Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mago » 10 jun 2013, 22:48

Ljubomora me ubi pa nisam realan. :lol: :lol: :lol:

Balotelli je najbolji igrac na svijetu. Sve to zahvaljujuci cinjenici da je doso u Milan. :oops:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jun 2013, 22:50

Nigdje nisam reko da je najbolji igrač na svijetu, izmisljas, nemam sta vise s tobom raspravljat. Ako su ti Milito,Totti i Klose trenutno bolji od Balotellija, ostavi se fudbala, moj savjet.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jun 2013, 22:51

IlPrincipe je napisao/la:@ Trequartista - taj isti sudija je dobio suspenziju ..

Ako cemo realno .. Juventus, Inter, Roma i Lazio nemaju boljeg napadača od Balotellija .. 8-) a tek mu je 22 8-)
Uvijek si bio realan.

Balotelli od odlaska iz Intera samo nazaduje u karijeri i to je cinjenica. Dobre je pare uzeo Inter na njemu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 10 jun 2013, 22:52

Pa s jednom nogom su bolan ne bio te klase bolje od ovog glupana kojem je Bog dao talenat i nista vise. Trebas se stidit da ga i poredis sa takvim igracima. Pure i pure treba da moze u istu recenicu pogotovo sa Tottiem. :roll:

Ponavljam,sve i jedan su i bolji i korisniji za ekipu od njega.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 jun 2013, 22:55

Jedino je 100% sigurno da je Balotelli kreten :mrgreen: , a da je dobar igrač, jeste. Samo sa dosta oscilacija, ali mlad je....

Milito je rijetko viđen napadač, klasa za sebe i drag mi je čak iako je u Interu. Klose ima taj njuh za gol, da naprosto fascinira kako samo lako daje golove. Totti je Totti i time je sve rečeno.

Balotelli tek to treba postići i to ne treba porediti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jun 2013, 22:57

Puma je napisao/la: Uvijek si bio realan.

Balotelli od odlaska iz Intera samo nazaduje u karijeri i to je cinjenica. Dobre je pare uzeo Inter na njemu.
Jbg, istina ponekad boli .. u Citiyu je osvojio Premier Ligu u 2-3 sezone, njemu dosta. Dolazak u slika nikako nije korak unazad ..

@Sarajevo1964 .. Ta trojica su svakako postigli vise nego Balotelli, bez sumnje i stekli su zvanje legendi.Postujem sve to, al rec da su TRENUTNO njih trojica korisnija od njega pojedinačno je smiješno..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 jun 2013, 23:01

Pa dobro, statistički vjerovatno i jesu, ali opet je to neukusno poređenje koliko koji igrač vrijedi za svoju ekipu.

S druge strane, sve su to prekaljeni igrači, Balotellija treba porediti sa nekim njegovih godina, a tu je sigurno u vrhu....

Nema sumnje da je to dobar fudbaler, ali ima dosta oscilacija i dobra je stvar što ima vremena da neke stvari popravi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jun 2013, 23:05

Dolazak iz Engleske u Italiju u ovom trenutku ne predstavlja korak unazad, vec tri koraka unazad, nebitno o kom se klubu radilo.

E sta sad, ja opet pitam sta je on to napravio da bi ga se svrstavalo u kos sa igracima koje ste gore nabrojali. Momak je poznatiji u svijetu fudbala po onome sto cini izvan terena nego po onome sto radi na terenu.

Nema sumnje da on posjeduje talenat i to je sve.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 10 jun 2013, 23:07

Treba shvatit i cinjenicu da je u Milanu koji nije imo pomoc sudija i koji je zasluzeno u LP. Kad se to skonta onda je i logicno da je Balotelli korisniji od svakog drugog napadaca u Italiji.

Ljubomora me ubi pa ne razmisljam kako treba.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 jun 2013, 23:07

Realno zaboli me od koga je bolji Balo a od koga nije. Dok on zabija golove za Milan meni je dobar.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jun 2013, 23:52

E vala sljedeci put kad budem na čizmi mahsuz ću otić do Torina da vidim 31 titulu u vitrinama Juvetusa ;)
Ne znam što raspravljate oko gluposti, meni je Bonera bolji štoper od Chielinia, zebrama je Bentner bolji napadač od Bale, komsijama je onaj celo sto igra na desnom beku i dribla sam sebe bolji od Lihstajnera......
Il Club più titolato al mondo!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 jun 2013, 00:22

Baloteli je svoju klasu pokazu u City-u,nije bio medu top 10 napadača lige..gdje ćeš dalje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jun 2013, 00:35

a jbg ne znam ni da je Dzeko, ako nista na granici je, sto ne znaci da je los igrac....

los tim, bez glave i repa i stil fudbala koji definitivno ne odgovara svima. Onda Baloteli tesko moze van Italije u glavi, uvjeren sam da ce slican problem imati i Navas osim ako ne dodje neki trener "spanskog" mentaliteta u Siti tipa Pelegrinija.

