FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2013, 21:16

Lewa jeste kvalitetan napadac i srcu mi je prirastao nakon onih informacija da on zeli iskljucivo u Bayern, zato sam se i nadao da ce ga dovesti, no ukoliko je to nemoguce nece Svijet propasti jer pored njega postoji jos puno kvalitetnih napadaca, jedan je i Gomez koji je jos uvijek u klubu.

Sto se mene tice ja bih se okrenuo drugim alternativama, jedan Suarez nije nista losiji od Poljaka, s tim da bi ga morali platiti puno vise, ali ko ima moze i da placa. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 00:55

Neka ostane Gomez i sve smo happy.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 10:22

Omerbavarac je napisao/la:Lewa jeste kvalitetan napadac i srcu mi je prirastao nakon onih informacija da on zeli iskljucivo u Bayern, zato sam se i nadao da ce ga dovesti, no ukoliko je to nemoguce nece Svijet propasti jer pored njega postoji jos puno kvalitetnih napadaca, jedan je i Gomez koji je jos uvijek u klubu.

Sto se mene tice ja bih se okrenuo drugim alternativama, jedan Suarez nije nista losiji od Poljaka, s tim da bi ga morali platiti puno vise, ali ko ima moze i da placa. 8-)
Lewa neka dodje nema momak je mlad eksplozivan i sve najbolje sto odlikuje jednog igraca, a za Suareza nisam nesto iako on se povezuje sa RMD. ;)

@Neutral svi bi voljeli tesko... :roll:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 jun 2013, 11:43

MEne kad bi se pitalo da izaberem između odlaska Gomeza i dovođenja Lewe ja bi izabrao Lewu (sad će neki reć dobro je pa se ne pitaš), smatram da je Lewa pokretljivi fleksibilni igrač od Gomeza, Mario je igrač koji čeka lopu u 16-ercu da mu praktično sve serviraš da on poentira a kod Roberta mislim da nije takav slučaj zna se i vratiti po loptu a i ima ga po stranama, nije tako statičan poput Gomeza. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2013, 15:04

slika

BOSANAC KRENUO PJEŠKE PREMA MINHENU: Vahid Čehaja ispunjava obećanje nakon što je Bayern osvojio Ligu prvaka.
Vahid je obećao da ukoliko Bayern osvoji 5 titulu da će pješačiti od Bugojna do Minhena i danas je došao taj dan.

Svaka ti cast legendo,tako se voli svoj klub i abd. da nam dodjes ziv i zdrav do Minkena :!:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 15:42

Postoji mogućnost da Breno izađe ranije od očekivanog iz zatvora. Čak postoji mogućnost da se vrati u Bayern.

Ja sam i dalje ubjeđen u veliki potencijal ovog igrača, no prerano je došao iz Brazila u Evropu i to je glavni razlog što se nije dokazao (nije mogao bez svoje domovine).

Da nije valjao ne bi Bayern dao 12 miliona za tako mladog igrača. U to vrijeme 12 miliona za Bayern je bio ogroman novac.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 jun 2013, 16:04

nije mi uopšte zaista jasno zašto se ovde kod ekipe koja je sad najača u evropi i biće i narednih najmanje 5-6 godina spominju abidal ili recimo Breno,to su smiješne stvari mi možemo dovesti samo igrača koji je bolji od ovih postojećih a takvih je malo što znači ili najbolji ili ostajemo sa postojećom garniturom koja nam sve garantuje,ja tu čekam neke poteze Guardiole koji će sigurno izvršiti neke rokade i tražiti bar 2-3 nova igrača...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2013, 16:16

Neutral je napisao/la:Postoji mogućnost da Breno izađe ranije od očekivanog iz zatvora. Čak postoji mogućnost da se vrati u Bayern.

Ja sam i dalje ubjeđen u veliki potencijal ovog igrača, no prerano je došao iz Brazila u Evropu i to je glavni razlog što se nije dokazao (nije mogao bez svoje domovine).

Da nije valjao ne bi Bayern dao 12 miliona za tako mladog igrača. U to vrijeme 12 miliona za Bayern je bio ogroman novac.
On je jedan od najvećih promašaja u zadnjih 15 g.On je sa ovim klubom završio za sva vremena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jun 2013, 16:48

Suvisno je i spominjati palikucu Brena taj ja zavrsio sa Bayernom zauvijek,daleko mu kuca (ako je nije zapalio)

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 16:54

anelbavarac je napisao/la:Suvisno je i spominjati palikucu Brena taj ja zavrsio sa Bayernom zauvijek,daleko mu kuca (ako je nije zapalio)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 17:02

Ja sam samo napisao ono što mu je menedžer rekao :)

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 17:04

Neutral je napisao/la:Ja sam samo napisao ono što mu je menedžer rekao :)
Ma neka si ti stavio ovo lijepo od tebe kralju moj... :D :D
Ali avatar ti je na nivou. 8-) :P

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 17:10

Like a boss :mrgreen:

Nestao Lewandowski sa transfermarkta na Bayernovoj stranici. Bilo 75-76% i sada je postao ghost.

