Fecox je napisao/la:nesto sam se odjednom unervozio

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Fecox je napisao/la:nesto sam se odjednom unervozio
Sve je istina sto je rekao @Consigliere.Znaci oni na "normalnu" kvotu dadnu jos 0,35 0,25 recimo.To kad gledas nama odnosno meni koji ne daje vise od 3-4 KM na kladionicu po listicu to ama bas nista ne znaci.Al kad ti pogledas uplate od 500KM to vec nesto znaci.Oni sigurno znaju neke informacije koje mi ne znamo i ne postavljaju to dzabaLenBias je napisao/la:ovaj izgovor me svaki put nasmije, zar je moguce da neko vjeruje u nesto ovakoWilly je napisao/la:Čim su oni bili u super tipu, a vjerovatno i u Premier ponudi, tu je nešto smrdilo...
Bravo kolega.vivaILchelik je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja joj se sjetim svegaAdmir_Sa je napisao/la:heder wotson dabogda reketa više ne uzela u ruke!
Tuga brate, tugadarknes001 je napisao/la:ebem ti Malavi sve cuj auto gol u 90min pa sve vam jos jednom sjebaste mi prelaz![]()
stvarno je debil, ne znam zašto stalno izlazi na mrežu kad vidi da tako gubi poeneEmirSioux89 je napisao/la:Aj Zvereva kretena kakvu ima igru pa ko debil.
Ma neka njegova igra, ne znam sta mu je al etohoshafka je napisao/la:stvarno je debil, ne znam zašto stalno izlazi na mrežu kad vidi da tako gubi poeneEmirSioux89 je napisao/la:Aj Zvereva kretena kakvu ima igru pa ko debil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.