FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barcelonu u narednim danima ocekuje novcana kazna
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- nidjo_barca
- Kontakt:
a boli nas taki ...Pipita je napisao/la:Barcelonu u narednim danima ocekuje novcana kazna

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Mogu samo reci da je ovo jedna od najglupljih izjava na ovom forumu dugo dugo unazad. Kakvu je Messi sansu propustio? Je li on odmah ne vrijedi koliko ga se cijeni na trzistu nakon tog promasaja? Cuj lazni Ronaldo!Sajoni je napisao/la:Ukratko o Ronaldu...96 miliona eura vrijednost igrača a fuliti onu mrtvu šansu...Za toliko dat novac za njega ono je nosom trebao pogoditi!!!Mislim da će vam Bilal Ribery mnogo jače pojačanje biti neki lažni Ronaldo

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
messi fulio bolju sansu neg ronaldo i nesto prica. al real nikad ekipa nece bit to je realno.djes dat za benzemu 40 miliona mogo si dovest 2 extra igraca sta ce im on samo pravi guzvu.
-
- Kontakt:
tesko....al barca je pokazala sa igracem manje svu snagu...uvjek cemo lakse pobjediti kod njih vec na kamp nou...
jedan je Ronaldo...to je onaj koji je igrao u Barci,Interu i realu...ovaj cristiano je samo usiljeni napuhanko i precijenjeni sminker...sto mu je Iniesta(posljednji umjetnik) i pokazao sinoc onim prstom...Messi ne vrijedi 96 miliona kao vaš šminker,al je od šminkera bolji za klasu!Pokazao mu je u finalu lige prvaka ko je tata,a i sinoć kad mu loptu niste mogli uzeti!!!Trasimaco je napisao/la:Mogu samo reci da je ovo jedna od najglupljih izjava na ovom forumu dugo dugo unazad. Kakvu je Messi sansu propustio? Je li on odmah ne vrijedi koliko ga se cijeni na trzistu nakon tog promasaja? Cuj lazni Ronaldo!Sajoni je napisao/la:Ukratko o Ronaldu...96 miliona eura vrijednost igrača a fuliti onu mrtvu šansu...Za toliko dat novac za njega ono je nosom trebao pogoditi!!!Mislim da će vam Bilal Ribery mnogo jače pojačanje biti neki lažni RonaldoJbt, ne znam kako neko moze ovako glup komentar osmisliti.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Jedan je Ronaldo... i nije Portugalac 

hujka komandant je napisao/la:tesko....al barca je pokazala sa igracem manje svu snagu...uvjek cemo lakse pobjediti kod njih vec na kamp nou...
Kazu realovci, neka ima uzvratna utakmica! Barca u uzvratu pogotovo ako ima bodovnu prednost bolje odigra, jer nema toliki pritisak na sebi... Ima uzvrat, ali ima i Barca koju treba pobijediti, a to slozit ce te se nije bas tako lahko...
Kaze mi jedan rođak (realovac, gledao sa mnom tekmu) kad je Barca dobila crveni, ma nije to nista...
A da mi je da vidim kako bi bilo da je obratno, da Barca jednom igra bar 20 min kontra reala sa igracem vise...
Govorim ovo iz razloga sto je u novijoj istoriji koliko pamtim u El-clasicu Barca 2 puta igrala duzi period igre bez igraca (iskljucen Oleger ako se ne varam jos u prvom poluvremenu, a tekma zavrsena mislim 3:3 i ova sad) a real niti jednu nije dobijo...
Hallo ba ljudi, Barca ima igraca manje a opet duze drzi loptu u nogama a real nije napravio u tih pola sata nista posebno, pa sta hocete, dokazano ste LOSIJA ekipa i TACKA!!!
PS. Pokrite se usima, bar koji dan

