Ćutuk,90% vremena koje je dobio je odigrao sasvim solidno i bez zamjerki. To sto se ne uklapa u amarov stil igre je drugi par cipela i sto je imao jaku konkurenciju na svojim pozicijama.mulumbu1921 je napisao/la:sta bolan sto,pa mozda zato sto je primao platu(koliku nije bitno,koliko god puno mu je),a lik skoro nikako nije igrao..alan ford 26 je napisao/la:Izvini sto je uhljup? Samo zato sto nije igrao ili?mulumbu1921 je napisao/la:oj hvala Bogu dragom da je otiso onaj uhljup zvani Josip Cutuk,frajer je tu u zelji nez koliko al nema 10 min sve zajedno
Sve najbolje mu zelim!!
A uvjek ce biti neko ko ce primati platu,a nece igrati,pa klubovi imaju prosjecno 25-30 igraca,jel mislite da svi mogu dobiti minutazu???
Jarane,jesu oni igracine,al zajedno imaju haman 80godina jbt,nebitno,al to nije put kojim zeljo ide. TJ. ni jedan taj igrac ne bi pristao na nase uslove,a jedan od njih je 2+ ugovor.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da su imali redovne plate od pocetka sezone, tj. da nisu dosli tek na zimskoj pauzi, da su prosli ljetne pripreme skupa, sa onakvom ekipom pojeli bi ovu ligu vjeruj mi...SarajlijaTM je napisao/la:Ma manite se pojacanja iz bojca,njanja,a od smogovaca je dovoljan adil i njega,malo malo treba na auspuh da proradi
Da su ista znali uzeli bi nesto u ovoj ligi,a jos mi zeludac proradi kad ih vi ovdje dizete,pa vas onda spuste,kao lafo ne bi oni nikad u zelju,po.se.rem im se u usta,klinac ce titule vidjeti
Nasa najbolja pojacanja do sad su dolazila iz manjih klubova u bih,ala visca,bekrija,izuzev kvesica iz sirokog i sad mozda stojcev krene tim putem,sve nesto kontam da bi taj momak mogao ovdje explodirati
Ako tebi Maletic, Trivunovic, Grahovac i sl. nisu pojacanja, onda nemas realna ocekivanja...
zato mojne tih "provjerenih" , mnogo mi se vise svidjaju ova iznenadjenja poput stojceva koji bi mogao odigrati extra sezonu kod nas da se dokaze i da uzmemo fine pare na njemu