FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2013, 11:32

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2013, 11:34

Sa Smajicem nece biti produzenja ugovora... Ostace mi vjecita enigma bili sta napravio da je ostao bar jos godinu ali treba vjerovati Amaru i njegovim procjenama!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 12 jun 2013, 11:42

pile87 je napisao/la:Sa Smajicem nece biti produzenja ugovora... Ostace mi vjecita enigma bili sta napravio da je ostao bar jos godinu ali treba vjerovati Amaru i njegovim procjenama!
jel to znači da će dovesti nekog ili će samo dovodit ako neko za keš ode

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 12 jun 2013, 11:45

Po meni Smajic je samo dobro odigrao evropu, a sto se tice lige momak je stalno povrijeden gubljenje vremena, jer je lohotan skroz..povrede kad krenu gotovo je to zato ga je Amar pustio.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2013, 11:46

Zekoo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Sa Smajicem nece biti produzenja ugovora... Ostace mi vjecita enigma bili sta napravio da je ostao bar jos godinu ali treba vjerovati Amaru i njegovim procjenama!
jel to znači da će dovesti nekog ili će samo dovodit ako neko za keš ode
A ko bi ga znao, vjerujem da Amar ima plan kako dalje. Smajic i nije nesto posebno igrao tako da vjerovatno njegovo mjesto zauzima neko mladji ko je stigao iz juniorkog pogona i kome se otvara prostor da dobije neku minutzu i pokaze da moze napredovati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 12 jun 2013, 12:02

Predpostavljem da su mnogi gledali jučerašnju tekmu mladih reprezentativaca protiv Albanije. Po mom mišljenju bili bi nam pravo pojačanje u napadu Duljević i Mešanović. Faktički su sami pobjedili Albance. Mislim da obojici ističe ugovor. Duljević je visoki centarfor kakve preferira Amar, a Mešanović ima brzinu u napadu, upravo ono što nam nedostaje u ekipi. Bilo bi bez veze da recimo Duljević ode u sarajevo, a bez da smo ga mi uopće kontaktirali.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2013, 12:05

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 jun 2013, 12:13

Minhi je napisao/la:Predpostavljem da su mnogi gledali jučerašnju tekmu mladih reprezentativaca protiv Albanije. Po mom mišljenju bili bi nam pravo pojačanje u napadu Duljević i Mešanović. Faktički su sami pobjedili Albance. Mislim da obojici ističe ugovor. Duljević je visoki centarfor kakve preferira Amar, a Mešanović ima brzinu u napadu, upravo ono što nam nedostaje u ekipi. Bilo bi bez veze da recimo Duljević ode u sarajevo, a bez da smo ga mi uopće kontaktirali.
Duljevic je veliki Zeljovac,Amar mu je nudio prije potpisa za Olimpic da potpise petogodisnji ugovor sa nama i momak je htio potpisati,ali mu nisu dali stari i menadzer i hebga.Njega i Arezinu bi volio vidjeti u plavom dresu.Sad koliko je to realno...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 jun 2013, 12:16

bagrcavi je napisao/la:slika
Jako mi je drago da se ZOLOTIC oporavlja-buducnost nogometa u BiH.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 jun 2013, 12:23

Sretno smajicu,idkreno mi je zao sto ides.pehovi su te pratili I nisi moago pokazatin ono sto znas.kako god I takav nikakav po meni si bolji bio od onog kvarteta kurcina sto u u prvom timu.sretno ti buraz bilo I da pokazes opet koliko si dobar igrac.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jun 2013, 12:26

Sretno smajicu,mislim d aima jos par igraca kojih se trebamo rijesiti pa makr ne doveli ni jednog jer ta mjesta mogu puniti juniori.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 12 jun 2013, 12:29

terabajt je napisao/la:Sretno smajicu,mislim d aima jos par igraca kojih se trebamo rijesiti pa makr ne doveli ni jednog jer ta mjesta mogu puniti juniori.
E. Colica, Yosidu ako je uopce tu.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2013, 12:31