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Posljednji put frankovci protiv nas igrali s igracem manje na bernabeu u eri Zidanea i onih galaktikosa kad smo ih dobili 1:2(Kluivert,Xavi)...onaj fantasticni pas Ronaldinha za Xavia cu uvijek pamtiti za 1:2!!!RE-SU je napisao/la:hujka komandant je napisao/la:tesko....al barca je pokazala sa igracem manje svu snagu...uvjek cemo lakse pobjediti kod njih vec na kamp nou...
Kazu realovci, neka ima uzvratna utakmica! Barca u uzvratu pogotovo ako ima bodovnu prednost bolje odigra, jer nema toliki pritisak na sebi... Ima uzvrat, ali ima i Barca koju treba pobijediti, a to slozit ce te se nije bas tako lahko...
Kaze mi jedan rođak (realovac, gledao sa mnom tekmu) kad je Barca dobila crveni, ma nije to nista...
A da mi je da vidim kako bi bilo da je obratno, da Barca jednom igra bar 20 min kontra reala sa igracem vise...
Govorim ovo iz razloga sto je u novijoj istoriji koliko pamtim u El-clasicu Barca 2 puta igrala duzi period igre bez igraca (iskljucen Oleger ako se ne varam jos u prvom poluvremenu, a tekma zavrsena mislim 3:3 i ova sad) a real niti jednu nije dobijo...
Hallo ba ljudi, Barca ima igraca manje a opet duze drzi loptu u nogama a real nije napravio u tih pola sata nista posebno, pa sta hocete, dokazano ste LOSIJA ekipa i TACKA!!!
PS. Pokrite se usima, bar koji dan
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Moze on biti sminker, napuhanko, derpe... sta god hoces. Ali je najkompletniji igrac koji postoji danas. I kakve veze ima Brazilac Ronaldo s njim? Osim sto imaju isto ime? A pogledaj samo kako ti ocjenjujes igrace. Messi je pokazao njemu u finalu LP ko je tata. A ko je bio tata godinu dana prije? Vidis li koliko ti je glupa izjava? Ko je zvanicno najbolji igrac na svijetu? Jesi li ti stvarno ozbiljan s ovim izjavama?Sajoni je napisao/la:jedan je Ronaldo...to je onaj koji je igrao u Barci,Interu i realu...ovaj cristiano je samo usiljeni napuhanko i precijenjeni sminker...sto mu je Iniesta(posljednji umjetnik) i pokazao sinoc onim prstom...Messi ne vrijedi 96 miliona kao vaš šminker,al je od šminkera bolji za klasu!Pokazao mu je u finalu lige prvaka ko je tata,a i sinoć kad mu loptu niste mogli uzeti!!!

A ovo boldovano... po cemu si ti zakljucio da sam ja simpatizer Reala?

sinko...smijesno mi to zvuci al eto...sigurno sam od tebe 7-8 godina stariji...najkompletniji igrac lazni ronaldo??? postujem tvoje misljenje i za tebe jeste,al za mene nije...za mene su to Xavi,Iniesta,Pirlo,Gerard i Fabregas!!!! Naravno da sam ozbiljan s izjavama kad kazem da je Messi za laznog ronalda pojma fudbalske inteligencije!!!Kad si kod izbora nogometasa na svijetu...lazni ronaldo jeste zvanicno igrac svijeta...a prije toga je bio 3.najbolji igrac na svijetu...Genijalac Messi je dvije godine za redom bio drugi i ove godine ako Bog da prvi.Dakle,i po tom pitanju Messi je tata za laznog ronaldaTrasimaco je napisao/la:Moze on biti sminker, napuhanko, derpe... sta god hoces. Ali je najkompletniji igrac koji postoji danas. I kakve veze ima Brazilac Ronaldo s njim? Osim sto imaju isto ime? A pogledaj samo kako ti ocjenjujes igrace. Messi je pokazao njemu u finalu LP ko je tata. A ko je bio tata godinu dana prije? Vidis li koliko ti je glupa izjava? Ko je zvanicno najbolji igrac na svijetu? Jesi li ti stvarno ozbiljan s ovim izjavama?Sajoni je napisao/la:jedan je Ronaldo...to je onaj koji je igrao u Barci,Interu i realu...ovaj cristiano je samo usiljeni napuhanko i precijenjeni sminker...sto mu je Iniesta(posljednji umjetnik) i pokazao sinoc onim prstom...Messi ne vrijedi 96 miliona kao vaš šminker,al je od šminkera bolji za klasu!Pokazao mu je u finalu lige prvaka ko je tata,a i sinoć kad mu loptu niste mogli uzeti!!!![]()
A ovo boldovano... po cemu si ti zakljucio da sam ja simpatizer Reala?To je meni uvreda. Nisu samo simpatizeri Reala i Barce na ovom forumu sinko!
Mislim da svojom pojavom jasno pokazujem koga podrzavam.
![]()

