Covjek izgleda bas bira protivnike kao da ima titulu, mislim da ima kvalitete ali zasto ne protiv rodrigueza? Citao sam da kao nije na spisku u koliko ga dobije za UFC pa nalaze se borci tamo koji su po 3 godine u mirovini a Ricco ne? Ako je Bosanac pravi i nek spremi hrabrost i odgovornost cijela nacija je uz njega trebao je Peraka prihvatit pa razbit ako je bolji naravno i odma bi sigurno blizi bio UFC-u jer kruzi prica kako je Perak blizu UFC-a sad ne znam jesu li laze u pitanju ili sta drugo.fera je napisao/la:evo nece denis ni protiv rodrigueza...
BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
ja vise necu ni komentarisati nista u vezi ovog denisa. on za mene vise nije borac, od sad cu ga uvijek gledati samo kao ugostitelja.Polo je napisao/la:Covjek izgleda bas bira protivnike kao da ima titulu, mislim da ima kvalitete ali zasto ne protiv rodrigueza? Citao sam da kao nije na spisku u koliko ga dobije za UFC pa nalaze se borci tamo koji su po 3 godine u mirovini a Ricco ne? Ako je Bosanac pravi i nek spremi hrabrost i odgovornost cijela nacija je uz njega trebao je Peraka prihvatit pa razbit ako je bolji naravno i odma bi sigurno blizi bio UFC-u jer kruzi prica kako je Perak blizu UFC-a sad ne znam jesu li laze u pitanju ili sta drugo.fera je napisao/la:evo nece denis ni protiv rodrigueza...
You are someone else I am still right here
Jaro jel to po trbuhufera je napisao/la:ja vise necu ni komentarisati nista u vezi ovog denisa. on za mene vise nije borac, od sad cu ga uvijek gledati samo kao ugostitelja.Polo je napisao/la:Covjek izgleda bas bira protivnike kao da ima titulu, mislim da ima kvalitete ali zasto ne protiv rodrigueza? Citao sam da kao nije na spisku u koliko ga dobije za UFC pa nalaze se borci tamo koji su po 3 godine u mirovini a Ricco ne? Ako je Bosanac pravi i nek spremi hrabrost i odgovornost cijela nacija je uz njega trebao je Peraka prihvatit pa razbit ako je bolji naravno i odma bi sigurno blizi bio UFC-u jer kruzi prica kako je Perak blizu UFC-a sad ne znam jesu li laze u pitanju ili sta drugo.fera je napisao/la:evo nece denis ni protiv rodrigueza...