Moze li neko napisati koji su nas sve igraci napustili od kraja sezone? Unaprijed hvala.
Volim te Zeljo!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 jun 2013, 12:32

Minhi je napisao/la:Predpostavljem da su mnogi gledali jučerašnju tekmu mladih reprezentativaca protiv Albanije. Po mom mišljenju bili bi nam pravo pojačanje u napadu Duljević i Mešanović. Faktički su sami pobjedili Albance. Mislim da obojici ističe ugovor. Duljević je visoki centarfor kakve preferira Amar, a Mešanović ima brzinu u napadu, upravo ono što nam nedostaje u ekipi. Bilo bi bez veze da recimo Duljević ode u sarajevo, a bez da smo ga mi uopće kontaktirali.
Duljević je veznjak, a Mešanovića smo htjeli dovesti prošle godine, ali kada bi smo ga doveli, morali bi platiti 50-ak hiljada KM Slobodi, jer bi mu to bio prvi profesionalni ugovor, ista stvar kao i sa Bukvićem.
slika
Nas je do sada napustilo 5 igrača(zvanično), to su 3 golmana, Ćutuk, te Smajić.Vjerovatno će njihovim stopama krenuti i Yoshida, Vasilić i Bogičević, što govori da mi moramo, haman, pa cijelu odbranu promjeniti i da smo faktički bez golmana, trenutno.Koliki će to biti hendikep vidjet ćemo u evropi.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 12 jun 2013, 12:34

zlatandr je napisao/la:Moze li neko napisati koji su nas sve igraci napustili od kraja sezone? Unaprijed hvala.
Otisi: Antolovic, Bukvic, Karic, Smajic, Bogicevic vjerovatno i ja bih volio jos E. Colica nabit nogom to bi bilo extra.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2013, 12:35

Ja bih volio vratiti Hajradinovića iz Zaprešića jer su ispali iz lige.Imali bi paklenu lijevu stranu.Kvesa ili Urdinov na beku, Hajradinović lijevog veznog.Ostale pozicije me ne interesuju, ali je evidentno da ćemo morati dovesti par igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 12 jun 2013, 12:36

bagrcavi je napisao/la:Ja bih volio vratiti Hajradinovića iz Zaprešića jer su ispali iz lige.Imali bi paklenu lijevu stranu.Kvesa ili Urdinov na beku, Hajradinović lijevog veznog.Ostale pozicije me ne interesuju, ali je evidentno da ćemo morati dovesti par igrača.
Dino Bevab iz mlade reprezentacije je isto ispao sa Zagrebom iz lige, i raskinuo je ugovor.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2013, 12:38

Guvo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ja bih volio vratiti Hajradinovića iz Zaprešića jer su ispali iz lige.Imali bi paklenu lijevu stranu.Kvesa ili Urdinov na beku, Hajradinović lijevog veznog.Ostale pozicije me ne interesuju, ali je evidentno da ćemo morati dovesti par igrača.
Dino Bevab iz mlade reprezentacije je isto ispao sa Zagrebom iz lige, i raskinuo je ugovor.
Znam, samo sumnjam da bi on došao u Želju.Dok bi Hareta puno lakše mogli dovesti.Bar ja tako mislim.
DRUG NEBI TI PUNCA

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2013, 12:39

Guvo je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Moze li neko napisati koji su nas sve igraci napustili od kraja sezone? Unaprijed hvala.
Otisi: Antolovic, Bukvic, Karic, Smajic, Bogicevic vjerovatno i ja bih volio jos E. Colica nabit nogom to bi bilo extra.
Hvala na odgovoru.
Volim te Zeljo!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 jun 2013, 12:41

Bice pojacanja, don't sikiriki ;) ;) .....
Al' nece svi dolaziti odjednom... mogao bi se sutra na prozivci pojaviti jedan igrac iz Srbije koji dolazi na probu, a ako ne odje sutra doci ce u narednih par dana.....
Bekric bi trebao ostati jer ga Sef zeli zadrzati, al' ako Samir odluci da je bolje za njega inozemstvo otici ce a Amar mu nece praviti probleme, a ni zamjeriti.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.