09:17

Hm, ne bih se složio s tvojom konstantacijom. Holger je veliki borac na terenu, ali i izvan njega. Očekujem ekstremno brz povratak, i pružanje još boljih partija za FCB. Rutinski zahvat, ništa više.

Inače, jučer je i Pizza produžio ugovor:

http://espanol.upi.com/Deportes/2013/06 ... 370886474/" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 jun 2013, 10:03

CroCHEF je napisao/la:Hm, ne bih se složio s tvojom konstantacijom. Holger je veliki borac na terenu, ali i izvan njega. Očekujem ekstremno brz povratak, i pružanje još boljih partija za FCB. Rutinski zahvat, ništa više.
Nebitno koliko je borac, ako bude imao staklena koljena, pa bude sklon povredama. Dzaba mu sve onda. Taj zahvat jest rutinski za izvesti, ali nemoj ga mijesati sa odstranjivanjem slijepog crijeva kod covjeka, gdje nakon istog zivis kao da ga nikad nisi ni imao, ovaj ce sigurno osjetiti nedostatke u koljenima.
amerosm je napisao/la:Upravi si sve to sto si napisao, ali time isto tako slabi lijevo koljeno koje je u potpunosti zdravo...
Doktori mu u SAD-u i Njemackoj savjetuju da presade taj dio patele od mrtvog covjeka, ali Badstuber to odbija.

Gdje si citao to za mrtvog covjeka,ak mi mozes dat link?
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jun 2013, 12:40

proFCB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Upravi si sve to sto si napisao, ali time isto tako slabi lijevo koljeno koje je u potpunosti zdravo...

Gdje si citao to za mrtvog covjeka,ak mi mozes dat link?
Evo ti link...

http://www.bild.de/sport/fussball/holge ... .bild.html

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2013, 13:01

Treba se boriti.
Robbenu su se povrede bile popele na vrh ... pa nije odustajao i vratio se u zivotnu formu.
Badi je mlad, sa dobrim doktorskim timom bi u najboljim igrackim godinama trebao opet imati kvalitet za Elf i Bayern.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 jun 2013, 14:46

BadrHari je napisao/la:Treba se boriti.
Robbenu su se povrede bile popele na vrh ... pa nije odustajao i vratio se u zivotnu formu.
Badi je mlad, sa dobrim doktorskim timom bi u najboljim igrackim godinama trebao opet imati kvalitet za Elf i Bayern.
Bravoo,bravo, sigurno je da ce doc. Wohlfahrt ga osposobiti bas kao sto je i Robben-a a na kraju krajeva i Bolt-a. Iako se ne radi ni o slicnim povredama, mislim da ce Strudla biti ponovno u nasem kadru!
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 15:52

Arjen se povrijeđivao po 2-3 sedmice, max 2 mjeseca.

Holgerova povreda traje i trajati će ukupno godinu i 4 mjeseca s tim da se tada tek vraća lakšim treninzima. Znači godina i pol sigurno. Mnogi igrači su se vraćali nakon tih povreda no nisu bili isti od Owen-a, Valerona, Hargreavsa itd.

Sretno njemu, ja mu sve najbolje želim u karijeri no u ovom slučaju sam pesimista.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 12 jun 2013, 15:56

Stvarno su nedokazni... :?

Početkom sedmice iz Borussije je saopćeno da ovog ljeta neće prodati poljskog reprezentativca Bayernu iz Münchena, što je izazavalo nezadovoljstvo kod Lewandowskog koji tvrdi da mu je Watzke obećao da će ga pustiti ako neki klub ispuni uvjete za kupovinu, prenosi Goal.com.

Međutim, izvršni direktor Dortmunda je odbacio Poljakove tvrdnje.

"Nikada nisam Lewandowskom rekao nešto slično, ili mu davao bilo kakva druga obećanja. To je sve što mogu reći po tom pitanju", izjavio je Watzke za "Bild".

Lewandowski ima važeću ugovor s Dortmundom do juna 2014. godine, ali želi promjeniti sredinu već ovog ljeta i vjeruje da će mu to na kraju poći za rukom.

"Znam tačno šta su mi rekli. Nadam se da će se situacija uskoro razriješiti", kazao je napadač.

Iako Borussia ne želi prodati Poljaka Bayernu, Watzke je priznao da bi ga mogao prodati u neki drugi klub. Osim Bayerna, interesovanje za Poljaka iskazali su Real Madrid, Juventus i Manchester United.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 15:58

Jašta, svugdje mu je bolje nego što je to Bayern 8-)

Lijepi strah.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 12 jun 2013, 16:11

Neutral je napisao/la:Jašta, svugdje mu je bolje nego što je to Bayern 8-)

Lijepi strah.
Ma moj Neutral djaba ljudima pricat kad su tvrdoglavi na kraju ce nama doci djaba. :D ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.