Jesen se bliži, a tako i nastavak FFC sezone, odnosno priredbe u Sarajevu i Puli koje bi trebale uslijediti u rujnu? Hoćemo li na priredbi u Sarajevu gledati Denisa Stojnića?
"Ne znam. To ovisi samo o njemu. Čitao sam njegovu posljednju izjavu vezanu uz borce koji ga navodno vraćaju u UFC, no te mu protivnike mi ne možemo ponuditi. Već smo bili smo u direktnom kontaktu s Al Turkom i čovjek godinu i pol dana nije u treningu i njemu borilački sport trenutačno nije u fokusu. Ne razumijem uopće od kuda ideja za mečem protiv borca koji više nije aktivan. Jeff Monson je u to vrijeme kada je bio Zadar već imao dogovoren meč u Moskvi, a pustimo na stranu što je Arlovski u ovom trenutku preskup, Bjelorus ima i važeći ugovor s WSOF promocijom. Stoga, ne može nastupiti u FFC-ju."
Jeste li ponudili Denisu neke druge protivnike?
"Ponudili smo mu prvo meč protiv Peraka, a na press konferenciji nakon Osijeka javno ga je izazvao i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez. Ako bivši UFC-ov prvak nije dovoljan mamac i motiv za Stojnića onda ne znam što jest. U međuvremenu sam Denisu ponudio i imena poput Eddieja Sancheza, Jamesa McSweeneyja i Diona Staringa. Radi se o eminentnim imenima koji su legitimni i adekvatni protivnici za njega", objašnjava Zovko i zaključuje:
"Odluka je na njemu, ali u niti jednoj ozbiljnoj organizaciji borac ne može diktirati uvjete promociji pa tako niti u ovoj."
Rijeci Orsata Zovke o Stojnicu
"Ne znam. To ovisi samo o njemu. Čitao sam njegovu posljednju izjavu vezanu uz borce koji ga navodno vraćaju u UFC, no te mu protivnike mi ne možemo ponuditi. Već smo bili smo u direktnom kontaktu s Al Turkom i čovjek godinu i pol dana nije u treningu i njemu borilački sport trenutačno nije u fokusu. Ne razumijem uopće od kuda ideja za mečem protiv borca koji više nije aktivan. Jeff Monson je u to vrijeme kada je bio Zadar već imao dogovoren meč u Moskvi, a pustimo na stranu što je Arlovski u ovom trenutku preskup, Bjelorus ima i važeći ugovor s WSOF promocijom. Stoga, ne može nastupiti u FFC-ju."
Jeste li ponudili Denisu neke druge protivnike?
"Ponudili smo mu prvo meč protiv Peraka, a na press konferenciji nakon Osijeka javno ga je izazvao i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez. Ako bivši UFC-ov prvak nije dovoljan mamac i motiv za Stojnića onda ne znam što jest. U međuvremenu sam Denisu ponudio i imena poput Eddieja Sancheza, Jamesa McSweeneyja i Diona Staringa. Radi se o eminentnim imenima koji su legitimni i adekvatni protivnici za njega", objašnjava Zovko i zaključuje:
"Odluka je na njemu, ali u niti jednoj ozbiljnoj organizaciji borac ne može diktirati uvjete promociji pa tako niti u ovoj."
Rijeci Orsata Zovke o Stojnicu
i orsatu dosadile denisove nebuloze
Sve je u parama ba samo da mu ponude dobru lovu sad ce on na FFC ima covjek ocigledno para pa nece da se bori vise za male pare.fera je napisao/la:i orsatu dosadile denisove nebuloze
ima denis para i par kafica koji rade sjajno zato se i zapustio poprilicno jer nema lik motiva. al ja da sam na njegovom mjestu izasao bi u javnost i rekao istinu a ne sviđa mi se nikako ovo sto on vec godinama radi i kako su njegove izjave u medijima i postupci totalno razliciti. znaci prica jedno radi drugo...Polo je napisao/la:Sve je u parama ba samo da mu ponude dobru lovu sad ce on na FFC ima covjek ocigledno para pa nece da se bori vise za male pare.fera je napisao/la:i orsatu dosadile denisove nebuloze
Pa to je vidljivo da ima novca frajer i da nece za sitan novac da se bori i sprema.fera je napisao/la:ima denis para i par kafica koji rade sjajno zato se i zapustio poprilicno jer nema lik motiva. al ja da sam na njegovom mjestu izasao bi u javnost i rekao istinu a ne sviđa mi se nikako ovo sto on vec godinama radi i kako su njegove izjave u medijima i postupci totalno razliciti. znaci prica jedno radi drugo...Polo je napisao/la:Sve je u parama ba samo da mu ponude dobru lovu sad ce on na FFC ima covjek ocigledno para pa nece da se bori vise za male pare.fera je napisao/la:i orsatu dosadile denisove nebuloze
Denis je imao maksimalnu sansu kada je dosao u UFC, nazalost nije je iskoristio I to je to.
Neznam sta je u njegovoj glavi I u glavi njegovih trenera ali kada je se pojavio u UFC dosao je I suvise nego "nespreman" sa jedno 15 kg viska mislim nema smisla kao da je trenirao kod mrkve u cevapdzinici a ne u golden glory-u. Istina imao je prvi mec protiv poslje se uspostavilo sampiona ali ipak dosao je totalno nespreman.
On ima snagu a I damu ali cemu ta snaga kada fulas sve dakle kada nemas brzinu ipak u UFC-u su najbolji fighter na svijetu, ti momci se bave raznim vjestinama od kad su rodjeni.
P.s. jedno pitanjeu vezi BJJ-a kako je razvijen u Bosni, ima li dobrih skola?? jer danas bez grappling si truba u MMA-u cim padnes na pod donji si.
Ako niste znali imaju dva nasa momka (bosanca) u Chigacu imaju svoju skolu BJJ-a braca redzovic edi I adem momci su strava inace jedna od jacih akademija u americi trenirali su mnoge ufc fightere.
Neznam sta je u njegovoj glavi I u glavi njegovih trenera ali kada je se pojavio u UFC dosao je I suvise nego "nespreman" sa jedno 15 kg viska mislim nema smisla kao da je trenirao kod mrkve u cevapdzinici a ne u golden glory-u. Istina imao je prvi mec protiv poslje se uspostavilo sampiona ali ipak dosao je totalno nespreman.
On ima snagu a I damu ali cemu ta snaga kada fulas sve dakle kada nemas brzinu ipak u UFC-u su najbolji fighter na svijetu, ti momci se bave raznim vjestinama od kad su rodjeni.
P.s. jedno pitanjeu vezi BJJ-a kako je razvijen u Bosni, ima li dobrih skola?? jer danas bez grappling si truba u MMA-u cim padnes na pod donji si.
Ako niste znali imaju dva nasa momka (bosanca) u Chigacu imaju svoju skolu BJJ-a braca redzovic edi I adem momci su strava inace jedna od jacih akademija u americi trenirali su mnoge ufc fightere.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Dosta smo ranije pricali o tome gore necu sad vise pisati jer sam davno sve reko. A ovo sto se tice BJJ-a pa Pretorian je sigurno najjaci klub u BiH kada je u pitanju mma scena a i dosta rade i treniraju i bjj Edin Zrno radi sa momcima sve je popularniji sport sve vise i vise se trenira.Cepi1981 je napisao/la:Denis je imao maksimalnu sansu kada je dosao u UFC, nazalost nije je iskoristio I to je to.
bilo bi fino kad bi momci odlucili promovisati mma i kod nas, ja mislim da se rijetko ko iz regiona moze nositi sa redzovicima po znanju a da ne govorimo o bosni. po prezimenu bi mi trebali biti rođaci neki al ih ja naravno ne poznajemCepi1981 je napisao/la:Denis je imao maksimalnu sansu kada je dosao u UFC, nazalost nije je iskoristio I to je to.

