Nema sanse da je imao samo 1500 km platu,pa on je najbolji igrac sarajeva vec duze vrijeme. Da ode u bilo koji klub u premijer ligi imao bi te pare.Guvo je napisao/la:Ne pricaj gluposti. Torlak je imao 1.500KM mjesecno platu.nusko je napisao/la:Torlak je imao 5 000 mjesecno, pricao sam s jednim igracem i kaze da se tako prica, sad je li istina ili ne ostaje da vidimo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Imao je fiksni dio plate, plus dodatna primanja na pobjede i premije kada se uvezu vise pobjeda u nizu. Primanja su znala varirati, bas zbog takvog nacina, ali ne rijetko su dolazila i do 5000. Oko 3000 je bio minimum, bez premija i tih dodatnih bonusa.
U ostalom, tako je i svim igracima u klubu. Nemaju samo i iskljucivo fiksne plate.
Po meni korektno je da se forsira ta prica od strane nase uprave, da igracima jedan dio primanja varira od kolicine pobjeda i nivoa uspjeha kluba. Zao mi je sto se nisu uspjeli sa Sedinom dogovoriti oko toga, ali boze moj, zivot ide dalje.
Sretno Sedinu u nastavku karijere. A mi idemo dalje.
U ostalom, tako je i svim igracima u klubu. Nemaju samo i iskljucivo fiksne plate.
Po meni korektno je da se forsira ta prica od strane nase uprave, da igracima jedan dio primanja varira od kolicine pobjeda i nivoa uspjeha kluba. Zao mi je sto se nisu uspjeli sa Sedinom dogovoriti oko toga, ali boze moj, zivot ide dalje.
Sretno Sedinu u nastavku karijere. A mi idemo dalje.
SarajlijaTM je napisao/la:Svaka cast vasoj upravi sto je nasla mjesto za hodzu malog,tuga mi svaki put bude kad ga vidim,a znam da je "otjeran" iz sarajeva i znam da citav zivot zivi za vas klub.
elem,cestitam na potezu,ko god da je zasluzan
p.s.- komsija,ako nista plakat ces iz prvog reda,kad opet uzmemo titulu![]()
![]()
![]()
Haj' razguli s teme, da te ne bih ja banovala, licno.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Aldinn najbolje zna desavanja i kod vas i kod nas u kljubuterabajt je napisao/la:Nema sanse da je imao samo 1500 km platu,pa on je najbolji igrac sarajeva vec duze vrijeme. Da ode u bilo koji klub u premijer ligi imao bi te pare.Guvo je napisao/la:Ne pricaj gluposti. Torlak je imao 1.500KM mjesecno platu.nusko je napisao/la:Torlak je imao 5 000 mjesecno, pricao sam s jednim igracem i kaze da se tako prica, sad je li istina ili ne ostaje da vidimo.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SarajlijaTM
uschtipak je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Svaka cast vasoj upravi sto je nasla mjesto za hodzu malog,tuga mi svaki put bude kad ga vidim,a znam da je "otjeran" iz sarajeva i znam da citav zivot zivi za vas klub.
![]()
![]()
Haj' razguli s teme, da te ne bih ja banovala, licno.

E fkt me nasmija na sabahu,svaka cast.
Haj' onako posteno,imas li dovoljno zuba,da mozes zvizdati,licno?

Nekada davno, ne pamtim ni sam to vrijeme, moje selo imalo je dva zubara. Jedan je bio previše grub pa su mu pacijenti često padali u nesvijest. Drugi je bio preblag pa je u nesvijest padao svaki put on. Teško je pronaći pravoga zubara, mnogima niti jedan nije dobar.SarajlijaTM je napisao/la:uschtipak je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Svaka cast vasoj upravi sto je nasla mjesto za hodzu malog,tuga mi svaki put bude kad ga vidim,a znam da je "otjeran" iz sarajeva i znam da citav zivot zivi za vas klub.
![]()
![]()
Haj' razguli s teme, da te ne bih ja banovala, licno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E fkt me nasmija na sabahu,svaka cast.
Haj' onako posteno,imas li dovoljno zuba,da mozes zvizdati,licno?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Komšije čujem da je Torlak u pregovorima sa Zrinjskim ?
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- mirzabavarac
- Kontakt:
I Olimpica takodjer BLU..BLU SKY je napisao/la:Komšije čujem da je Torlak u pregovorima sa Zrinjskim ?

