Balotelli je najbolji igrac na svijetu. Sve to zahvaljujuci cinjenici da je doso u Milan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uvijek si bio realan.IlPrincipe je napisao/la:@ Trequartista - taj isti sudija je dobio suspenziju ..
Ako cemo realno .. Juventus, Inter, Roma i Lazio nemaju boljeg napadača od Balotellija ..a tek mu je 22
Jbg, istina ponekad boli .. u Citiyu je osvojio Premier Ligu u 2-3 sezone, njemu dosta. Dolazak uPuma je napisao/la: Uvijek si bio realan.
Balotelli od odlaska iz Intera samo nazaduje u karijeri i to je cinjenica. Dobre je pare uzeo Inter na njemu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:a jbg ne znam ni da je Dzeko, ako nista na granici je, sto ne znaci da je los igrac....
los tim, bez glave i repa i stil fudbala koji definitivno ne odgovara svima. Onda Baloteli tesko moze van Italije u glavi, uvjeren sam da ce slican problem imati i Navas osim ako ne dodje neki trener "spanskog" mentaliteta u Siti tipa Pelegrinija.
Baloteli je najbolji talijanski napadac u ovom momentu i to ubjedljivo, cak je i sigurno u top 3 krila, ali to vise govori kakvi su talijanski napadaci i krilni napadaci (ovih par sto ima) nego koliko je on kvalitetan.
za El Saravija je bilo normalno malo da stagnira, posebno jer je dosao i Baloteli da ga gusi. Za mladog igraca koji igra prvu pravu sezonu pad forme je neminovan, ali je isto tako ocigledno ko je sad glavni u napadu Milana i odmah se to osjeti na igri El Saravija.
ne potcjenjuj Klosea, bez starca nema udarcaIlPrincipe je napisao/la:Ako cemo realno .. Juventus, Inter, Roma i Lazio nemaju boljeg napadača od Balotellija ..a tek mu je 22
sa nepune 22 godine, u tada ubjedljivo najjacoj ligi svijeta, igrajuci za sestoplasiranu ekipu koja je imala najskromniji budzet od sedam sestara totti je postigao 12 golova, 11 asistencija u 31 odigranoj utakmici.francobaresi je napisao/la:. Nijedan od njih nije bio ni blizu Balotellia , mislim na vrijeme kad su imali 22 godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.