Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 11 jun 2013, 22:48

Harrison je napisao/la:Evo gledam intervju Happy One na Chelsea tv i ovo mi se nimalo se ne svidja...izgleda njemu se ostaje duugo duugoo u Chelziju... :(
Pogresna tema

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 00:02

L_blancos je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Evo gledam intervju Happy One na Chelsea tv i ovo mi se nimalo se ne svidja...izgleda njemu se ostaje duugo duugoo u Chelziju... :(
Pogresna tema
Za tebe.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 00:38

Dvije maskote

slika
2012/2013

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 jun 2013, 12:29

Nije mi Jozo izgledao puno sretan na intervju-u Chelzijevog tv. Nesto stalno ponavljao ja sam vas, ja vas volim...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 12:38

Harrison je napisao/la:Nije mi Jozo izgledao puno sretan na intervju-u Chelzijevog tv. Nesto stalno ponavljao ja sam vas, ja vas volim...
Dovoljno je receno stim da zeli mnogo godina da ostane. Tako da najvjerovatnije ce ostati vise od 4 godine(ugovor mu je 4 ). Samo Roman da ne zayebe. :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2013, 13:13

Neće se taj dugo zadržat' ni u jednom klubu, pa tako ni u Chelsea-u. Ptica selica...

Ukoliko se Inter uozbilji, te dođe do kakve love u naredne 2 godine, ode on opet tamo.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 13:18

mandraX je napisao/la:Neće se taj dugo zadržat' ni u jednom klubu, pa tako ni u Chelsea-u. Ptica selica...

Ukoliko se Inter uozbilji, te dođe do kakve love u naredne 2 godine, ode on opet tamo.
I onda ce biti - samo sam Inter u zivotu volio. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 13:18

mandraX je napisao/la:Neće se taj dugo zadržat' ni u jednom klubu, pa tako ni u Chelsea-u. Ptica selica...

Eto nek ti znas. Ipak si ti forumas sportsport.ba .

Nakon sto je osvojio 4 razlicite lige, okusao se svugdje. Sad mu je izazov da napravi nesto kao Fergie, ekipu na duze staze i slicno. Valjda znas na sta mislim, naravno da ne mislim da ostane 20+ godina :mrgreen:

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 12 jun 2013, 13:44

Jose Mourinho tema :arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=9&t=2780" onclick="window.open(this.href);return false;
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2013, 13:52

soxx je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Nije mi Jozo izgledao puno sretan na intervju-u Chelzijevog tv. Nesto stalno ponavljao ja sam vas, ja vas volim...
Dovoljno je receno stim da zeli mnogo godina da ostane. Tako da najvjerovatnije ce ostati vise od 4 godine(ugovor mu je 4 ). Samo Roman da ne zayebe. :mrgreen:
Na Mourinhu je hocel zajebat il ne. Ako ne osvoji broj kanti koje Roman ocekuje, bit ce njemu noga mnogo prije isteka ugovora.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 13:53

Lijepo je imati kontakt s psiholozima na ovom forumu.
2012/2013

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jun 2013, 14:02

soxx je napisao/la:

Eto nek ti znas. Ipak si ti forumas sportsport.ba .

Nakon sto je osvojio 4 razlicite lige, okusao se svugdje. Sad mu je izazov da napravi nesto kao Fergie, ekipu na duze staze i slicno. Valjda znas na sta mislim, naravno da ne mislim da ostane 20+ godina :mrgreen:
Roman i ta filozofija ne ide u istu rečenicu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 12 jun 2013, 14:21

slika

Dodje Varane u restoran i pita ga posluzitelj sta ce pojest. A on ka'e: "Par nedojebanih lobotomaca budimo realni".
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 14:50

Varane je i sa 20 godina bolji igrač od svih u Barceloni. Što je jasno svima.
2012/2013

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 jun 2013, 16:11

Ima li kakvih vijesti o Iscu?
Hoce li biti sta od tog transfera u Real Madrid?
Ne znam sta se ceka,treba izbrojat koliko se trazi i dovesti ga pod hitno,pa j3beni Modric je placen preko 30 miliona (ne znam tacno koliko) a ovamo se natezu za ovakog igraca,buducnost Španije.
Ne zelim da umanjujem doprinos Luke Modrica,imao je par odlicnih utakmica iako ja prvi nisam ocekivao ama bas nista po njegovom dolasku.
Ali isto tako ne zelim ni da poredim ova dva igraca,jer je (po meni) Isco vec sada na levelu koji Modric nikad nece dostici.