Zna li neko jel istina da se Safet Nadarevic vraca

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prošle sezone smo malo požurili sa izjavama. Sada idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo obradovati naše navijače," rekao je Bandović.
http://www.tubechop.com/watch/1251364" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tubechop.com/watch/1251364" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ignorisanje , profesionalno oruzje za odstranivanje gluposti i glupih ljudi 

Pa nije nista pogresno rekao niti uvrijedljivo. To sto se njihovi igraci, strucni stab i uprava ofiraju zadnje 3 godine sa idemo po titule, gledat ce nam Zeljo u pete to je njihova stvar. Uostalom to i ovaj portal objavljuje i to cak u video zapisima. Nama je to smijesno i dozvoli nam da se na demokratski nacin nasmijemo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj put samo tebi sedam dana. Zasto? Zato sto si prvi poceoBaja_Zvjerka je napisao/la:Prošle sezone smo malo požurili sa izjavama. Sada idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo obradovati naše navijače," rekao je Bandović.![]()
P.S. nisam klikao na link sto je postavio ako je to razlog onda se izvinjavam. A ako je razlog Bandovic onda stvarno

- kenan_tm87
- Kontakt:
Ti Aco samo znas banovati kad se pisu normalne sale, a kad nekakva djecica i maloumni kreteni pisu po ovoj temi, a narocito na temi Zelje gdje pustas da pisu sve i svasta ti isti navijaci Zelje, onda je ok... Ne budi selektivan, vec normalan... 

FORZA ZELJO
Neka prijateljska sa Arsenalom ? Je l' istina ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- mirzabavarac
- Kontakt:
Jeste i sa Mariborom.fsdghdsfs je napisao/la:Neka prijateljska sa Arsenalom ? Je l' istina ?

fsdghdsfs je napisao/la:Neka prijateljska sa Arsenalom ? Je l' istina ?
Jeste ali sa Kijevskim Arsenalom

Jel to 100% opklada je u pitanju !?rimaa je napisao/la:fsdghdsfs je napisao/la:Neka prijateljska sa Arsenalom ? Je l' istina ?
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/musemi ... -klub/1047" onclick="window.open(this.href);return false;fsdghdsfs je napisao/la: Jel to 100% opklada je u pitanju !?
"Prvi dio priprema za narednu sezonu Sarajevo će obaviti u glavnom gradu, gdje će boraviti od 10. do 17. juna. Jutarnji treninzi u tom periodu će biti organizovani u Hrasnici, dok će se popodne trenirati na Koševu. Nakon sedam dana u Sarajevu, bordo tim će otputovati u Sloveniju, tačnije u Mursku Sobotu, gdje će obaviti finalni dio priprema. Planirano je i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica, a već je poznato da će Sarajlije 18. juna igrati protiv slovenačkog prvaka Maribora, a tri dana kasnije snage će odmjeriti i sa kijevskim Arsenalom. Prema riječima trenera Musemića, u Sloveniji će biti odigran još jedan kontrolni meč 24. juna, a protivnik će biti naknadno utvrđen."
fsdghdsfs je napisao/la:Jel to 100% opklada je u pitanju !?rimaa je napisao/la:fsdghdsfs je napisao/la:Neka prijateljska sa Arsenalom ? Je l' istina ?
Jeste, evo ovdje fino Musemic kaze na 10:57 " onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala vam puno momci .Leze cener ni mak'o se nisam . 

Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Trenutno korisnika/ca: Bejker, jurisicduska, mire971, napoleon72, Varijantas8 i 75 gostiju.