Hoće li vama da otvori thepiratebay.se?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tako jeTrequartista je napisao/la:Joj @amo jarane i ti smori sa uštipkom, ne smije cura ništa napisati, da ti ne odgovoriš isto kao da si joj tjelohranitelj.![]()
hoće li tebi chatroulleteTrequartista je napisao/la:
bolje i to negolegenda reala je napisao/la:ojjj hodža jesi nisko pao, poslje onake Mostarke šta si sebi dozvolio![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:
hoće li tebi chatroullete
WINhodža je napisao/la:bolje i to negolegenda reala je napisao/la:ojjj hodža jesi nisko pao, poslje onake Mostarke šta si sebi dozvolio![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:
hoće li tebi chatroullete
Jao jesi me provalio jbt ojjjjjjjjjhodža je napisao/la:bolje i to negolegenda reala je napisao/la:ojjj hodža jesi nisko pao, poslje onake Mostarke šta si sebi dozvolio![]()
![]()
gdje će na Islamsku zajednicu baAmoxicillin je napisao/la: WINsamo naprijed hodža, tebe barem neke hoće, nisu ko ove druge
Ne provaljuj.legenda reala je napisao/la:hoće li tebi chatroulleteTrequartista je napisao/la:
nego šta ćemo sad? Ja sam tebi valj'o u životu, moraš mi vratit na isti načinhodža je napisao/la:gdje će na Islamsku zajednicu baAmoxicillin je napisao/la: WINsamo naprijed hodža, tebe barem neke hoće, nisu ko ove druge
Ti, djevojko, očito imaš neki problem sa mnom, pa ajde reci da riješimo?pride_of_merseyside je napisao/la:Gdje nam je Gabi, zar ne smije na ovu temu, ili joj je LJ&S uža specijalnost?
Gabrielle je napisao/la:Ti, djevojko, očito imaš neki problem sa mnom, pa ajde reci da riješimo?pride_of_merseyside je napisao/la:Gdje nam je Gabi, zar ne smije na ovu temu, ili joj je LJ&S uža specijalnost?Moje specijalnosti se tebe ne tiču, lutko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.