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 12 jun 2013, 16:33

Dzoni je napisao/la:Ima li kakvih vijesti o Iscu?
Ne znam sta se ceka,treba izbrojat koliko se trazi i dovesti ga pod hitno,pa j3beni Modric je placen preko 30 miliona (ne znam tacno koliko) a ovamo se natezu za ovakog igraca,buducnost Španije.
Ne zelim da umanjujem doprinos Luke Modrica,imao je par odlicnih utakmica iako ja prvi nisam ocekivao ama bas nista po njegovom dolasku.
Ali isto tako ne zelim ni da poredim ova dva igraca,jer je (po meni) Isco vec sada na levelu koji Modric nikad nece dostici.
sta si ti zalijepio za njega ?:D Modrič je dosao iz najbolje lige i zato kosta preko 30 mil :D misliš da ce ti Ozil sjediti i gledati kako igra Isco ;)
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 jun 2013, 16:48

Ozil10 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Ima li kakvih vijesti o Iscu?
sta si ti zalijepio za njega ?:D Modrič je dosao iz najbolje lige i zato kosta preko 30 mil :D misliš da ce ti Ozil sjediti i gledati kako igra Isco ;)

J3biga moze mi se. :D

Svaka cast Ozilu,ali prosle sezone je imao dosta takvih utakmica,tj. da sjedi i da gleda.Cak mislim da bi i kao takav bio korisniji za ekipu.Sjeti ga se samo protiv Dortmunda.
Ali daleko od toga da bi ja sad prodao Ozila. ;)
Samo kazem da ce mi biti bezveze gledat igracinu Isca u nekom drugom timu,a jos vise ce mi bit bezze kad nas taj isti Isco bude karao u nekom medjusobnom duelu s njegovim buducim timom.
Politika Reala je jasna (i u istu ruku i cudna) igraci se ne zadrzavaju bas predugo u Madridu.
Ne bih volio da za dvije tri sezone placaju 60 miliona za igraca kojeg su mogli dovesti za neki minimalac ove godine.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 17:01

Donnie Darko je napisao/la:
soxx je napisao/la:
Na Mourinhu je hocel zajebat il ne. Ako ne osvoji broj kanti koje Roman ocekuje, bit ce njemu noga mnogo prije isteka ugovora.
Pa moze biti da budne a moze bit da ne budne :mrgreen:

Sve je sad pitanje, mozda je Roman skontao da nema nista od toga sto mijenja trenera svake godine. Ipak je vratio Mourinha za kojeg zna da zna posao tak da nebi me cudilo i kad bi imali losu sezonu da on nastavi u celziju.

Vrijeme ce pokazati svoje, dzaba je sad pricati :)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 17:45

Isco može igrati i po strani ili se rotirati Ozilom ako je potrebno, ali mogućim dolaskom Balea otpada svaka mogućnost da Isco zaigra za Real.

Pa budimo realni, Mesut Ozil je trenutno najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji i nema tog Isca koji bi ga poremetio ili izbacio iz prve ekipe. Ozil godinama briljira u Realu, i sad mu se pamti meč protiv Borussije kada je promašio stopostotnu šansu.
2012/2013

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 jun 2013, 17:48

Nisam rekao nista lose za Ozila,a naravno da pamtim tu sansu.
Covjek je vec duze vrijeme najbolji asistent ekipe + odlicni suradjuje sa Ronaldom.Neka ga u Madridu jos 10 godina sto se mene tice,ali da se zna izgubit u vaznim utakmicama-zna.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.