Baloteli je najbolji talijanski napadac u ovom momentu i to ubjedljivo, cak je i sigurno u top 3 krila, ali to vise govori kakvi su talijanski napadaci i krilni napadaci (ovih par sto ima) nego koliko je on kvalitetan.

za El Saravija je bilo normalno malo da stagnira, posebno jer je dosao i Baloteli da ga gusi. Za mladog igraca koji igra prvu pravu sezonu pad forme je neminovan, ali je isto tako ocigledno ko je sad glavni u napadu Milana i odmah se to osjeti na igri El Saravija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 jun 2013, 00:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:a jbg ne znam ni da je Dzeko, ako nista na granici je, sto ne znaci da je los igrac....

los tim, bez glave i repa i stil fudbala koji definitivno ne odgovara svima. Onda Baloteli tesko moze van Italije u glavi, uvjeren sam da ce slican problem imati i Navas osim ako ne dodje neki trener "spanskog" mentaliteta u Siti tipa Pelegrinija.

Baloteli je najbolji talijanski napadac u ovom momentu i to ubjedljivo, cak je i sigurno u top 3 krila, ali to vise govori kakvi su talijanski napadaci i krilni napadaci (ovih par sto ima) nego koliko je on kvalitetan.

za El Saravija je bilo normalno malo da stagnira, posebno jer je dosao i Baloteli da ga gusi. Za mladog igraca koji igra prvu pravu sezonu pad forme je neminovan, ali je isto tako ocigledno ko je sad glavni u napadu Milana i odmah se to osjeti na igri El Saravija.

Ovo prvo,govorimo o timu koji je osvojio englesku ligu.Sa ovim drugim se isto nebi mogao složit jer Milan i City su igrali sličan nogomet

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jun 2013, 00:42

nije problem u stilu fudbala, vec imas jednostavno ljudi koji ne mogu van "kuce". Ko sto imas nekog na ekskurziju ode razboli se i povraca, cim dodje kuci zdrav ko dren, imas takvih i fudbalera...

Navas je bio najocitiji primjer toga, negdje sam citao da do sad iz Sevilje nije otisao ne jer ga niko nije htio i nije imao neki kvalitet, nego jer nije mogao pa tek sad kad je bukvalno morao zbog krize u klubu. sad mozda to nije tacno ali vidjet cemo.

a hoces rec da stil igre Sitija godi Dzeki recimo, i drugo ne igraju ni blizu isto. Kakav je takav je i koliko los i tanak bio, Milan je tim, a ono je bilo sve samo ne tim.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 jun 2013, 00:59

IlPrincipe je napisao/la:Ako cemo realno .. Juventus, Inter, Roma i Lazio nemaju boljeg napadača od Balotellija .. 8-) a tek mu je 22 8-)
ne potcjenjuj Klosea, bez starca nema udarca :D garantujem da bi on u Juventusu zabijao 22+ po sezoni :D kod nas je ove sezone zabio 15, al' imao je problema sa povredama
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2013, 07:25

Klose je dokazana klasa,pravi smeker,meni lično jedan od najdražih napadaca

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 09:38

Klose , Totti , Millito sve su to bili igrači svijetske klase ali njihovo vrijeme je skoro pa prošlo . Još sezonu-dvije i njih nema . Nijedan od njih nije bio ni blizu Balotellia , mislim na vrijeme kad su imali 22 godine .
Ni u ovom trenutku nisu bolji od njega , pustite nostalgiju na stranu , zbog nje Italijani sporo napreduju .
Nostalgija je varljiva , pa svjedoci smo da većina glavnih ljudi u Italiji odnosno u njihovim klubovima , su nostalgični .
Berlusconi je najbolji primjer u zadnje 2-3 godine stalno ponavlja " Mi smo uradili ovo " " Mi smo uradili ono "
Upravo je riječ "uradili " ključna , to je prošlost i to je sad manje bitno . Prošlost treba da bude samo podsjetnik koliko je neko uspješan , ne smije da bude nešto od čega se živi u sadašnjosti .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 jun 2013, 09:54

francobaresi je napisao/la:. Nijedan od njih nije bio ni blizu Balotellia , mislim na vrijeme kad su imali 22 godine
sa nepune 22 godine, u tada ubjedljivo najjacoj ligi svijeta, igrajuci za sestoplasiranu ekipu koja je imala najskromniji budzet od sedam sestara totti je postigao 12 golova, 11 asistencija u 31 odigranoj utakmici.
'ni blizu balotellija', svakako.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 10:09

Balotelli u ovoj sezoni ne računajući prijateljske mečeve za repku . U 36 utakmica 18 golova i 7 asistencija .
Ponavljam opet svaka čast Totti-u , svaka čast i Millitu i Kloseu i Di Nataleu ali njihovo vrijeme je prošlo . Eto tim podatkom si dokazao da sa 22 godine Totti nije ništa više postigao nego što je to Mario ove sezone . Uostalom nema potrebe da se raspravljamo , ovu temu možemo otvoriti nekad za 10 - 12 godina . Kad i Mario završi karijeru pa da sve to rezimiramo ko je bio kakav igrač .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 5 gostiju.