Pep odlučuje da li će Rode doći ili ne.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 17:11

Neutral je napisao/la:Like a boss :mrgreen:

Nestao Lewandowski sa transfermarkta na Bayernovoj stranici. Bilo 75-76% i sada je postao ghost.

Pep odlučuje da li će Rode doći ili ne.
Nadam se dobrim vjestima za njega namjerno onim šmigavcima. :D
Auuu izvini Boss nisam te prepozno salim se malo ista smo generacija nadam se da ti ne smeta. :D :P

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 17:16

Šta mi ima smetati :mrgreen:

Ja sam ubjeđen da će neko nastradati kod Pep-a. Miriše mi na Robbena :D

Robben koji je strašan igrač da bude na klupi ? ili Muller koji trpa i asistira ?

Ne bi bio u koži Pep-a ni pod razno.

I da, mnogi pričaju o nekom pritisku na Guardiolu. Kakav crni pritisak ? Čovjek će 99% uzeti titulu prvaka u Njemačkoj, kup najvjerovatnije a isti tim će minimalno do polufinala LP aBd u što sam poprilično siguran. Čovjek koji je osvojio 15 trofeja tek tako da osjeti pritisak ;) Nije Bayern Real da je must osvojiti LP a nikako da je osvoje.

Strpljenjem do deranje ostalih :D

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 17:17

Nisam ni sumljo da ti smeta. ;) :D
A vidjecemo to za Robena i meni mirise da bi mogo prvi letiti odmah bi tamo preso Muller a Gotze bi igro iza Maria i nadam se Lewe.. ;)
Muller nece sigurno biti na klupi u to sam ubjedjen, za Robbena ne znam iskreno mene nervira kod njega jedino sto puno pegla loptu i sebican je do picke materine... :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 17:40

Ne bi nikada onako lahko prošli Juventus da se nije povrijedio Kroos (žao mi je), pa ušao flying dutchman. Ruku na srce od te utakmice pa nadalje čovjek se igrao sa protivnicima. Za mene je legenda, gol protiv BvB-a u kupu, gol u finalu, dosta meni.

Dosta se polemisalo o Kroosu. Davno sam rekao svoje, ima sve što je potrebno za WC igrača osim toga prvog koraka. Djeluje nezainteresirano kao Miske svojevremeno s tim da Toni zna podvaliti loptu ali to ne čini kako treba. Šut mu je odličan s obje noge, centaršutevi sjajni, igra glavom, no ne zna se osloboditi protivnika tako lahko kao Gotze. Upravo radi toga će Mario igrati umjesto Tonija.

A kakav je Pep ne bi me čudilo da izmisli poziciju za Tonija, tj da nam on budi novi Bastian :lol:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 10 jun 2013, 17:57

" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
Željezničar
Borussia Dortmund

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 jun 2013, 19:51

Neutral je napisao/la:Ne bi nikada onako lahko prošli Juventus da se nije povrijedio Kroos (žao mi je), pa ušao flying dutchman. Ruku na srce od te utakmice pa nadalje čovjek se igrao sa protivnicima. Za mene je legenda, gol protiv BvB-a u kupu, gol u finalu, dosta meni.
sve si rekao ,cast krosu i mileru ,ali roben je nesto posebno covjek je nazamjenjiv na desnoj strani ,sebican jeste,to ce pep ukomponovati ali vrhunski igrac ,po meni misljenja sam da ce se miler i kros boriti za prvih jednaest sa roben
bayern igra u brzini vise ,vecim tempom ,zna se kako izgleda napad kad miler igra mesto robena ,a kako roben.roben mora ostati u bayernu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2013, 21:20

Vjecni talenat Breno se vraca. 8-)
Taman da ne dajemo novac za novog stopera, svakako ne bi doveli nista kvalitetniju zamjenu.

Brenica je dobar bio dok je igrao u Nurnbergu na posudbi, tad je bio jedan od boljih stopera u ligi ali ga je povreda i nostalgija za plazama Copacabane okrenula na drugu stranu.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 10 jun 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.