Objasnio sve, umjetnost čista.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ne, prepirete se ovdje kao neke tinejdžerice, ne pristaje ti to.Gabrielle je napisao/la:Trequartista, tako ti prema nama? Dobro, hvala.
LBJ MVP je napisao/la:Legenda i njegov harem.
Ma nemojTrequartista je napisao/la:Daj, ba, @legendo, dovedi ovo u red više, kakav si ti pastuh, ove dvije su sebi dale baš oduška.
Neutral je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Legenda i njegov harem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna fb od svih mogućih forumašica na sljedećim forumima :
ss.ba, klix, 24sata, index, cnn, bbc, obn itd.
Tu je Amox, ne briniuschtipak je napisao/la:
Pa nisam ti ja ko one tvoje klinke da me možeš ložiti, svojom slatkorijećivošćuTrequartista je napisao/la:Volim ja njega da ložim.
Ne bih rekao, djelovala si baš uznemireno.Gabrielle je napisao/la:Ma dobro, ne bih ja, nego ne razumijem čemu prozivke. Ali hajde, kako god, ovo se ne može nazvati ni prepirkom.
Ma hajd jedan gore dole, ionako imaš ubjedljivu prednost.pride_of_merseyside je napisao/la:Ma nemojTrequartista je napisao/la:Daj, ba, @legendo, dovedi ovo u red više, kakav si ti pastuh, ove dvije su sebi dale baš oduška.Imaš minus, TraktorTom
Veliki vezir.legenda reala je napisao/la:Pa nisam ti ja ko one tvoje klinke da me možeš ložiti, svojom slatkorijećivošćuTrequartista je napisao/la:Volim ja njega da ložim.![]()
![]()
Odo ja, a cure nemojte se prepirati molim vas![]()
a dok mene nema harem čuva moj vjerni sluga LBJMVP
![]()
Neutralni ne seri, znam samo ove dvije forumašice![]()
Ma to zbog tvoje prisutnosti, izgubim se jednostavnoTrequartista je napisao/la:Ne bih rekao, djelovala si baš uznemireno.Gabrielle je napisao/la:Ma dobro, ne bih ja, nego ne razumijem čemu prozivke. Ali hajde, kako god, ovo se ne može nazvati ni prepirkom.![]()
![]()
Ne jedno vrijeme sam radio za Sipu, al sam dobio otkazNeutral je napisao/la:
Da ne radi za vladu
@Legenda
Zar ih nije 3 ?
http://www.youtube.com/watch?v=h90NH1z6eNMuschtipak je napisao/la:
Zamisli da sam ti posvetio onu tvoju pjesmu za ove tvoje riječi, znaš koju.Gabrielle je napisao/la: Ma to zbog tvoje prisutnosti, izgubim se jednostavno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.