Sto se mene tice ja bih se okrenuo drugim alternativama, jedan Suarez nije nista losiji od Poljaka, s tim da bi ga morali platiti puno vise, ali ko ima moze i da placa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Lewa neka dodje nema momak je mlad eksplozivan i sve najbolje sto odlikuje jednog igraca, a za Suareza nisam nesto iako on se povezuje sa RMD.Omerbavarac je napisao/la:Lewa jeste kvalitetan napadac i srcu mi je prirastao nakon onih informacija da on zeli iskljucivo u Bayern, zato sam se i nadao da ce ga dovesti, no ukoliko je to nemoguce nece Svijet propasti jer pored njega postoji jos puno kvalitetnih napadaca, jedan je i Gomez koji je jos uvijek u klubu.
Sto se mene tice ja bih se okrenuo drugim alternativama, jedan Suarez nije nista losiji od Poljaka, s tim da bi ga morali platiti puno vise, ali ko ima moze i da placa.
On je jedan od najvećih promašaja u zadnjih 15 g.On je sa ovim klubom završio za sva vremena.Neutral je napisao/la:Postoji mogućnost da Breno izađe ranije od očekivanog iz zatvora. Čak postoji mogućnost da se vrati u Bayern.
Ja sam i dalje ubjeđen u veliki potencijal ovog igrača, no prerano je došao iz Brazila u Evropu i to je glavni razlog što se nije dokazao (nije mogao bez svoje domovine).
Da nije valjao ne bi Bayern dao 12 miliona za tako mladog igrača. U to vrijeme 12 miliona za Bayern je bio ogroman novac.
anelbavarac je napisao/la:Suvisno je i spominjati palikucu Brena taj ja zavrsio sa Bayernom zauvijek,daleko mu kuca (ako je nije zapalio)
Ma neka si ti stavio ovo lijepo od tebe kralju moj...Neutral je napisao/la:Ja sam samo napisao ono što mu je menedžer rekao
Nadam se dobrim vjestima za njega namjerno onim šmigavcima.Neutral je napisao/la:Like a boss![]()
Nestao Lewandowski sa transfermarkta na Bayernovoj stranici. Bilo 75-76% i sada je postao ghost.
Pep odlučuje da li će Rode doći ili ne.
sve si rekao ,cast krosu i mileru ,ali roben je nesto posebno covjek je nazamjenjiv na desnoj strani ,sebican jeste,to ce pep ukomponovati ali vrhunski igrac ,po meni misljenja sam da ce se miler i kros boriti za prvih jednaest sa robenNeutral je napisao/la:Ne bi nikada onako lahko prošli Juventus da se nije povrijedio Kroos (žao mi je), pa ušao flying dutchman. Ruku na srce od te utakmice pa nadalje čovjek se igrao sa protivnicima. Za mene je legenda, gol protiv BvB-a u kupu, gol u finalu, dosta meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.