zar kompletnost igraca nije igranje dobar udarac glavom,sut i lijevom i desnom,extra brezina sa i bez i lopte,dribling,preglednost igre,strijelac itd..Ronaldo ima tih faktora vise od navedenih gore nekih...po tebiSajoni je napisao/la:sinko...smijesno mi to zvuci al eto...sigurno sam od tebe 7-8 godina stariji...najkompletniji igrac lazni ronaldo??? postujem tvoje misljenje i za tebe jeste,al za mene nije...za mene su to Xavi,Iniesta,Pirlo,Gerard i Fabregas!!!! Naravno da sam ozbiljan s izjavama kad kazem da je Messi za laznog ronalda pojma fudbalske inteligencije!!!Kad si kod izbora nogometasa na svijetu...lazni ronaldo jeste zvanicno igrac svijeta...a prije toga je bio 3.najbolji igrac na svijetu...Genijalac Messi je dvije godine za redom bio drugi i ove godine ako Bog da prvi.Dakle,i po tom pitanju Messi je tata za laznog ronaldaTrasimaco je napisao/la:Moze on biti sminker, napuhanko, derpe... sta god hoces. Ali je najkompletniji igrac koji postoji danas. I kakve veze ima Brazilac Ronaldo s njim? Osim sto imaju isto ime? A pogledaj samo kako ti ocjenjujes igrace. Messi je pokazao njemu u finalu LP ko je tata. A ko je bio tata godinu dana prije? Vidis li koliko ti je glupa izjava? Ko je zvanicno najbolji igrac na svijetu? Jesi li ti stvarno ozbiljan s ovim izjavama?Sajoni je napisao/la:jedan je Ronaldo...to je onaj koji je igrao u Barci,Interu i realu...ovaj cristiano je samo usiljeni napuhanko i precijenjeni sminker...sto mu je Iniesta(posljednji umjetnik) i pokazao sinoc onim prstom...Messi ne vrijedi 96 miliona kao vaš šminker,al je od šminkera bolji za klasu!Pokazao mu je u finalu lige prvaka ko je tata,a i sinoć kad mu loptu niste mogli uzeti!!!![]()
A ovo boldovano... po cemu si ti zakljucio da sam ja simpatizer Reala?To je meni uvreda. Nisu samo simpatizeri Reala i Barce na ovom forumu sinko!
Mislim da svojom pojavom jasno pokazujem koga podrzavam.
![]()
Na kraju mene apsolutno ne zanima sto si ti simpatizer Manchestera i laznog ronalda...96 miliona...pih...a još nije ni kompletan igrač

zar kompletnost igraca nije igranje dobar udarac glavom,sut i lijevom i desnom,extra brezina sa i bez i lopte,dribling,preglednost igre,strijelac itd..Ronaldo ima tih faktora vise od navedenih gore nekih...po tebi
[/quote]
Mislim da si mi upravo opisao Edina Džeku

Mislim da si mi upravo opisao Edina Džeku

Mislim da si mi upravo opisao Edina DžekuSajoni je napisao/la:zar kompletnost igraca nije igranje dobar udarac glavom,sut i lijevom i desnom,extra brezina sa i bez i lopte,dribling,preglednost igre,strijelac itd..Ronaldo ima tih faktora vise od navedenih gore nekih...po tebi

Slobodni udarci,prekidi...necemo mijesati kruske i jabuke..kompletnost

Slobodni udarci,prekidi...necemo mijesati kruske i jabuke..kompletnostfabio je napisao/la:Mislim da si mi upravo opisao Edina DžekuSajoni je napisao/la:zar kompletnost igraca nije igranje dobar udarac glavom,sut i lijevom i desnom,extra brezina sa i bez i lopte,dribling,preglednost igre,strijelac itd..Ronaldo ima tih faktora vise od navedenih gore nekih...po tebi

ma kakve kruske i jabuke...pricamo o kompletnosti igraca...jos ni jedan slobodnjak laznog ronalda nisam vidio da ima onaj prepoznatljivi ef-e...kao recimo beckham,del piero,pirlo...lazni ronaldao puca slobodne kao recimo Drogba sto je posljednji zavalio Arsenalu...znaci opali pa gdje zavrsi...ne znam o kakvom driblingu pricas...zaleti se pa petom ono vrati...to je jedini njegov potez...kakva crna preglednost igre...koliko ima presjecenih lopti u toku tekme...Messi mu je sad pokazao sta je preglednost...vratit se pomoci srednjem redu...presjeci loptu ostaviti je veznom igracu i pravac u sprint!!!lazni ronaldo nije kalsicna 9-ka al kompletnost nikad nece dostici