Elvis Mutapcic dolazi u Julu u Sarajevo i koliko je poznato imat ce treninge sa timom Pretoriana u Sarajevu mislim ako smo realni to je sada nas najbolji i najperspektivniji borac uz sav respekt prema Denisu koji je do sada jedini iz BiH koji je imao borbe u UFC-u.
Ima li kakvih linkova za ovaj turnir u Porecu 

http://www.serbiaplus.com/obn-video_43a29be0b.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ima ovdje obn stream al prekida
ako neko ima sta bolje stavite molim vas, i meni treba
ima ovdje obn stream al prekida
ako neko ima sta bolje stavite molim vas, i meni treba
Trebalo bi da ima jos streamova za ffc ako ko ima neka stavi y e bem ti poso 

Hajmo imali ko link kakav sto ne prekida?
Jao kako ovo Igoru prođe
Šteta Bgm.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Inace redzovici treniraju sa Rener Gracie koji je ujedno unuk od osnivaca BJJ-a tj Helio Gracie, to je najjaca familija na svijetu sto se tice BJJ-a I Redzovici imaju veliki respekt od te familije ipak to nije mala stvar.fera je napisao/la:bilo bi fino kad bi momci odlucili promovisati mma i kod nas, ja mislim da se rijetko ko iz regiona moze nositi sa redzovicima po znanju a da ne govorimo o bosni. po prezimenu bi mi trebali biti rođaci neki al ih ja naravno ne poznajemCepi1981 je napisao/la:Denis je imao maksimalnu sansu kada je dosao u UFC, nazalost nije je iskoristio I to je to.
Evo par linkova
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chicagojiujitsu.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
djevad prima batine a onaj gost govori bravo djevade 

gdje gledas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.