Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nervoza pred prozivkubagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
e čuj ove dvojice
pa ja to ti je odgovor djeteta koje ima 12 godinabagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
e čuj ove dvojice
druže uze mi riječ sa tipkiSouthboy je napisao/la:Jeste dobio je dozvolu ali ostaje jos kod nas najvjerovatnije do nove 1000 puta receno do sada..
U pravu si.Sutra završavam 5. razred i ako Bog da u septembru u 6.Rekla mi je učiteljica da sam najbolji u razredu.shkembe990 je napisao/la:pa ja to ti je odgovor djeteta koje ima 12 godinabagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
e čuj ove dvojice
Hajd ne seri. Tvoj klub ostaje be Torlaka i Hadzica i ti pricas kako se svi drugi pojacavaju. Aha eno Borac pola Srbije doveo al u k. Tvoj klub dove nekog crnogorca mogao je istog na carsiji naci.zeljooooo je napisao/la:Nemate o čemu pametnijem pisati neg se tu međusobno prepucavate, pojačanja ni na vidiku, drugi se pojačavaju, a mi spavamo zimskim snom i čekamo da nam s neba padne nešto-
Sta ba moj ti vidis da ti ni ova djeca ne shvataju ozbiljno...zeljooooo je napisao/la:Moram to skenirati da pokažem da nisam lažov nek ide u tri lepe materne, iako nisam mislio ali šta da se radi i vrlo si vaspitan vidi se da si iz dobre kuće.![]()
![]()
A šta je to istina?Jel ono što ti pišeš po direktivi onoga ko ti daje te informacije?Niste dobronamjerni ni ti ni tvoj informator.zeljooooo je napisao/la:Čim pišeš ono što jeste i što je istina, odmah si navijač sarajeva iako na to ništa ne ukazuje, e jadna majko jeste naivni.
Jah,zaboravih....pozdravi advokata sipovića!zeljooooo je napisao/la:Čim pišeš ono što jeste i što je istina, odmah si navijač sarajeva iako na to ništa ne ukazuje, e jadna majko jeste naivni.
Čim treba neki novac da se izdvoji za pojačanja, nema od toga ništa! Još uz to, nije nam baš bajna trenutna finansijska situacija. Željo nije platio pojačanje ima 10 godina. Sreća nam je što smo mi Željezničar pa mnogi kojima je istakao ugovor bi radije igrali u Želji nego u drugim klubovima. Tako smo uvijek dovodili igrače i tako ćemo ih dovoditi sve dok se finansijska situacija drastično ne promjeni.Southboy je napisao/la:Na pitanje da li bi došao u Željezničar, Perišić je odgovorio:
''Ukoliko dođe konkretna ponuda sa Grbavice prešao bi u redove prvaka BiH. Svakako da je igranje evropskih utakmica i u takvoj ekipi izazov za svakog igrača. Kažem ukoliko dođe zvanična ponuda, sješćemo i razgovarati, i ukoliko se uspijemo dogovoriti ne bih imao ništa protiv da u narednoj sezoni nosim dres Željezničara'' izjavio je za ++sport.ba sjajni mladi fudbaler Slavije.
ma iskreno vilo bi da dodje da se malo i pojaca konkurencija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.