ma kakve kruske i jabuke...pricamo o kompletnosti igraca...jos ni jedan slobodnjak laznog ronalda nisam vidio da ima onaj prepoznatljivi ef-e...kao recimo beckham,del piero,pirlo...lazni ronaldao puca slobodne kao recimo Drogba sto je posljednji zavalio Arsenalu...znaci opali pa gdje zavrsi...ne znam o kakvom driblingu pricas...zaleti se pa petom ono vrati...to je jedini njegov potez...kakva crna preglednost igre...koliko ima presjecenih lopti u toku tekme...Messi mu je sad pokazao sta je preglednost...vratit se pomoci srednjem redu...presjeci loptu ostaviti je veznom igracu i pravac u sprint!!!lazni ronaldo nije kalsicna 9-ka al kompletnost nikad nece dosticiSajoni je napisao/la:Slobodni udarci,prekidi...necemo mijesati kruske i jabuke..kompletnostfabio je napisao/la:Mislim da si mi upravo opisao Edina DžekuSajoni je napisao/la:zar kompletnost igraca nije igranje dobar udarac glavom,sut i lijevom i desnom,extra brezina sa i bez i lopte,dribling,preglednost igre,strijelac itd..Ronaldo ima tih faktora vise od navedenih gore nekih...po tebi![]()
dzeko moze da napraduje al kompletnost nikad nece dostici, on je klasicna 9.

R.Carlos je bio isto igrac za kojeg se tvrdilo da izvodi slobdne udarce

R.Carlos je bio isto igrac za kojeg se tvrdilo da izvodi slobdne udarce
zar ne...svako ima svoj stil izdj.slobodnih udaraca..tako i Ronaldo..a stvar je tome sto ti mrzis Ronalda a i sve sto u Real Madridu igra..antimadrista
:mrgreen:stobom se nemoze razg
[/quote]
Ne mrzim druze nikoga
Samo imam svoje misljenje,kao i ti svoje...Bilal Ribery ce vam biti pravi igrac a ne šmizla od laznog ronalda 

Ne mrzim druze nikoga

Ma ok.kako god....a Bilal mislim da je on svoje svrsio
kao sto je Robben..malo malo pa povreda 

vec sam napisao da real odavno nije pruzio bolji otpor, fakat to i mislim, u nekim situacijama barca se sretno izvukla, ali je cinjenica da je barca kontrolirala igru, i nijednog trenutka nije odstupala od svoga stila, cak i kad smo imali igrali manje, mada je real nekako olako doalzio u sanse i polusanse..
Volim te Bosno!!!
Care, ako je ovo istina, onda mogu reci da sam jako zabrinut za tebe.Sajoni je napisao/la:sinko...smijesno mi to zvuci al eto...sigurno sam od tebe 7-8 godina stariji...najkompletniji igrac lazni ronaldo??? postujem tvoje misljenje i za tebe jeste,al za mene nije...za mene su to Xavi,Iniesta,Pirlo,Gerard i Fabregas!!!! Naravno da sam ozbiljan s izjavama kad kazem da je Messi za laznog ronalda pojma fudbalske inteligencije!!!Kad si kod izbora nogometasa na svijetu...lazni ronaldo jeste zvanicno igrac svijeta...a prije toga je bio 3.najbolji igrac na svijetu...Genijalac Messi je dvije godine za redom bio drugi i ove godine ako Bog da prvi.Dakle,i po tom pitanju Messi je tata za laznog ronaldaNa kraju mene apsolutno ne zanima sto si ti simpatizer Manchestera i laznog ronalda...96 miliona...pih...a još nije ni kompletan igrač
Bez obzira sto ce Messi biti proglasen najboljim igracem na svijetu ove godine, on nikad nece bit kompletan kao Ronaldo. Nikad. Nemam ja takav stav da ne podnosim nekog, pa da pricam nerealno o njemu gdje god stignem. Messi je bio bolji u prosloj sezoni i osvojio je vise trofeja. Po tome se ocjenjuju igraci kada se dodjeljuje nagrada za najboljeg igraca. Ronaldo je to uradio sezonu prije. I sta ti je cudno tu? To je nagrada. Ali ne mozes reci da je neko "lazan" kad covjek ima sve sto treba jednom fudbaleru. I vise od toga. Visina, brzina, snaga, sut, dribling, skok, udarac glavom, slobodni udarci, pas... Imas vezistu i napadaca u jednom igracu. Ja kompletnijeg igraca od njega nikad u zivotu nisam vidio. Ti budi nerealan pa reci da nije ovako kako kazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.