tyler durden je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Evo malo live![]()
kako volim ovee droljiceee mmmm

Ovakve najviše volim
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tyler durden je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Evo malo live![]()
kako volim ovee droljiceee mmmm
Upravo o ovome pišem. Ne govorim konkretno da si ti Mirza ovakav, da me ne shvatiš pogrešno ( jer je očito da se zayebava @JHam ) nego imam par jarana koji su se družili sa mnom non stop i sada kada su našli djevojke ne smiju ni da se jave, okreću glavu na ulici. Termin papučar nema veze sa tim je li neko ljubomoran na nečiju sreću i je li mu lijepo sa djevojkom, termin papučar koristim samo na jednom mom haveru koji se nije pozdravio sa nekom djevojkom godinu i nešto otkako je sa ovom, koji me nije zvao na kafu ni jednom, koji se okreće na ulici kako se ne bi pozdravio i ja svakako ne mogu biti ljubomoran na to. Djevojka jeste bitna i treba naći neku sa kojom ti je lijepo, ali isto tako treba naći neku sa kojom ćeš lako naći kompromis.fera je napisao/la:javi se drugi putJHam je napisao/la:a tebi je vidio sam nedavno lijepofera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.ni da se pozdravis
+1OTNYS_YNWA je napisao/la:
Upravo o ovome pišem. Ne govorim konkretno da si ti Mirza ovakav, da me ne shvatiš pogrešno ( jer je očito da se zayebava @JHam ) nego imam par jarana koji su se družili sa mnom non stop i sada kada su našli djevojke ne smiju ni da se jave, okreću glavu na ulici. Termin papučar nema veze sa tim je li neko ljubomoran na nečiju sreću i je li mu lijepo sa djevojkom, termin papučar koristim samo na jednom mom haveru koji se nije pozdravio sa nekom djevojkom godinu i nešto otkako je sa ovom, koji me nije zvao na kafu ni jednom, koji se okreće na ulici kako se ne bi pozdravio i ja svakako ne mogu biti ljubomoran na to. Djevojka jeste bitna i treba naći neku sa kojom ti je lijepo, ali isto tako treba naći neku sa kojom ćeš lako naći kompromis.Lik nije smio da dođe da zajedno pogledamo utakmicu reprezentacije, eto toliko.
.
Jasko?vopi je napisao/la:Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibiknei to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc
Nije brate, on uvjek pozdravi i stane pa popricamo mada njega rjedje vidim, ali korektan lik, fura svoj film al nije zaboravio druzenje. Rjec je o adijuSabinho je napisao/la:Jasko?vopi je napisao/la:Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibiknei to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc
![]()
![]()
![]()
Nije brate, on uvjek pozdravi i stane pa popricamo mada njega rjedje vidim, ali korektan lik, fura svoj film al nije zaboravio druzenje. Rjec je o adijuvopi je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Jasko?vopi je napisao/la:Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibiknei to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc
![]()
![]()
![]()
U desnom gornjem uglu gdje ti je bio imaš 'pokaži tiker', možda si ga sakrioLBJ MVP je napisao/la:U tome što ga ne vidim nigdje
Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Škorpion. - Oni su sebični.Otelo je napisao/la:Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Škorpion. - Oni su sebični.
- Ne izgubi nikad 3 osobe: Bik, Rak, Jarac. - Oni su iskreni i prava ljubav.
- Ne dopusti nikad da 3 osobe odu od tebe: Djevica, Vaga, Ribe. - Oni znaju čuvati tajne i vidjeti tvoje suze.
- Ne izgubi nikad 3 osobe: Lav, Blizanci, Vodolija. - Oni su pravi prijatelji.
• kopiraj ovo i napiši šta si:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD KIIIIIIIIIIIIIIIIILL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ma jok, ne volim biDex je napisao/la: @Amox jesul ove dvije gore po tvom ukusu, baš ono
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 22 gosta.