Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nikad, taman da Fed ima 54 godine Nadal nece biti favorit na travi - Rosol!samosarajvo je napisao/la:Rafa ce biti favorit protiv Federera i na traviI ja bih volio da se susretnu u finalu, ako vec ne moze u finalu onda ranije
Cisto da i taj h2h na travi bude poravnat
Jest da je Roger star i sve to ja razumijem ali ljepo izgleda 2:2
![]()
Evo da ja i ti bacimo sad opkladu, unaprijed? (pod uslovom da budu zdravi obojica)Edin TM87 je napisao/la:Nikad, taman da Fed ima 54 godine Nadal nece biti favorit na travi - Rosol!samosarajvo je napisao/la:Rafa ce biti favorit protiv Federera i na traviI ja bih volio da se susretnu u finalu, ako vec ne moze u finalu onda ranije
![]()
I ne samo Nadal, nego Djokovic, Murray ili bilo ko drugi, sto je prosla godina i dokazala.
To si u pravu ali ako ipak dodje do njega ja prognoziram pobjedu od 3:1 za Nadala.Edin TM87 je napisao/la:Sanse su minimalne da dodje do tog, previse je jakih igraca, a ako ne budu u istoj polovini sanse gotovo da ne postoje, pitaju se nesto i Djokovic i Murray, tako da tesko, al' uvijek sam spreman na opkladu
1,5 mill za nadalaMancini je napisao/la:Kolika je novčana nagrada za Nadala a kolika za Ferrera na RG?
Morao sam sam sebe citirati na kraju. A jesu pojedinci znali pljuvati po Rafi.EvoMene je napisao/la:Zaboravljate da je Rafa veliki igrač, a veliki su najjači kad je najvažnije. Veliki takodje, znaju tempirati formu, tako da ovo sigurno nije najbolje što Rafa može, ovo je nekih 40 %. Ako ne bude iznenadjenja i ako stigne do polufinala trebao bi uveliko dići formu. Samo se nadam da to neće biti dovoljno da se prodje Noleta gromadu.
Moze Federer i na US Openu.Kako je glupo gubio meceve prethodnih godina to je nevjerovatno.Par puta poslije mec lopti.Unofficialpage je napisao/la:Nadal je definitvo veliki igrac, veliki borac ali da mu se igra bazira snazi to je tacno. Ima snage k'o konji prtivnici ne mogu izdrzat, 'sem Novaka i pobjedjuje vecim dijelom na osnovu toga.
Federeru ue jedina sansa jos Wimbledon, tu mora dati sve od sebe, naravno on je favorit zbog igre na travi...
Kad se sjetim duela protiv Novaka. 5-3 u 5. setu 40-15, dvije mec lopte i na kraju izgubi. Najgri poraz, taj mi je poraz najteze paodarker10 je napisao/la:Moze Federer i na US Openu.Kako je glupo gubio meceve prethodnih godina to je nevjerovatno.Par puta poslije mec lopti.Unofficialpage je napisao/la:Nadal je definitvo veliki igrac, veliki borac ali da mu se igra bazira snazi to je tacno. Ima snage k'o konji prtivnici ne mogu izdrzat, 'sem Novaka i pobjedjuje vecim dijelom na osnovu toga.
Federeru ue jedina sansa jos Wimbledon, tu mora dati sve od sebe, naravno on je favorit zbog igre na travi...
Ne budi smijesan, Nadal je Federera na Wimbledonu rusio kad je isti bio na vrhuncu moci tacnije jedne godine je gutavo Federer dobio slijedece je Nadal jos vise napredovao i porazio ga a kamoli danas Nadal bi ga dobio 3-0 u setovima.Edin TM87 je napisao/la:Nikad, taman da Fed ima 54 godine Nadal nece biti favorit na travi - Rosol!samosarajvo je napisao/la:Rafa ce biti favorit protiv Federera i na traviI ja bih volio da se susretnu u finalu, ako vec ne moze u finalu onda ranije
![]()
I ne samo Nadal, nego Djokovic, Murray ili bilo ko drugi, sto je prosla godina i dokazala.
Ja et sigurno ce ga prestic osvajajuci samo Roland Garros svake godine.BigBigBang je napisao/la:Ne budi smijesan, Nadal je Federera na Wimbledonu rusio kad je isti bio na vrhuncu moci tacnije jedne godine je gutavo Federer dobio slijedece je Nadal jos vise napredovao i porazio ga a kamoli danas Nadal bi ga dobio 3-0 u setovima.Edin TM87 je napisao/la:Nikad, taman da Fed ima 54 godine Nadal nece biti favorit na travi - Rosol!samosarajvo je napisao/la:Rafa ce biti favorit protiv Federera i na traviI ja bih volio da se susretnu u finalu, ako vec ne moze u finalu onda ranije
![]()
Kroz 2-3 godine ce doci taj trenutak kad ce Nadal (ako ne bude ozlijeda) prestici Svicarca i po GS titulama pa ce se tako izbiti i zadnji argument smecu od Federera da je bolji od Nadala.
Jesil' ozbiljan sa ovim citatom? To kao kazes da si nesto pogodio ili sta, pojasni?EvoMene je napisao/la:Morao sam sam sebe citirati na kraju. A jesu pojedinci znali pljuvati po Rafi.EvoMene je napisao/la:Zaboravljate da je Rafa veliki igrač, a veliki su najjači kad je najvažnije. Veliki takodje, znaju tempirati formu, tako da ovo sigurno nije najbolje što Rafa može, ovo je nekih 40 %. Ako ne bude iznenadjenja i ako stigne do polufinala trebao bi uveliko dići formu. Samo se nadam da to neće biti dovoljno da se prodje Noleta gromadu.
Federer je dobro i prosao,vidimo kako se Soderling muci s tim.retro je napisao/la:Federer je 2008. godine imao mononukleozu, godine kada je izgubio to finale.
znam za to ali ne mozes poreci da je on to finale odigrao jako dobro i da je u tom trenutku izgubio jer je rafa igrao odlicno a ne zbog bilo cega drugogretro je napisao/la:Federer je 2008. godine imao mononukleozu, godine kada je izgubio to finale.
Sjećam se dobro tog fantastičnog finala, Nadal je jednostavno za nijansu bio bolji i zasluženo osvojio.Međutim, za Federera je to bilo jedno iscrpljujuće finale, čini mi se nešto da je trajalo i oko 7h sa prekidima jer je meč prekidan zbog kiše.U 5. setu nakon 6-6 brejk za Nadala je visio u zraku jer se vidjelo da Federer više ne može, jeste on odlično tempirao formu za wimbledon ali jednostavno se vidjelo da je mononukleoza ostavila traga.Kasnije je osvojio US open čini mi se ali generalno je to bila stvarno loša i teška sezona za njega.samosarajvo je napisao/la:znam za to ali ne mozes poreci da je on to finale odigrao jako dobro i da je u tom trenutku izgubio jer je rafa igrao odlicno a ne zbog bilo cega drugogretro je napisao/la:Federer je 2008. godine imao mononukleozu, godine kada je izgubio to finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.